Založ si blog

Izrael navrhuje palestínsky národ vyhladiť

Jeden z izraelských vládnych návrhov na konečné riešenie palestínskej otázky predpokladá, že všetkých Palestínčanov z ich pôvodnej dvojtisícročnej vlasti vysťahuje. Kde ? Do niektorého zo susedných štátov: tých z Gazy do Egypta, tých zo Západného brehu Jordánu zase do Libanonu, Sýrie či Jordánska. Tí, čo odídu už budú občania iných štátov. Tí čo zostanú, budú izraelskou armádou označení za teroristov z Hamasu a budú do posledného vyhladení. Nuž a potom bude vymaľované.

Palestínsky národ prestane existovať. Požiadavka OSN na vznik samostatného štátu Palestína prestane existovať. Nebude národ, nebude štát. Bude iba Izrael. Aj v Gaze, aj na Golanských výšinách, aj na Západnom brehu Jordánu. Bude presne to, čo konšpirátori označili za skutočnú príčinu súčasného blízkovýchodného konfliktu. Izrael obetoval 1400 svojich občanov, aby mal dôvod vyhnať a vyhladiť 5 miliónov Palestínčanov a aby sa ich navždy zbavil.

Bude takéto izraelské riešenie problému s iným etnikom na svojom historickom území príkladom aj pre iné národy a štáty ? Vyženú Srbi podľa izraelského vzoru Albáncov z Kosova a Metohije do Albánska ? Vyženú Rusi Ukrajincov z Krymu, Novoruska a Maloruska do Poľska ? Vyženú Slováci Rómov do Indie, Maďarov za Ural a Čechov z Moravy do Česka ? Zaženú Katalánci a Baskovia Španielov naspäť do Španielska ? Vypudia Arméni z Karabachu turkické obyvateľstvo do Azerbajdžanu, Vyhladia alebo vypudia Íri anglofilných Ulsterčanov do Anglicka, Gréci Turkov z Cypru do Turecka ?..atď., atď.

Židia sú múdry národ. Podľa biblie sú vyvoleným, vzorovým národom pre ostatné národy. Máme sa teda správať podľa vôle Hospodina-a poriešiť si svoje etnické a rasové problémy podľa izraelského vzoru…?

Je však aj iné riešenie. Riešenie všeľudsky akceptovateľné. Riešenie podľa rezolúcií OSN, teda medzinárodného spoločenstva národov. A to káže, aby sa všetci, teda aj Židia podrobili všeľudským zákonom humanity, tolerancie a mierového spolužitia. Ja sa prihováram pre toto druhé, medzinárodné riešenie.

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Vetroň v Prievidzi

V Martine mal spadnúť vetroň, smerujú tam záchranári

04.05.2024 19:53

Na sociálnej sieti o tom informovali z operačného strediska záchrannej zdravotnej služby.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Počasie / Dáždnik / Dážď /

Po prietrži mračien vyhlásia v Partizánskom mimoriadnu situáciu

04.05.2024 18:48, aktualizované: 19:58

Voda zatopila viacero pivníc a ďalších priestorov. Výšku škody primátor odhadnúť nevedel.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 457
Celková čítanosť: 2017987x
Priemerná čítanosť článkov: 4416x

Autor blogu

Kategórie