Založ si blog

Čaputová horúčkovito hľadá členov úradníckej vlády

Čaputová sa rozhodla oznámiť, že svoje rozhodnutie o budúcnosti Vlčana a celej Hegerovej vlády povereníkov oznámi, keď bude mať čo oznámiť. Teda keď bude rozhodnutá, ktorú z dvoch zlých alternatív si vybrala resp. ktorú jej ľudia na Hviezdoslavovom schválili.

Čaputová má ťažkú úlohu, ktorú jej ani zo škodoradosti neželám. Musí medzi odborníkmi nájsť ľudí s mimoriadne samovražednými sklonmi, ochotných vydať sa na posledný zhruba polrok na stratenú misiu. A ak niekoho takého nájde, musí ho ešte poslať na schválenie. Kam ? No veď viete kam. /Ak máte záujem, hláste sa v Pionierskom paláci u Mr. Smoothieho/.

Ak sa to Čaputovej do dvoch troch dní poradí, máme zhruba do októbra /kým sa moci neujme nová povolebná koalícia/ vládu úradníkov. Základ by Čaputová mala v podobe existujúcich štátnych tajomníkov. Ak sa to ale Čaputovej nepodarí a nenájde nikoho, bude musieť vyriešiť sizyfovskú úlohu-presvedčiť verejnosť, že aj zlá vláda je /nech by v nej bol hoci aj lotor Černák/ na zvyšok času do volieb lepšía ako vláda úradníkov.

Čaputovú čaká fuška.

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Peter Pellegrini a Ivan Korčok

Pellegrini vypočítal, že minul na kampaň menej ako Korčok, podľa TIS obaja minuli viac, ako priznali

07.05.2024 11:31

V prípade Pellegriniho Transparency odhaduje, že prekročil limit až o 250-tisíc eur, Korčok o 80-tisíc eur viac, ako umožňuje zákon.

Rusko, Putin, summit G20, Moskva

Vladimir Putin pri okázalej slávnosti zložil prezidentský sľub

07.05.2024 11:20, aktualizované: 11:32

Putin pri okázalej inaugurácii v Kremli začne svoj piaty mandát na čele krajiny.

Adolf Hitler, bunker

V bývalom Hitlerovom bunkri v Poľsku našli ľudské pozostatky. Slúžil nacistom ako hlavný štáb

07.05.2024 11:09

Súdny lekár ich skúmal pod dozorom prokuratúry. Vyšetrovanie prerušili koncom marca pre nedostatok dôkazov o spáchaní trestného činu.

fico, kaliňák

Fico a Kaliňák na výjazde v Azerbajdžane: V paláci vybavujú alternatívu ruského plynu, aj biznis so zbraňami

07.05.2024 10:25

Aktualizujeme Hlavným dôvodom premiérovej prvej zahraničnej návštevy mimo Európy má byť plyn. Druhým obchodné príležitosti, ktoré autokratický režim prináša.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 457
Celková čítanosť: 2019824x
Priemerná čítanosť článkov: 4420x

Autor blogu

Kategórie