Založ si blog

Krutý vtip na adresu Slovenska

Slovensko je vraj zo všetkých vyše 190 krajín sveta na fantastickom 17.mieste v indexe slobody slova resp. slobody tlače, resp. slobody médií. Všimnite si, ako pekne sa posúva význam slobody slova. To, čo je INDIVIDUÁLNE právo každého občana na odovzdávanie a prijímanie informácií, sa mení najskôr na inštitucionalizovanú „tlač“ a potom na NIEKÝM vlastnené „médiá“.

A sme pri podstate žartu, ktorý nám západní vymývači mozgov nadnes pripravili. Zamenili si individuálnu slobodu človeka za slobodu krútiť tlačené informácie, ako sa to moci, čo za tlačou stojí, zapáči a zarábať na manipulovaní ľudí ako sa len dá.

Rebríček, o ktorom dnes „naše“ nahlúple, bulvarizované, vazalizované médiá toľko spievajú, nie je o slobode človeka prijímať a odovzdávať informácie podľa jeho predstáv. Je to o tom, že napr. na Slovensku je režim, ktorý zatvára šéfredaktorov, lebo píšu proti nemu, ktorý vytvoril cenzúru na všetky nežiadúce názory novinárov, čitateľov, diskutérov, blogerov, užívateľov sociálnych sietí. SR je na 17. mieste na svete, lebo v SR vládne vzorná mediálna diktatúra.

V máloktorom štáte na svete nie je opozičná celoštátna televízia. Ešte aj v USA majú CNN a majú Fox News. Ešte aj v Rusku majú Komsomol.Pravdu a Kommersant. Len v SR nič také ako opozičná celoslovenská televízia a rozhlas neexistujú. /Existujú internetové hry na tv a rádio, ale to nie sú ozajstné médiá, len akési streamy/. Vraj komu sa to nepáči, nech si založí vlastné noviny, vlastnú televíziu či rozhlas. Vraj mu v tom nikdy nebude brániť. Nuž noviny ako Zem a vek či Hlavné správy resp. Slobodný vysielač o tom vedia svoje. Súčasná vláda robila a robí všetko preto, aby žiadne opozičné rádio, žiadna televízia nevznikli. Majú na to svoje mocenské páky: od registrácie, cez dane, finančné kontroly, špicľovanie SIS-kou a NAKAov. Majú na to armádu udavačov, polocenzorov a chrabrých úradníkov.

-Títo všetci sú na pozore, aby sa opozičné slovo a alternatívne myšlienky k občanovi nedostali. A aby ani občan nemohol do existujúcich médií ako RTVS, Markíza, ta3, JOJ povedať, čo si myslí. S odchodom Mečiara postupne z médií zmizli necenzurované diskusie poslucháčov a divákov naživo. A to torzo divákov či poslucháčov, čo sa nedopatrením dostane na nejaké verejné live vysielanie, strážia gestapáci preoblečení za moderátorov a moderátorky. Oni si osobujú právo byť bohmi slobody slova na Slovensku. Oni rozhodujú o tom, koho pozvať, komu skočiť do reči, komu dať minimálny priestor, koho prekričať vhodne zvolenými protidiskutérmi s vládnymi euroatlantickými kóšer názormi. /V presile minimálne 1:3/.

Slovensko je krajina, v ktorej je mnohé pri troche sebatrýznivej irónie na smiech, na rehot. Dnes nás tu rozosmievajú vtipom o tom, aká je v SR sloboda slova. Vraj sa u nás tak zlepšuje, že sme za rok poskočili dopredu o 10 miest. /Len tých Čechov, len tých Čechov v tom eurohujerstve nie a nie dobehnúť…/.

Slovensko je krajina, kde je sloboda slova zmenená na slobodu tlače, jednostranne vychvaľujúcej liberalizmus a Západ a fanaticky kydajúcej na ľavicu v Smere a národniarov v Republike, SNS, LSNS, respektíve na Rusko, Irán a Čínu. Slovensko je krajina, kde slobodne fungujú médiá, ale iba také, čo podporujú USA, UK, NATO a EU. Slovensko je krajina, kde sa k iným ako pro-euroatlantickým informáciám nedostaneš /a ak, tak iba okrajovo, napr. na špicľovanej mediálnej alternatíve/ a kde ti tvoj autentický názor bez cenzúry do centrálnych médií nepustia.

Slovensko je krajina, kde je bohyňou slobody slova moderátorka Jančkárová a bohom slobody médií moderátor Rasťo Iliev…Slovensko je krajina, kde sa nám to ale dobre a slobodne žije – veď sme už na 17, mieste !!! Slobody podľa euronoriem máme až-až….

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

nôž, krv, zranenie

Útočník v nemocnici v Číne zabil alebo zranil najmenej desať ľudí

07.05.2024 10:00

Útočníka, ktorý bol ozbrojený nožom, podľa týchto správ zadržali.

NR SR / Parlament /

Poslanci začali ďalší týždeň schôdze, odhlasovať majú viacero návrhov

07.05.2024 09:33

Popoludní majú poslanci na programe tri návrhy z dielne ministerstva zdravotníctva.

poľsko, odpočúvanie, Kaczynski

V dejisku výjazdného rokovania poľskej vlády sa našlo odpočúvacie zariadenie

07.05.2024 09:21

Na jeho slávnostnom otvorení sa má okrem poľského premiéra Tuska zúčastniť aj predsedníčka eurokomisie Leyenová.

polícia, vyhrážky, univerzita komenského

Anonym nahlásil v pätici krajov bombu na školách, polícia preveruje aj vyhrážanie sa banke

07.05.2024 08:06, aktualizované: 10:18

Bombovú hrozbu preverovali policajti napríklad v Žiari nad Hronom, uzavreté boli aj priľahlé budovy vrátane pošty.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 457
Celková čítanosť: 2019787x
Priemerná čítanosť článkov: 4420x

Autor blogu

Kategórie