Založ si blog

Hanebnosť: Iliev dal Remišovej 72,1% času, sebe 20, 6% času a Takáčovi 7, 3% času

Takáto je bilancia „objektívnej“ diskusie na ta3, vedenej anti-žurnalistom R.Ilievom.

Okrem klamstiev a útokov tzv. moderátora Ilieva na Smer SSD, okrem jeho skákania do reči, okrem zahriakavania, gúľania očami /ako to robila naša Malina/ a potriasavania ofiny Remišovej sme sa v relácii ta3 nemali možnosť nič nové dozvedieť.

V diskusii sa stretol takmer 20%- ný Smer s 2%-no Remišovou. Iliev vyriešil tento nepomer tak, že vo svojom formáte uplatnil akúsi „pozitívnu diskrimináciu“.

A tak Remišová dostala priestor aj na nehorázne klamstvá, ako že exposlankyňa Rošková okradla SR o milióny. V skutočnosti sa podľa obžaloby obohatila o 102 eur. Podľa Remišovej bola Rošková za tie milióny odsúdená. V skutočnosti ešte právoplatne odsúdená nebola. Remišová sa v „diskusii“ blysla vynikajúcimi znalosťami z oblasti armády. Z jej úst zazneli aj také múdrosti, ako že Smer SSD nechce kúpiť za 340 miliónov ľahké útočné vrtuľníky Viper, vhodné pri námorných bitkách, osobitne pri boji proti ponorkám, – a tým sa vraj Smer SSD chce zbaviť SR armády. Vzápätí ale Remišová kritizovala Smer SSD za nákup F-16 a za nákup viacúčelových vrtuľníkov Black Hawk využiteľných nielen v armáde , ale aj na dopravu, ba dokonca aj na záchranárske práce v mierových podmienkach. Raz čihí, a raz hota-Remišovej robota…

-Takéto mediálne manipulácie proti opozícii si vyžadujú nielen slovné protesty ale už aj praktické technické opatrenia. Odporúčam zástupcom Smeru v diskusiách položiť na začiatku na stôl dve stopky. Napríklad také, aké sa používajú v šachových zápasoch. A na nich odmerať čas, ktorý /nerušene, bez prerušenia moderátorom/ transparentne pre národniarsku opozíciu a pre prozápadnú koalíciu/ poskytli naši „nestranní“ skvelí moderátori.

-Ak to tak Smeráci či iní predstavitelia opozície urobia, ušetria blogerom prácu. Ak ale miesto rovnocenných diskusií budú v televíziách iba „one lady show“ Remišovej a spol. , dovtedy budú potrebné nové a nové blogy na túto tému. Ak bude načim, tak aj do aleluja.

PS: Dnes bola aj politická diskusia s moderátorom Kovačičom. Ten bol pomerne korektný /napomáhal tomu aj korektný tón diskutujúceho Kollára s Ficom/, až na zákerný útok Kovačiča proti Ficovi pomocou neočakávanej nahrávky. Nahrávka mala byť proti Smeru, no bola veľmi mnohoznačná, ba skôr nahrávala na smeč Smeru než lipšicovsko-matovičovskej partičke v OČTK.

Najzaujímavejšia informácia z tejto diskusie však bola záverečná Ficova poznámka, že on aj v prípade víťazstva a zostavovania vlády za účasti Smeru nemusí byť predsedom vlády. Škoda, že sa táto informácia už strácala v záverečných odhlasovačkách a titulkoch. Škoda, že si to bežní poslucháči a diváci asi nevšimli. No verím, že tí, ktorých sa to týka, si poznámku R.Fica všimli a budú s ňou ďalej pracovať.

Sankcie proti Rusku trafili „tesne vedľa“…

21.07.2024

Koncom tohtoročnej jari EU výrazne zvýšila nákupy ruskej ocele a železa. Import dosiahol najvyššiu úroveň od roku 2022. RF obnovila svoj status najväčšieho exportéra do EU pre túto komoditu. Iba v mesiaci máji RF exportovala do EU kovy a výrobky z nich do EU v hodnote 373,1 mil. eur. Medziročný nárast je + 1.2% a medzimesačný nárast dokonca + 29%. Polotovary zo železa a [...]

Ako to bolo s nepísanými dohodami Ruska a USA v časoch Jeľcyna

10.07.2024

Americké ministerstvá zahraničia a obrany postupne uvoľňujú niektoré donedávna ešte tajné dokumenty, týkajúce sa udalostí spred 30 rokov. Americký Národný bezpečnostný archív zverejnil v týchto dňoch časť dokumentov týkajúcich sa vzťahov USA a RF vo vtedajších časoch. Medzi nimi sú to i dokumenty, spojené s plánom rozširovania NATO na Východ. Podľa dokumentov v [...]

Rusi zasiahli riadiace centrum GRU susediace s detskou nemocnicou v Kyjeve

08.07.2024

Dnes ráno tri vlny vzdušných raketovo-dronových útokov zasiahli viaceré miesta na UA, vrátane Kyjeva. V Kyjeve sa ruské rakety trafili do rozhodovacieho centra ukrajinských bezpečnostných síl SBU/GRU, nachádzajúce sa v nenápadnej budove a v podzemných bunkroch bezprostredne susediacich s detskou nemocnicou Ochmatdet. Útok na bezpečnostné centrum sa uskutočnil v pondelok ráno, [...]

Austria Tokyo Olympics Belarus Runner

Stovky Slovákov možno teraz zo Schwechatu neodletia na dovolenku. Čo im hrozí na rakúskom letisku?

27.07.2024 11:00

Rakúska polícia nasadí takmer 700 svojich príslušníkov, ktorí majú úlohu zabrániť narušeniu plynulého fungovania veľkého letiska.

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

Trump atentát

FBI potvrdila, že Trumpa zasiahla do ucha guľka atentátnika alebo jej fragment

27.07.2024 08:58

Federálny úrad pre vyšetrovanie ukončil dohady a konšpiračné teórie ohľadne príčiny Trumpovho zranenia.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 471
Celková čítanosť: 2101593x
Priemerná čítanosť článkov: 4462x

Autor blogu

Kategórie