Založ si blog

Hoax o bieloruských partizánoch dnes spľasol

Dnes najprv americké tv stanice /CNN, Fox a i./ zverejnili satelitné snímky údajne zničeného ruského lietadla hlbinného rádiolokačného prieskum A-5O VKS a potom to podrobnejšie ukázala zblízka aj bieloruská televízia Belarus-1. Na snímkach vidieť bezproblémové rolovanie ruského leteckého kolosu bez akejkoľvek známky poškodenia.

Hoax o úspešnej akcii bieloruských partizánov, pri ktorej zničili drahé ruské prieskumné lietadlo dnes teda spľasol. Ukázalo sa, že žiadni bieloruskí partizáni na bieloruskom letisku nikdy neboli a nič hrdinské tam ani nevykonali. Asi preto, že v Bielorusku žiadni bieloruskí partizáni neexistujú. Áno, neďaleko bieloruského letiska zaznel výbuch a zasvietil aj oheň – no to oboje bolo kvôli zásahu ukrajinského dronu protilietadlovou strelou bieloruskej PVO.

Včera o „zničenom ruskom Awacse “ mudroval v SRo aj penzionovaný generál Macko. Dnes už na túto tému v rádiu nič nehovoril. Asi bol pracovne veľmi zaneprázdnený.

Ficova finta

07.05.2024

Čo myslíte, kto sú dominantní akcionári v azerbajdžanských ropných a plynárenských firmách ? Čo myslíte, ako sú prepojené ruské a azerbajdžanské trasy s ropou a plynom ? Čo myslíte, akého pôvodu bude značná časť ropay a plynu. ktorá k nám bude prúdiť z Azerbajdžanu cez Ukrajinu ? /-Najmä v čase, keď je sú ruské energonosiče lacnejšie ako [...]

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

SR Bratislava polícia UK zásah vyhrážky preverovanie BAX

Riaditeľ o bombových hrozbách: budovu sme vypratali do 10 minút. Podľa bezpečnostného experta je útok “anomália ako hrom”

07.05.2024 21:31

Výpoveď riaditeľa školy v Beckove a predsedu Asociace bezpečná škola z Českej republiky.

čaputová

Čaputová vetovala novelu zákona o múzeách a galériách

07.05.2024 19:28, aktualizované: 19:40

Namieta, že ňou dochádza k zníženiu štandardov transparentnosti a odbornosti pri obsadzovaní funkcií.

France China

Riziko zrážky francúzskych sudov s čínskymi autami. Macron robí záchranára vývozcom koňaku

07.05.2024 18:55

Peking sa dlhší čas vyhráža, že uvalí vysoké clo na dovoz koňaku z Francúzska. Mohol byť šéf Elyzejského paláca spokojný po debate s čínskym lídrom?

Predseda KDH Milan Majerský

Smer sa pri téme zmien pohlavia pridal k progresívnej opozícii, tvrdí šéf KDH

07.05.2024 16:52

Majerský hovorí o „premárnenej šanci zabrzdiť pomýlené ideológie, ktorých obeťami sú najmä zraniteľné dospievajúce deti“.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 458
Celková čítanosť: 2022248x
Priemerná čítanosť článkov: 4415x

Autor blogu

Kategórie