Založ si blog

Hanebnosť: Iliev dal Remišovej 72,1% času, sebe 20, 6% času a Takáčovi 7, 3% času

Takáto je bilancia „objektívnej“ diskusie na ta3, vedenej anti-žurnalistom R.Ilievom.

Okrem klamstiev a útokov tzv. moderátora Ilieva na Smer SSD, okrem jeho skákania do reči, okrem zahriakavania, gúľania očami /ako to robila naša Malina/ a potriasavania ofiny Remišovej sme sa v relácii ta3 nemali možnosť nič nové dozvedieť.

V diskusii sa stretol takmer 20%- ný Smer s 2%-no Remišovou. Iliev vyriešil tento nepomer tak, že vo svojom formáte uplatnil akúsi „pozitívnu diskrimináciu“.

A tak Remišová dostala priestor aj na nehorázne klamstvá, ako že exposlankyňa Rošková okradla SR o milióny. V skutočnosti sa podľa obžaloby obohatila o 102 eur. Podľa Remišovej bola Rošková za tie milióny odsúdená. V skutočnosti ešte právoplatne odsúdená nebola. Remišová sa v „diskusii“ blysla vynikajúcimi znalosťami z oblasti armády. Z jej úst zazneli aj také múdrosti, ako že Smer SSD nechce kúpiť za 340 miliónov ľahké útočné vrtuľníky Viper, vhodné pri námorných bitkách, osobitne pri boji proti ponorkám, – a tým sa vraj Smer SSD chce zbaviť SR armády. Vzápätí ale Remišová kritizovala Smer SSD za nákup F-16 a za nákup viacúčelových vrtuľníkov Black Hawk využiteľných nielen v armáde , ale aj na dopravu, ba dokonca aj na záchranárske práce v mierových podmienkach. Raz čihí, a raz hota-Remišovej robota…

-Takéto mediálne manipulácie proti opozícii si vyžadujú nielen slovné protesty ale už aj praktické technické opatrenia. Odporúčam zástupcom Smeru v diskusiách položiť na začiatku na stôl dve stopky. Napríklad také, aké sa používajú v šachových zápasoch. A na nich odmerať čas, ktorý /nerušene, bez prerušenia moderátorom/ transparentne pre národniarsku opozíciu a pre prozápadnú koalíciu/ poskytli naši „nestranní“ skvelí moderátori.

-Ak to tak Smeráci či iní predstavitelia opozície urobia, ušetria blogerom prácu. Ak ale miesto rovnocenných diskusií budú v televíziách iba „one lady show“ Remišovej a spol. , dovtedy budú potrebné nové a nové blogy na túto tému. Ak bude načim, tak aj do aleluja.

PS: Dnes bola aj politická diskusia s moderátorom Kovačičom. Ten bol pomerne korektný /napomáhal tomu aj korektný tón diskutujúceho Kollára s Ficom/, až na zákerný útok Kovačiča proti Ficovi pomocou neočakávanej nahrávky. Nahrávka mala byť proti Smeru, no bola veľmi mnohoznačná, ba skôr nahrávala na smeč Smeru než lipšicovsko-matovičovskej partičke v OČTK.

Najzaujímavejšia informácia z tejto diskusie však bola záverečná Ficova poznámka, že on aj v prípade víťazstva a zostavovania vlády za účasti Smeru nemusí byť predsedom vlády. Škoda, že sa táto informácia už strácala v záverečných odhlasovačkách a titulkoch. Škoda, že si to bežní poslucháči a diváci asi nevšimli. No verím, že tí, ktorých sa to týka, si poznámku R.Fica všimli a budú s ňou ďalej pracovať.

Trikrát Putin

28.03.2024

Prezident RF V.V.Putin mal včera niekoľko zásadných vyhlásení, ktoré rezonovali aj v našich médiách. Bohužiaľ, v neúplnej alebo veľmi skreslenej podobe. Dovoľujem si pre tých, čo chcú byť ucelenejšie informovaní, ponúknuť aspoň tri doplnky. Po prvé, Putin spomenul blížiaci sa termín príletu amerických F-16 na Ukrajinu. Aj naše médiá, napr. aj Pravda citovali [...]

Náhody ako Donbas

27.03.2024

Ruskí trolovia si nedajú pokoj. Konšpirujú svoje uzávery aj z náhod, aké sa najmä na Donbase tak často stávajú. V bojoch o frontové mesto Časov Jar ruská strela /možno Iskander, možno Kindžal/ zasiahla podzemné veliteľstvo OS RF a zahraničných poradcov. Nešlo o hocičo, ale stavbu so 6 podzemnými podlažiami. Je vojna, stalo sa. V ten istý deň „zomrel prirodzenou [...]

Neverte ruským trolom !

26.03.2024

Verte skazkám o ukrajinskom tanku, čo zlikvidoval naraz tri ruské. Neverte autorovi tohto blogu. Neverte ruským trolom, že sa situácia okolo Časov Jaru stáva pre OS UA kritickou a že ich tam OS RF berú do klieští. Neverte, že tam horia lesy, posledný úkryt ukrajinskej pechoty. Neverte ani správam z Kleščevky samotnej, ktorú OS RF včera začali obsadzovať. Verte, že situáciu [...]

Fabrika Kia - Teplička nad Váhom

Vláda chce zaplátať migrantmi zo Strednej Ázie dieru na trhu práce. Ako útok v Moskve zmení tento zámer?

29.03.2024 08:00

Po tom, čo skupina teroristov pôvodom z Tadžikistanu zabila v Moskve 139 ľudí, sa slovenské zložky rozhodli posilniť bezpečnostné opatrenia

Rusko, Ukrajina

ONLINE: Masívny útok opäť cielil na ukrajinskú energetiku. Poliaci poslali do vzduchu lietadlá

29.03.2024 07:45, aktualizované: 08:14

Rusko masívne útočí na ukrajinskú energetiku, ktorá je v zložitej situácii. Keď Rusi spúšťajú útoky, Poliaci posielajú do vzduchu lietadlá.

Joe Biden, Barack Obama

Štyria prezidenti v New Yorku. Biden s Obamom a Clintonom zozbierali 25 miliónov USD, Trump bol na pohrebe policajta

29.03.2024 07:11

Americká prezidentská kampaň vo štvrtok večer dostala do New Yorku štyroch amerických prezidentov.

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 447
Celková čítanosť: 1967114x
Priemerná čítanosť článkov: 4401x

Autor blogu

Kategórie