Založ si blog

Psycho-operácia banderovcov na prekrytie debaklu v Bachmute

Dva dni po ohlásení definitívneho dobytia Arťomovska /Bachmutu/ Rusmi sa banderovci rozhodli k samovraždenej misii špeciálnej sabotážnej jednotky v na ruskom území-v Belgorodskej oblasti. Samovražedná misia tzv. „partizánov“ bola pripravovaná už dávnejšie. Pravdepodobne odvtedy, čo aj v Kyjeve pochopili, že ich boj o Bachmut je márny. Len čo ho banderovci definitívne stratili, vyslali samovrahov, kvalitne vyzbrojených americkými pancierovými vozidlami, – na ich misiu bez návratu.

Misia mala od začiatku nevojenské ciele. Nebola to ofenzíva, ba ani len prieskum bojom. Jej zmyslom bola propaganda a teror. Konvoj opancierovaných vozidiel s „partizánmi“ sa v rozpore so všetkými pravidlami partizánskeho boja dostal do Ruska cez kedysi frekventovaný cestný hraničný prechod. Akcia sa neudiala pod rúškom noci, ale predpoludním, za plného svetla. Bolo jasné, že ide o čo najviditeľnejšie PR banderovcov, určené pre ruské, ukrajinské a svetové médiá. Opakujem ešte raz, – bola to akcia bez akéhokoľvek vojenského významu.

Banderovskí samovrahovia sa po prieniku na ruské územie nesnažili získať si na svoju stranu miestne obyvateľstvo a vyvolať medzi nimi protiputinovské povstanie, -ale naopak – usilovali sa šíriť medzi dedinčanmi strach a paniku. Jediným rukolapným výsledkom banderovského rejdu bol alkohol a sladkosti, vyrabované v miestnych obchodoch. -Čudní to „ruskí osloboditelia“, ktorí terorizujú, zastrašujú, vyháňajú a rabujú ruský národ, ktorí prišli oslobodiť…

„Oslobodzovanie Ruska“ po pár hodinách ukončili ruskí pohraničníci a policajti. Zabitých bolo vyše 70 „osloboditeľov“. Niektorí z nich boli dolapení a zlikvidovaní až na ukrajinskom území, kam sa za nimi ruské sily vydali. Zopár banderovcov bolo zranených a zajatých. Akcia sa skončila pre Moskvu úspešne. Ale skončila sa úspešne aj podľa plánu Kyjeva. 70 ľudských životov stálo Zelenskému a spol. za to smutné divadlo. V ukrajinských, ruských a svetových médiách boli články o dobytom Arťomovsku/Bachmute prekryté povedačkami o hrdinskom čine proti-putinovských „partizánov“. Okrem oficiálnych médií sa do propagovania akcie samovrahov zapojilo aj 1100 trénovaných banderovských trollov, ktorí svojimi koordinovanými dezinformáciami zaplavili ruský, ukrajinský a. i. internetový priestor.

V histórii takýchto propagandisticky zameraných akcií sa človeku trochu znalému veci v mysli vynárajú samovražedné misie organizované cez 2.sv.vojnu britskou tajnou službou. Napríklad samovražedná misia českých parašutistov zameraná na likvidáciu R.Heydricha. Jej aktéri museli vedieť, že ich šanca prežiť po atentáte bude takmer nulová. Bola len o máločo vyššia ako šanca japonských kamikadze-letcov, útočiacich na americké lode v Pacifiku. Po vojne, v rámci posilňovania pozícií štátu Izrael, uskutočnili niekoľko propagačno-dezinformačných misií aj špeciálne jednotky Mosadu. Aby si Izrael získal na svoju stranu súcit svetovej verejnosti, neváhal poslať izraelských agentov do sabotážnych operácií, v ktorých bolo zavraždených niekoľko židovských civilistov. Židia zabití Židmi /pod cudzou vlajkou Organizácie za oslobodenie Palestíny/ boli obetovaní, aby sa svetová verejná mienka odvrátila od Palestíncov a prešla na stranu Izraela.

V našich končinách bola propagačne zameranou misiou aj samovražda upálením, ktorú nie až tak dávno spáchal martýr boja proti invázii vojsk VZ do ČSSR Jan Palach. U neho však martýrium prevažovalo nad propagandou, pretože pravdepodobne nešlo o kýmsi zo zákulisia riadenú udalosť ale o individuálny resp. idealistický akt vzdoru.

Prvky martýrstva sa dajú nájsť aj medzi islamskými bojovníkmi. Propagandistická „mission impossible“ sa využíva medzi teroristami resp. „buditeľmi“ všetkých plemien a druhov, -no najmä medzi islamistickými „vojakmi“ svätých vojen. Výbušninami opásaní sfanatizovaní „osloboditelia“ obetúvajú svoje životy kvôli PR svojich organizácií, kvôli tomu, aby svojou smrťou posvätili ich svätý boj a strhli pozornosť svetovej verejnej mienky alebo aspoň mienkotvorných médií na svoju politickú agendu.

Propagandistická akcia banderovcov na prekrytie depresie Západu a depresie sfanatizovaných Ukrajincov, ktorou trpia po strate Bachmutu sa skončila. O pár dní už na ňu ľudia zabudnú. Prekryjú ju iné udalosti. Čo zostane, je iba zbytočná smrť 7O drogami omámených samovrahov. Smrť ľudí, ktorí boli vychovaní a vycvičení na to, aby sa stali obyčajným nástrojom v rukách MI6 a CIA, v rukách SBU, BUR a CIPSO /Centra informačných a psychologických operácií/. 7O ľudí zbytočne umrelo len preto, aby Zelenskij, Brusel a Washington nestratili nimbus neporaziteľnosti.

Svätožiara víťazného rusobijstva okolo Zelenského a Bidenovej hlavy jednoducho čosi stojí. Mám taký pocit, že tých 70 zbytočne vyhasnutých životov je iba predkrm krvavých orgií. Že je to iba začiatok čohosi oveľa desivejšieho a krvavejšieho. Čohosi, v čom ani my Slováci nebudeme, bohužiaľ, iba divákmi, ale priamo aktérmi. Priamo obeťami. Obeťami čejsi svätej vojny proti Rusku, Rusom a v konečnom dôsledku aj proti ostatným Slovanom.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Slávnostné otvorenie DSB observatória v Bratislave

VIDEO: Bratislava má prvú hvezdáreň, zložili sa na ňu sponzori a nadšenci. Neskôr privíta aj širokú verejnosť

26.04.2024 10:55

Na Deutsche Schule Bratislava slávnostne otvorili prvú hvezdáreň v Bratislave - DSB Observatórium.

Polícia SR

Nastúpila do MHD a domov sa už nevrátila. Polícia pátra po 14-ročnej Liliane

26.04.2024 10:44

Žilinskí policajti žiadajú verejnosť o pomoc.

Viktor Orbán

Gyöngyösi: Orbán je nepriateľ národa, premenil Maďarsko na diktatúru. Budapešť by nemala zabudnúť na sovietske tanky

26.04.2024 10:40

Myslím, že sme sa v Maďarsku vrátili do boľševických časov, tvrdí predseda strany Jobbik.

požiar, elektromobil, Lešť

Ako horí elektromobil? Požiar zlikvidovali hasiči do hodiny, vrak skončil vo vodnom kúpeli

26.04.2024 10:40

Z podzemnej garáže, v ktorej sa vznietil elektromobil, šľahali obrovské plamene.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2007475x
Priemerná čítanosť článkov: 4412x

Autor blogu

Kategórie