Založ si blog

Udanie pre OČTK

Ktosi u nás v SR šíri správy, ktoré majú charakter podpory a propagandy teroristických hnutí ako je napr. Hamas. Vyzývam OČTK , aby zakročila proti šíriteľom výziev a informácií ako sú napr.:

  • Minimalizujte civilné palestínske obete v pásme Gazy.
  • Úplná blokáda Gazy /vrátane zastavenia dodávok vody, jedla a liekov/ je zločin, ktorý je v rozpore s medzinárodným právom.
  • Každý Izraelčan môže byť nielen obeť ale aj agresor.
  • EU nesmie zastaviť pomoc Palestínčanom a Palestínskej samospráve.
  • Izraelskí vojaci zastrelili 4 neozbrojených Palestínčanov napriek tomu, že ležali na zemi so zdvihnutými rukami.
  • Pri odsudzovaní teroru Hamasu voči izraelským civilom treba brať do úvahy aj desiatky rokov trvajúce stresujúce životné podmienky ľudí z Gazy.
  • Bez poskytnutia samostatnosti Palestíne sa mier na Blízkom východe nikdy neobjaví. „Izrael by sa mal začať správať ako štát a nie ako teroristická organizácia“.
  • Izraelský minister obrany Yoav Galant: „zrušili sme všetky pravidlá vojny; naši vojaci nebudú za nič zodpovedať; nepôjdu pred žiadne vojenské súdy“…

Aby som OČTK/NAKA uľahčil vyšetrovanie, prikladám autorov týchto kriminálnych výrokov. Sú to /podľa poradia výrokov/ 1/ americký prezident Biden, 2/ generálny tajomník OSN Gutteres, 3/ izraelská spisovateľka Ajelet Gundar Gošem 4/ vedúci predstavitelia EU, EK a predstavitelia Francúzska a Španielska, 5/ izraelské internetové portály napr. news kodkod group, 6/ predseda PS pán Šimečka, 7/ turecký prezident Erdogan, 8/ izraelský minister obrany Yoav Galant.

-Ako vidieť, ide napospol o známych podporovateľov teroristickej organizácie Hamas. Ide zrejme aj o agentov Iránu a najmä masového vraha Putina-ktorý ako inak, stojí za všetkým zlým na tomto svete. Vrátane sobotňajších masakrov v Izraeli.

A na záver ešte niečo pre milovníkov konšpirácií: Zdá sa, že na fáme, podľa ktorej je celý útok Hamasu zmanipulovaný izraelskou tajnou službou môže byť čosi pravdy. Izrael totiž plánuje zlikvidovať nielen Hamas ale pásmo Gazy ako také. Palestíncov chce vyhnať do Egypta a Jordánska. Pásmo Gazy chce dynamitom a buldozérmi premeniť na miesto duchov, zrovnať ho so zemou a navždy znemožniť Palestíncom, aby sa do Gazy vrátili. Po likvidácii Gazy už potom bude hračka zlikvidovať aj málo odbojných Palestíncov na Západnom brehu. Postačí, ak časť z nich ujde do okolitých arabských štátov a poddajnejšia časť sa zotročí na poslušnú pracovnú silu, makajúcu na Židov na ich plantážach a farmách. Konečný cieľ-likvidácia palestínskeho národa je cieľ, ktorý stálo za to dosiahnuť aj za cenu životov 1200 občanov Izraela. – Keď sa rúbe les, lietajú triesky…

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Willy Brandt / Günter Guillaume /

Špión Stasi Guillaume stál pred 50 rokmi za odstúpením kancelára Willyho Brandta

05.05.2024 09:50

Keď 24. apríla 1974 zatkli v Bonne pracovníka úradu spolkového kancelára Güntera Guillauma, jeden z najväčších škandálov v Nemeckej spolkovej republike bol na svete.

Izrael Palestína Hamas Vojna humanitárna pomoc

Šéfka WFP McCainová: Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor

05.05.2024 08:50, aktualizované: 09:22

Na severe Pásma Gazy už vládne plnohodnotný hladomor, vyhlásila riaditeľka Svetového potravinového programu (WFP) Cindy McCainová.

EÚ / Európska únia /

Anketa s jednotkami eurokandidátok. Dokázali sme sa vysporiadať s členstvom v EÚ?

05.05.2024 08:00

Denník Pravda oslovil s rovnakými otázkami lídrov kandidátnych listín do Európskeho parlamentu, no niektoré politické subjekty neodpísali.

pravoslávny chrám, interiér, Nová Baňa

Pravoslávni kresťania slávia Paschu - Christovo zmŕtvychvstanie

05.05.2024 07:51

Pravoslávni kresťania na Slovensku i vo svete v nedeľu oslavujú najväčší kresťanský sviatok Christovo zmŕtvychvstanie - Paschu.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 457
Celková čítanosť: 2018381x
Priemerná čítanosť článkov: 4417x

Autor blogu

Kategórie