Založ si blog

V Rusku dnes ohlásili modernizáciu tankov T-34

Uralský závod na výrobu a modernizáciu tankov dnes oznámil, že začal s modernizáciou 100 kusov tankov T-34. Majú dostať satelitnú navigáciu, strelivo s ochudobneným uránom, a všetka palebná činnosť tankovej roty má byť koordinovaná počítačovou sieťou.

Modernizovaný tank T-34 má začať poľovať na najmä na nemecké tanky Leopard. Nemecké tanky sú vraj totiž na T-34 alergické už takmer 80 rokov. Aby sa odstrašujúci účinok tankov T-34 na nemecké Leopardy znásobil, majú byť posádky T-34 oblečené v dobovej uniforme Červenej armády.

Túto správu oznámili v Rusku dnes 1. apríla v skorých ranných hodinách. Nemal som čas si ju overiť. Prosím ctených trolov a admina, aby jej venovali aspoň takú pozornosť ako môjmu predchádzajúcemu článku.

PS:

BLAHOŹELÁM VŠETKÝM, KTORÍ SA DALI NA TÚTO PRVOAPRÍLOVÚ RUSKÚ ŠÚTKU NACHYTAŤ.

Hygienický koridor Ruska až po Ľvov ?

18.03.2024

Nuž, keď to bude treba, tak potom podľa ruského politického a vojenského velenia áno. Koľko a kde Rusi ešte Ukrajine zaberú územie, bude záležať len a len na dodávateľoch rakiet. dronov a lietadiel z NATO. Bude to záležať na dĺžke ich doletu, dostrelu, dosahu na živú silu a majetok Ruskej federácie. Sanitárny pás by mal viesť okolo celej línie hraníc UA a RF. Aby bola [...]

Putin vyhral-Something is out of function…

18.03.2024

Macron minulý týždeň zahviezdil. Vyhlásil, že Rusko nie je superveľmoc, ale iba stredne veľká mocnosť. Čudné, že táto stredne veľká mocnosť už skoro 35 rokov úspešne zvláda konfrontáciu so superveľmocou USA a veľmocami ako V.Británia, Japonsko – a Francúzsko. Včera dosiahla táto stredne veľká mocnosť nad spomenutými superveľmocami a veľmocami ďalšie [...]

Putin vyhral

18.03.2024

Nie je to správa z frontu. Napriek tomu je to vojnová správa. Putin včera vyhral svoju vojnu so Západom. Pri účasti 73% voličov získal 87% hlasov. Na Kryme, ktorý je vraj podľa Západu súčasťou Ukrajiny, získal Putin 93%. V Moskve, ktorá je oddávna centrom ruských „liberálov“ Putin získal 85% hlasov. Putin jednoducho vyhral na všetkých frontoch, vyhral na celej [...]

vojna na Ukrajine

ONLINE: Michel: Aby bol v Európe mier, musí sa pripraviť na vojnu. Volá po vojnovej ekonomike

19.03.2024 06:15

Ak nebude reakcia EÚ správna a neposkytne Ukrajine dostatočnú podporu, aby zastavila Rusko, budeme ďalší na rade, tvrdí šéf Európskej rady Michel.

Putin

Putinov triumf odobrili hostia z AfD. Ako ruské voľby "monitorovali" extrémisti z Nemecka

19.03.2024 06:00

Aby prezidentským voľbám dodal zdanie legitimity, Putin si ako pozorovateľov pozval poslancov nemeckej strany AfD.

Grasalkovičov palác, Prezidentský palác

ANKETA: Osem kandidátov na prezidenta odpovedalo na 19 otázok. Tu sú všetky odpovede

19.03.2024 06:00

Do ankety sa zapojilo osem z desiatich kandidátov. Líder SNS Andrej Danko sa v pondelok doobeda kandidatúry vzdal v prospech Štefana Harabina. Milan Náhlik a Štefan Harabin do uzávierky neodpovedali.

anketa kandidati-kolaz

Veľká prezidentská anketa: Aké majú plány so Slovenskom a čo odkazujú mladým? Kandidáti odpovedali aj na to, kde budú bývať alebo či využijú vládny špeciál súkromne

19.03.2024 06:00

Kandidáti pre Pravdu opísali svoju víziu, predstavu o tom, aký má byť prezident a odpovedali na 19 kľúčových hodnotových otázok.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 434
Celková čítanosť: 1931445x
Priemerná čítanosť článkov: 4450x

Autor blogu

Kategórie