Založ si blog

Čaputová horúčkovito hľadá členov úradníckej vlády

Čaputová sa rozhodla oznámiť, že svoje rozhodnutie o budúcnosti Vlčana a celej Hegerovej vlády povereníkov oznámi, keď bude mať čo oznámiť. Teda keď bude rozhodnutá, ktorú z dvoch zlých alternatív si vybrala resp. ktorú jej ľudia na Hviezdoslavovom schválili.

Čaputová má ťažkú úlohu, ktorú jej ani zo škodoradosti neželám. Musí medzi odborníkmi nájsť ľudí s mimoriadne samovražednými sklonmi, ochotných vydať sa na posledný zhruba polrok na stratenú misiu. A ak niekoho takého nájde, musí ho ešte poslať na schválenie. Kam ? No veď viete kam. /Ak máte záujem, hláste sa v Pionierskom paláci u Mr. Smoothieho/.

Ak sa to Čaputovej do dvoch troch dní poradí, máme zhruba do októbra /kým sa moci neujme nová povolebná koalícia/ vládu úradníkov. Základ by Čaputová mala v podobe existujúcich štátnych tajomníkov. Ak sa to ale Čaputovej nepodarí a nenájde nikoho, bude musieť vyriešiť sizyfovskú úlohu-presvedčiť verejnosť, že aj zlá vláda je /nech by v nej bol hoci aj lotor Černák/ na zvyšok času do volieb lepšía ako vláda úradníkov.

Čaputovú čaká fuška.

Ficova finta

07.05.2024

Čo myslíte, kto sú dominantní akcionári v azerbajdžanských ropných a plynárenských firmách ? Čo myslíte, ako sú prepojené ruské a azerbajdžanské trasy s ropou a plynom ? Čo myslíte, akého pôvodu bude značná časť ropay a plynu. ktorá k nám bude prúdiť z Azerbajdžanu cez Ukrajinu ? /-Najmä v čase, keď je sú ruské energonosiče lacnejšie ako [...]

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:04

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

irán.  Ebráhí Raísí

V Iráne havaroval jeden z prezidentských vrtuľníkov

19.05.2024 16:04

Spolu s Raísím cestoval aj iránsky minister zahraničných vecí a ďalší predstavitelia. Ich stav je nejasný.

danko, majerský

Danko: Za okrúhly stôl by si mali sadnúť médiá a vládna koalícia. Líder KDH avizuje nové pravidlá aj mediálny úrad

19.05.2024 15:30, aktualizované: 17:20

Podľa lídra KDH Milana Majerského by sa nad sebou mali zamyslieť aj novinári, no „zošnurovať“ médiá podľa neho nie je najlepší spôsob.

Elon Musk

Elon Musk spustil v Indonézii satelitný internet Starlink

19.05.2024 15:01

Poskytuje ju Muskova spoločnosť SpaceX pre národný zdravotnícky sektor a cieľom je tiež zlepšiť prístup na internet v odľahlých častiach súostrovia.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 458
Celková čítanosť: 2030455x
Priemerná čítanosť článkov: 4433x

Autor blogu

Kategórie