Založ si blog

Uznávam, toto nie je o homosexualite jedného z politikov, toto je zvodka z vojny…

Miesto rýpania sa v cudzej sexuálnej orientácii dovoľte v tomto stručnom článočku aspoň stručnú zvodku z ukrajinského frontu.

V.Orbán, maďarský premiér včera na margo rokovaní Európskej rady EU, ktoré sa týkalo najmä Ukrajiny vyhlásil, že Západ reaguje na posledný vývoj na Ukrajine „vojnovou atmosférou“. V podstate tým potvrdil charakteristiku atmosféry, aká podľa slovenského premiéra R.Fica prevládala už na parížskej neformálnej schôdzke šéfov krajín Západu.

V.Orbán na okraj nálad na súčasných rokovaniach Európskej rady v Bruseli vyhlásil, že sa tu už kompletuje rozhodnutie vyslať na Východ vojakov z niektorých krajín NATO a EU. Podľa Orbána „čo bolo nemysliteľné pred 2-3 mesiacmi, je dnes prirodzené…“

Aby to však nebolo iba o prohibovanom Orbánovi. Včera vraj aj mikronapoleon E.Macron na súkromnej večeri oznámil, že „Ukrajina môže rýchlo padnúť“. Nuž potom, čo Kremeľ oficiálne potvrdil, že špeciálna vojenská operácia proti banderovcom na Ukrajine prerástla do vojnového konfliktu s vojakmi NATO, EU a kolektívneho Západu na Ukrajine, sa veci prudko menia.

V Európe sa rozhostila naozaj čudná jar. Kto by chcel o čudnej „jari“ napr. na ukrajinských frontoch vedieť viac, nech si prečíta môj predchádzajúci /dnešný/ príspevok pod názvom „Najnovšie /neprikrášlené/ správy z ukrajinského frontu“. Upozorňujem však, že voyeristi, čo by sa radi vzrušovali na sexuálnej orientácii našich politikov, si ani v tomto príspevku na svoje neprídu.

Myslím si totiž, že toto je Pravda, ktorá má ambíciu prezentovať nestranné, objektívne informácie a nie perličky ako časopis „Archives of Sexual Behavior“.

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael, holokaust

Netanjahu: V prípade potreby sa ubránime aj sami. Je to poučenie z holokaustu

06.05.2024 06:07

Izraelský premiér Benjamin Netanjahu v nedeľu odmietol nátlak medzinárodného spoločenstva, ktoré žiada pozastavenie vojnového ťaženia v Pásme Gazy.

čína, Rusko, Nemecko

Terčom sú Ukrajina a Taiwan. Učia sa Čína a Rusko, ako spolu bojovať v kyberpriestore?

06.05.2024 06:00

Experti naznačujú, že v kyberpriestore vidia spoluprácu Pekingu a Moskvy. Ukrajina a Taiwan s tým majú skúsenosti.

Jozef Štajer, exstarosta, Telgárt

Záhadná abdikácia starostu v Telgárte: Náhle odišiel a zanechal po sebe len list

06.05.2024 06:00

Mal toho „plné zuby“? Kontajnerové mestečko v Telgárte, kde od novembra žije viac ako stovka osadníkov, má stále problémy. Práve to by mal byť dôvod, prečo starosta odstúpil.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 457
Celková čítanosť: 2018934x
Priemerná čítanosť článkov: 4418x

Autor blogu

Kategórie