Založ si blog

Bachmut: Christos voskrese !

Naša Pravda píše, že vagnerovci obsadili dve nové štvrte. Informáciu nie je možné objektívne potvrdiť. Christos voskrese.

Izvestija opisuje príbeh rodiny /rodičia a malé deti/ ktorú vagnerovci našli v pivnici zamknutú zvonka a zamínovanú. Vagnerovci bez ujmy z pivnice vytiahli najprv deti a potom rodičov. Prečo ich tam vojaci, čo dodnes bránia Bachmut zamurovali ? Vysvetlenie je na videu, ktoré koluje po Telegrame. Na ňom jeden kyjevský bojovník hovorí druhému, aby tých obyvateľov Bachmutu, čo nechcú evakuovať na Ukrajinu, vykydali z pivníc ako hnoj. Christos voskrese.

Nič nové. Zelenskij pred pár dňami verejne pripustil, že po oslobodení Ukrajiny od „ruských okupantov“ bude potrebné zvážiť aj fyzické odstránenie Rusov z Ukrajiny. Západní novinári to interpretujú ako možnosť tých obyvateľov Ukrajiny, ktorí sa cítia Rusmi, vziať si pár osobných vecí a odísť do Ruska. Christos voskrese.

Za správcu pravoslávneho kláštora- Kijevsko-pečorskej lavry, obsadenej jednotkami SBU – menovala kijevská vláda zaslúžilého banderovca, istého pána M. Má za sebou nielen majdan ale aj boje na Donbase, v radoch pluku Azov.

Christos voskrese.

Kristus vstáva z mŕtvych. Dnes je ten Deň. Dôsledky tohto božieho aktu sa skôr-neskôr objavia. Aj na Ukrajine.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

Boroďanka, vojna na Ukrajine

ONLINE: Pokračujú tuhé boje o Očeretine. Ukrajina dúfa, že americká pomoc zvráti situáciu na fronte

28.04.2024 07:15, aktualizované: 08:52

Ukrajina očakáva, že zahraničná vojenská pomoc vrátane munície a zbraní pomôže zvrátiť situáciu na frontoch v Bachmute a Avdijivke aj v iných oblastiach.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2009547x
Priemerná čítanosť článkov: 4417x

Autor blogu

Kategórie