Založ si blog

20 000 zavraždených Palestínčanov – Izrael za to dostal pokarhanie

„Najhumánnejšia armáda sveta “ už dva a pol mesiaca vyvražďuje palestínsky národ v Gaze. Z nich je pár stoviek palestínskych bojovníkov a dve tretiny ostatných obetí tvoria deti a mládež. Svet vyjadril po útoku Hamasu na Izrael pochopenie pre istý druh izraelskej odvety. Svet je však zhrozený ako Izraelci využili odvetu na genocídu celého palestínskeho národa.

Vo svete silnejú protesty proti vraždiacim izraelským vojakom. V OSN viac ako 90% krajín žiada okamžité ukončenie zabíjania. – Zbytočne. Jadrová veľmoc USA izraelský režim v jeho krvavých zločinoch podporuje.

Jediné, na čo sa podľa dnešných správ z Washingtonu USA zmohli, je to že Tel Avivu vyjadrili „POKARHANIE“. – Pokarhanie ! Za dvadsaťtisíc zabitých prevažne neozbrojených a nevinných civilov, za minimálne 12 tisíc zavraždených detí a mladistvých dostal Tel Aviv od USA „pokarhanie“.

-Čo na to povedať ? Kam sa to rúti svet, v ktorom za vraždenie detí postačí výstražne zamávať ukazovákom a povedať vrahom „no-no-no“ ? Čo sme to tu za tvory ? Ako je možné, že toto trpíme ? Čo bude na konci tejto krvavej predohry ? Predohry k niečomu ešte oveľa oveľa strašnejšiemu ?

Technická poznámka: Pozdravujem toho, čo brzdí počítadlo čítanosti tohto článku-rovnako ako sionistických trolov. Každý si je strojcom svojho osudu.

Ruský revanš za útok na pláž začal. Banderovci sa zamerali na spisovnú slovenčinu

25.06.2024

Dnes ráno vojenskí analytici z RF a USA oznámili, že sa ruskému letectvu podarilo nad Čiernym morom zostreliť americké bezpilotné výzvedné a navigačné lietadlo. Mal by to byť RQ-4 Global Hawk, teda ten istý typ, aký sa údajne podieľal na navádzaní amerických rakiet ATACMS na krymské pláže pri Sevastopole /zahynulo tam 5 a zranilo sa 120 turistov/. Zároveň ruský [...]

Útok na plážujúcich Rusov: Aká bude Putinova odpoveď ?

24.06.2024

V nedeľu sa stal bezprecedentný útok amerických rakiet ATACMS na turistické pláže krymských dovolenkových rezortov. Zatiaľ je výsledkom minimálne 5 mŕtvych /z toho 3 deti/ a vyše 120 zranených. Ruská PVO oznámila, že sa jej ešte nad morom podarilo dať dolu 4 z 5 rakiet. Bohužiaľ, tú jednu zneškodnili už až pri pobreží Krymu. Keďže jej hlavicu tvorili kazetové [...]

Chorvátski a albánski fašisti spolubojovníkmi

20.06.2024

Problém niektorých čitateľov blogov je ich percepčná prvoplánovosť. Články otvárajú, ak sa v titulku objavia mená vrcholných politikov alebo ak ide o klebety /napr. kto koho kde nahradí…/. Ak čítajú aj čosi iné, náročnejšie, potom aj tak v diskusii reagujú ako Pavlovove psíky-podmienenými reflexami. Napríklad na slovo „Srbi“ reagujú slovom [...]

zbrane, zbraň

Prvýkrát v dejinách. Hlavný lekár USA klasifikoval násilie so zbraňami ako zdravotnú krízu

25.06.2024 23:40

Spojené štáty predstavujú výnimočný prípad z dôvodu vysokého počtu zranení a úmrtí spôsobených strelnými zbraňami — najmä pokiaľ ide o deti.

alkohol

Na konzumáciu alkoholu zomrú ročne takmer tri milióny ľudí

25.06.2024 23:26

Do tejto štatistiky je započítané aj šoférovanie pod vplyvom alkoholu, násilie súvisiace s alkoholom a rôzne choroby.

Sunak

Štyria muži vnikli do záhrady britského premiéra. Zadržala ich polícia

25.06.2024 22:54

Organizácia s názvom Youth Demand zverejnila video, na ktorom je vidieť, ako jej člen vykonal veľkú potrebu do jazierka na Sunakovom pozemku.

Matúš Šutaj Eštok

Ministerstvo vnútra dostalo pokutu 90-tisíc eur za odstavenie čurillovcov mimo službu

25.06.2024 20:18

Rezort vnútra sa odvolá voči tomuto rozhodnutiu Úradu na ochranu oznamovateľov.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 466
Celková čítanosť: 2068441x
Priemerná čítanosť článkov: 4439x

Autor blogu

Kategórie