Založ si blog

Izrael navrhuje palestínsky národ vyhladiť

Jeden z izraelských vládnych návrhov na konečné riešenie palestínskej otázky predpokladá, že všetkých Palestínčanov z ich pôvodnej dvojtisícročnej vlasti vysťahuje. Kde ? Do niektorého zo susedných štátov: tých z Gazy do Egypta, tých zo Západného brehu Jordánu zase do Libanonu, Sýrie či Jordánska. Tí, čo odídu už budú občania iných štátov. Tí čo zostanú, budú izraelskou armádou označení za teroristov z Hamasu a budú do posledného vyhladení. Nuž a potom bude vymaľované.

Palestínsky národ prestane existovať. Požiadavka OSN na vznik samostatného štátu Palestína prestane existovať. Nebude národ, nebude štát. Bude iba Izrael. Aj v Gaze, aj na Golanských výšinách, aj na Západnom brehu Jordánu. Bude presne to, čo konšpirátori označili za skutočnú príčinu súčasného blízkovýchodného konfliktu. Izrael obetoval 1400 svojich občanov, aby mal dôvod vyhnať a vyhladiť 5 miliónov Palestínčanov a aby sa ich navždy zbavil.

Bude takéto izraelské riešenie problému s iným etnikom na svojom historickom území príkladom aj pre iné národy a štáty ? Vyženú Srbi podľa izraelského vzoru Albáncov z Kosova a Metohije do Albánska ? Vyženú Rusi Ukrajincov z Krymu, Novoruska a Maloruska do Poľska ? Vyženú Slováci Rómov do Indie, Maďarov za Ural a Čechov z Moravy do Česka ? Zaženú Katalánci a Baskovia Španielov naspäť do Španielska ? Vypudia Arméni z Karabachu turkické obyvateľstvo do Azerbajdžanu, Vyhladia alebo vypudia Íri anglofilných Ulsterčanov do Anglicka, Gréci Turkov z Cypru do Turecka ?..atď., atď.

Židia sú múdry národ. Podľa biblie sú vyvoleným, vzorovým národom pre ostatné národy. Máme sa teda správať podľa vôle Hospodina-a poriešiť si svoje etnické a rasové problémy podľa izraelského vzoru…?

Je však aj iné riešenie. Riešenie všeľudsky akceptovateľné. Riešenie podľa rezolúcií OSN, teda medzinárodného spoločenstva národov. A to káže, aby sa všetci, teda aj Židia podrobili všeľudským zákonom humanity, tolerancie a mierového spolužitia. Ja sa prihováram pre toto druhé, medzinárodné riešenie.

O /ne/vylodení Červenej armády na Hokkaido

07.06.2024

O máločom sa na Slovensku vie tak málo, ako o vyloďovacích operáciách Červenej armády na Ďalekom východe-na Sachaline, na Kurilách a na Hokkaido. Blogovanie nie je platforma, aby sa o týchto aktivitách ČA na konci 2.sv.vojny písalo podrobnejšie. Preto tu a teraz poskytnem aspoň pár heslovitých informácií. ZSSR na základe prísľubu z Jalty /i keď v rozpore so [...]

O vylodení v Normandii nás učí už aj akási pani Holubová

06.06.2024

Keď už aj postaršia napudrovaná pani Holubová s bujnými do blond prefarbenými vlasmi dnes na ktorejsi z televízií mudrovala o vylodení Angloameričanov v Normandii, povedal som si, prečo by som aj ja neprispel so svojou trochou do studnice vedomostí pre našu najmladšiu generáciu. Vopred sa ospravedlňujem, -na rozdiel od pani Holubovej ja nie som odborník na diplomatický protokol [...]

Čo nové na ukrajinskom fronte ?

30.05.2024

Chvíľu som sa odmlčal, lebo Pravda začala o vývoji na ukrajinskom fronte prinášať celkom čerstvé a tu a tam aj vecné informácie, bez hrubého ideologického banderovského balastu a dezinformácií ukrajinskej tajnej služby /SBU-CIPsO/. V posledných 2-3 dňoch sa však zase začali množiť staré zlozvyky našich médií /vrátane Pravdy/ : robenie somára z komára, výmysly o [...]

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.

francúzsko, Protest, krajná pravica

Desaťtisíce Francúzov protestovali proti krajnej pravici, môže vyhrať predčasné voľby

15.06.2024 19:53

Francúzsky prezident Macron vyhlásil predčasné voľby po neúspechu svojho centristického tábora v minulotýždňových eurovoľbách.

žilina, polícia,

Otrasný nález. V meste Rajec našli bezvládne telo novorodenca

15.06.2024 19:14, aktualizované: 20:20

Stať sa tak malo vedľa materskej škôlky.

Peter Pellegrini, inaugurácia

Bude Pellegrini nadstranícky? Bude z neho skôr Gašparovič než Kováč, hovoria odborníci. Podporu koalície ešte bude potrebovať

15.06.2024 19:00

Politológovia nepredpokladajú, že sa Pellegrini voči vláde bude vymedzovať. Podporu koalície ešte bude potrebovať pri prípadnej opätovnej kandidatúre. Môže však prekvapiť.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 462
Celková čítanosť: 2053969x
Priemerná čítanosť článkov: 4446x

Autor blogu

Kategórie