Založ si blog

Nie je pravda, že…

Nie je pravda, že sa dnes Rusom podarilo vyradiť z prevádzky najväčšiu ukrajinskú elektráreň.

Nie je pravda, že dnes v noci Rusi zničili charkovský závod na výrobu a opravu tankov a charkovský závod na výrobu vojenskej elektroniky.

Nie je pravda, že OS RF zničili v Nikolajeve fabriku na raketové dielce.

Nie je pravda, že Rusi v noci zničili 5 vojenských letísk, najmä letisko Kanatovo pri Kirovgrade, letecké zariadenia v Kremenčugu a Čerkassoch, letisko v Starokonstantinove v Chmelnickej oblasti, odkiaľ štartovali ukrajinské Su-24 so strelami Storm Shadow/SCALP.

Nie je pravda, že v Kyjeve OS RF nadzvukovými Kindžalmi paralyzovali centrá vojenského riadenia a centrá SBU a GRU.

Nie je pravda, že Rusi dnes v noci masívne zasiahli ukrajinskú kritickú infraštruktúru, elektrické výrobne, rozvodne, transformačné centrá, dopravné a železničné uzly, sklady munície a ubytovne ukrajinských a zahraničných vojakov.

-Toto všetko, našťastie, nie je pravda. Tvrdiť to môže iba nejaký proruský klamár. Alebo zradca našej vlasti – prekrásnej Európskej únie. Hanba mu !

Ficova finta

07.05.2024

Čo myslíte, kto sú dominantní akcionári v azerbajdžanských ropných a plynárenských firmách ? Čo myslíte, ako sú prepojené ruské a azerbajdžanské trasy s ropou a plynom ? Čo myslíte, akého pôvodu bude značná časť ropay a plynu. ktorá k nám bude prúdiť z Azerbajdžanu cez Ukrajinu ? /-Najmä v čase, keď je sú ruské energonosiče lacnejšie ako [...]

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

vojna na Ukrajine, Petrohrad, Rusko

ONLINE: Útok na Charkov vyšetrujú na Ukrajine ako vojnový zločin

19.05.2024 07:35, aktualizované: 09:03

Ukrajina obvinila Rusko, že zámerne cieli na civilistov v Charkovskej oblasti a preto raketové útoky vyšetruje ako vojnový zločin.

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Akýkoľvek trest môže byť pre strelca doživotný. Vyšetrovanie atentátu na Fica by mali dokončiť o pár mesiacov, hovorí odborník

19.05.2024 07:00

Bývalý elitný vyšetrovateľ vysvetlil, ako by mali vyzerať kroky organov činných v trestnom konaní v najbližších dňoch

India, hory, Himaláje, Dharmsala

Telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu zniesli zo Šiša Pangmy

19.05.2024 06:12

Tím horolezcov zniesol telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu, ktorí vlani zahynuli v lavíne na hore Šiša Pangma v Tibete.

ŠTS, Kaliňák

Prísne opatrenia a sľub atentátnika. Súd ho poslal do väzby: Fica čakajú kľúčové hodiny, politici sa hádajú

19.05.2024 06:00

Premiér je pri vedomí a Kaliňák od neho dostal inštrukcie, vláda funguje ďalej. Atentátnika poslal súd do väzby, no rozhodnutie nie je právoplatné.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 458
Celková čítanosť: 2030230x
Priemerná čítanosť článkov: 4433x

Autor blogu

Kategórie