Založ si blog

„Zdochýnajúci“ Matovič kope do guvernéra Kažimíra

Hovorí sa, že zdochýnajúci kôň najviac kope. „Zdochýnajúci“ Matovič to potvrdzuje, kope okolo seba prenáramne. Nielen do tvrdohlavých lekárov, ale už opätovne aj do opozície.

Matovič podľa odhadov Borisa Kollára zdochne v júni 2023. Na kopanie má teda on a jeho organizovaná skupina Lipšic, Mikulec, Repa, Šurek, Kliment, Záleská, Todová a spol. niečo vyše pol roka. Dakto, možno poskok tejto skupiny , nainštaloval včera na najviditeľnejšie miesto Imreczeho auta obrovské a ťažké sledovacie zariadenie. Táto atrapa mala vytvoriť mediálnu atmosféru na opätovné obviňovanie „smerákov“ a guvernéra Kažimíra z korupcie a ktoviečoho ešte. Táraniny úplatného svedka-kajúcnika Imrecezho sú z právneho hľadiska nezmysel. Každý čo len trochu objektívny súd ničím nepodložené tvrdenia Imreczeho zmetie zo stola. Ale to Matovič a jeho skupinka vedia. Oni nemajú za cieľ odsúdenie „smerákov“. Majú oveľa realistickejšie a pragmatickejšie ciele.

Aké ? Nuž predvolebné, propagandistické. Ak sa v súvislosti s rozpočtom na 2023 uskutoční Kollárov obchod s opozíciou a na leto 2023 sa vyhlási termín predčasných volieb, potom tu máme čo nevidieť začiatok predvolebnej kampane. Nuž a čo v jej rámci možno očakávať od Matoviča ? Prinajmenšom takú atómovku, akou bola Počiatkova vila na francúzskej Riviére. Tí pracovníci OČTK, čo sú lipšicovsko-matovičovskej skupine vedia, že ak si chcú cez svojho pána zachovať akú-takú nádej na „prežitie“, musia Matovičovi a spol pri zbere politických bodov niečím pomôcť. Musia mu do propagandistickej kampane dodať nejaké mäso. Samozrejme, nejaké smerácke mäso, pokiaľ možno z čo najväčšieho smeráckeho zvieraťa. Keď nie mäso R.Fica, tak aspoň mäso guvernéra Kažimíra. Poľovačka sa zrejme práve začína…

Návnadou v tejto poľovačke je mrcina Feriho Imreczeho. Trochu zapácha, napriek tomu, že bola v súdnej chladničke, ale svoj propagandistický účel splní. U niektorých novinárikov a niektorých „objektívnych“ médií určite. Počujete tú streľbu ? – Už to začalo.

Na konci dňa sa síce ukáže, že to pif-paf robili iba paintballové projektily. Ale červenej krvi bude po novinách dosť a dosť. O to predsa ide – veľké divadlo pre blbých. O veľký cirkus v štýle majstra Matoviča. Zrejme ide o jeho politickú derniéru. O to viac bude v jeho hre buchotu. O to viac falošného mäsa a červenej farby imitujúcej krv. – Pri zdochýnajúcom Matovičovi sa máme na čo tešiť.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

polícia, nehoda, motorka, kuriér

Namiesto brzdy šliapol na plyn. Motocyklista v Bratislave vpálil do pizzerie, zranil dve ženy

29.04.2024 15:06

K udalosti došlo v pondelok pred 11.30 h na Povrazníckej ulici.

Si Ťin-pching

Čínsky prezident Si Ťin-pching pricestuje 8. mája na štátnu návštevu Maďarska

29.04.2024 14:49

Čínska hlava štátu bude rokovať so Sulyokom a Orbánom o bilaterálnych politických, ekonomických a medzinárodných otázkach.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2010557x
Priemerná čítanosť článkov: 4419x

Autor blogu

Kategórie