Založ si blog

Ďalšie pľuvance na futbalové majstrovstvá…

Dnes sme boli svedkami /aj na tomto médiu/ ďalších pľuvancov na majstrovstvá sveta, ktoré sa práve odohrávajú v Katare. V krajine, ktorá je mimo hodnotovú a mocenskú sféru Západu. A teda z hľadiska liberálnej demokracie Západu, -v nepriateľskej krajine.

Pseudo-novinári zase pretriasajú na verejnosti robotníkov, čo zahynuli pri výstavbe športových zariadení. Áno, pri výstavbe boli aj smrteľné pracovné úrazy. Ale kde z veľkých stavieb neboli ? Koľko mŕtvych si vyžiadala v SR len výstavba diaľnic ? Koľko mŕtvych si vyžiadala výstavba športovísk v Los Angeles, Salt Lake City, Atlante, Londýne, Lillehameri, Paríži, Turíne, Albertville, Sydney, atď , atď. ? O tom nič pseudo-novinári nepíšu. Nič. Prečo asi ?

Samozrejme je to preto, lebo Katar bol pri výstavbe zariadení sebestačný, lebo z jeho investícií Západu nič necinkne na účet, lebo perspektívne využívanie štadiónov na celoročný tréning zahraničných futbalistov bude pre Západ nepríjemná konkurencia. No a samozrejme preto, lebo Katar ukázal, že zhromaždenie desaťtisícov fanúšikov je možné aj bez ALKOHOLU, bez drog, bez prostitúcie, bez pouličnej kriminality, bez sexuálnych deviantov, bez krvavých bitiek fanúšikovských táborov, bez teroristických útokov, bez bojkotov Ruska, Iránu, KĽDR, Bieloruska, Venezuely, Kuby a i. „darebáckych“ krajín.

V Katare sa hrá futbal bez politiky, bez alkoholu, bez dúhových zástav, bez demonštrácií a bez provokácií kadejakých LGBTI extrémistov, genderistov, ekoteroristov a pod. V Katare je pokoj. Pokoj, čo uši trhá tým, ktorí bez kraválov nevyžijú.

Áno, v Katare pri výstavbe športovísk umierali ľudia. Áno , aj v Katare, tak ako všade inde pri podobných akciách. Ale na rozdiel od Západu v Katare neumierali a neumierajú ľudia pri bitkách fanúšikov, pri intoxikáciách alkoholom, pri predávkovaní sa drogami, pri teroristických útokoch. Toto sa v Katare nedialo, nedeje a dúfajme, že ani diať nebude.

Fakt, ktorý vládnuce sily Západu rozčuľuje a núti rozkrúcať mediálny kolotoč ohovárania a pľutia na MS v Katare ad absurdum. – Až do nepríčetna…

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2007159x
Priemerná čítanosť článkov: 4411x

Autor blogu

Kategórie