Založ si blog

Krupa a Šeliga politicky zlyhali-tak aspoň smradia

Krupa si onehdy zvolil OlaNO v nádeji, že bude na dlhý čas vládnym poslancom. Pri svojom odhade zlyhal,- perspektíva vládnutia OLaNO je dnes takmer nulová. Krupa preto prebehol na iného hostiteľa. Na SaS. Aby si u tohto hostiteľa vylepšil pozíciu, blysol sa Krupa bombastickým nezmyslom o tom, že SR vyváža do RF súčiastky zbraní. Argument ? V SR sa vyrábajú ložiská a skrutky. A ložiská či skrutky sa dajú použiť na tisíce finálnych výrobkov, o.i. aj na zbrane.

Krupa samozrejme vie, že iba demagogicky smradí. Vie, že zakázať vývoz tovaru do RF je možné iba ak je menovite uvedený na sankčnom zozname EU. Krupa vie, že tam multiúčelové elektromotorčeky, ložiská či skrutky na zozname nie sú. Krupa vie, že trepe. Ale jemu nejde o pravdu. Jemu ide o to, aby svojimi trepinami Slovensko čo najviac zasmradil.

Na Slovensku sa v takmer rovnakom čase objavil aj iný chrobáčik, s obľubou vypúšťajúci smrad do svojho okolia. Je to ďalší politický skrachovanec – kuciakiádny revolucionár pán Šeliga. Šeligovi rodáci v nedávnych komunálnych a župných voľbách vystavili pánovi Šeligovi nedostatočnú. Otrasený neúspešný Šeliga sa rozhodol vylízať si svoje rany na úkor tak nenávideného ex-ministra Kaliňáka a rovnako nenávideného GP Žilinku. Šeliga sa z médií dopočul , že v Nemecku začali súdiť /na súde prvej inštancie/ jedného z aktérov únosu vietnamského podnikateľa-kriminálnika. Šeliga v návale náhleho zmyslu pre spravodlivosť len čo začul tú správu z Nemecka už aj utekal na generálnu prokuratúru so žiadosťou o obnovu vyšetrovania údajnej účasti orgánov SR na tomto únose.

Práca chvatná, málo platná. Šeliga sa blamoval. Na prokuratúre sa dozvedel, že nič netreba obnovovať. KP mu oznámila, že vyšetrovanie nebolo prerušené a pokračuje. Takže nič, Šeliga vylomil otvorené dvere. Šeliga urobil bum a tak ako Krupa okolo seba iba riadne zasmradil.

A možno, že tak ako Krupa aj Šeliga viac ani nechcel. Iba si po osobnom neúspechu vylízať rany a tak trochu z pomsty to tu na Slovensku zasmradiť. Podarilo sa.

Teraz už len otvoriť okno a po oboch junákoch poriadne vyvetrať.

A na záver ešte jedna, už vôbec nie humorná, ale naopak veľmi vážna poznámka. Krupa nepriamo na svoj útok proti Slovensku zneužil o.i. aj výrobky jednej z mála malých ale veľmi úspešných rýdzo slovenských firiem. Táto firma takmer ručne vyrába rôzne druhy malých športových lietadiel, ultralighty a podobné letúne a komponenty do nich. Firma je súčasťou neformálneho zhluku firiem Hornej Nitry, do ktorého napr. patrí aj vývoj a nesériová výroba „lietajúceho auta“. Nielen dotknutá firma na letúne, ale aj aj ostatné firmy hornonitrianskeho inovačného „hubu“ pocítia Krupov atak na svojej povesti. Samozrejme s presahom do zahraničia, lebo dezinformácie majú v zahraničí často širší dopad ako v SR.

Ľudia ako Krupa sú prekliatím Slovenska. Majú „talent“ na búranie a ničenie, smradenie a opľúvanie všetkého čo len trochu dobrého. Na Slovensku niet azda úspešnešej veci, kolektívu či jednotlivca ktorého by sme si cez rôznych „krupov“ nedehonestovali a sami tak nezadusili. Len čo sa nájde nejaký úspešný slovenský subjekt, už sa nájde aj nejaký jeho „krupa“. A už aj pľuje, kadí, ohovára. Takže na konci dňa -aj keď by sa žiadne obvinenie nepotvrdilo, je semeno nedôvery a pochybnosti zasadené. Zaburuní čohokoľvek dobré, čo sa pod Tatrami vymyslelo a urobilo. Na konci dňa tak na otázku, čo je na Slovensku dobré a úspešné – bežný Slovák pokorne stiahne plecia a s povzdychom skonštatuje, že vlastne nič. Aj to málo, čo by inak bolo dobré, totiž nejaký iný „slovák“ riadne okakal. Sprotivil, len aby dosiahol svoj malý a pochybný „úspech“.

-Čo je to na Slovensku za pôda, že sa na nej tak darí toľkým škodcom ?

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

jeleň,

Veľká akcia poľovníkov na strednom Slovensku. Na Liptove si vyhrnuli rukávy pre dobrú vec

30.04.2024 05:00

Zábery z akcie zachytil mReportér Marián Hrnčiar.

Deutsche Welle

Bielorusko označilo Deutsche Welle za extrémistický a dalo mu stopku, pracovníkom hrozí väzenie

29.04.2024 22:23

Bieloruský režim sa bojí nezávislých médií a robí všetko pre to, aby ľuďom zamedzil prístup k slobodným informáciám, reagoval šéf DW.

Španielsko Sánchez zotrvanie vyšetrovanie manželka

Premiér Sánchez demisiu nepodal: Kampaň očierňovania sa neskončí

29.04.2024 21:47

Španielsky premiér dodal, že on a jeho manželka Begona Gómezová to zvládnu.

SR Bratislava CHZJD skládka Vrakuňa monitoring BAX

Exminister kritizuje zastavenie sanácie skládky vo Vrakuni, Taraba avizuje riešenie

29.04.2024 21:17

Do podzemných vôd unikajú najmä pesticídy a herbicídy. Spustenie sanačných prác sa očakávalo v roku 2018.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2011049x
Priemerná čítanosť článkov: 4420x

Autor blogu

Kategórie