Založ si blog

Zastavte trepáka Kollára !

Dnes sa v besede RTVS Boris Kollár znovu vrátil ku svojim táraninám o tom, ako vraj Rusko po svojom víťazstve nad Ukrajinou príde na hranice Slovenska a bude sa nám vyhrážať. Kollár dnes v rtvs zase trepal o tom, ako vraj Rusko so samostatnou SR neráta, lebo vraj putinovskí propagandisti na akejsi mapke už v povojnovej Európe so SR nerátajú. A ako je vraj preto v záujme záchrany nás Slovákov a našej SR treba posielať zbrane ďalej na Ukrajinu a urobiť všetko, aby Ukrajina nad Ruskom zvíťazila.

Tieto neskutočné trepiny svedčia o veľmi veľmi veľmi nízkej úrovni vzdelania pána Borisa Kollára. Ale aj o tom, ako nebojácne používa lož vo svojej každodennej politickej práci. Najhoršie ale na celej veci je, že napriek klamstvám má Kollár stále dosť prívržencov . A že hrozí, že aj po septembrových voľbách sa do NRSR Sme rodina preškriabe.

Väčšina voličov je na Kollárove klamstvá imúnna. No stále je tu medzi nami dosť nešťastníkom, čo jeho táraninám veria, najmä ak sú podané ich „ľudovým“ jazykom. Ľutujem takýchto ľudí. Mrzí ma, že Kollárovi skočia na každý špek, – teda aj na trepiny o Rusoch na slovenskej hranici a o pláne RF zlikvidovať po vojne našu SR. Iba pre nich si preto dovolím pár slov, ktoré by mali Kollárove táraniny uviesť na pravú mieru.

Po prvé, vláda RF a jej prezident nikdy neproklamovali ako cieľ ŠVO likvidovať štátnosť Ukrajiny. Naopak, hovoria o povojnovej samostatnej, prosperujúcej Ukrajine, ktorá bude mať s RF priateľské vzťahy a obojstranne výhodnú spoluprácu. Áno, RF hovorí o´ práve ruskojazyčného obyvateľstva Krymu, Donbasu, Novoruska /Odessa, Nikolajev, Cherson, Zaporožie, Dnepropetrovsk/ a Maloruska /Charkov/ na sebaurčenie v súlade s Chartou OSN. Hovoria o tom, že ruskojazyčné obyvateľstvo musí pod dozorom OSN dostať právo, aby sa v referende rozhodlo, či chce žiť na Ukrajine alebo v Rusku. Áno, takéto právo si možno budú pýtať aj polonizovaní občania Haliče a Volyne, rumunizovaní obyvatelia Severnej Bukoviny a Rusíni a Maďari na Podkarpatskej Rusi. – Je to ich vec, musia sa sami rozhodnúť čo a ako. Ostatok Ukrajiny nikto nespochybňuje – ak chcú žiť ako občania samostatnej Ukrajiny, bude v Kijeve ďalej slobodne viať ukrajinská zástava. Žiadne ruské vojská na slovenskú hranicu nepôjdu. Zastavenie paľby, prímerie a mierová zmluva ich predbehne.

Po druhé, sledujem na ukrajinskú tému na ruských informačných kanáloch všelijaké mapy. Od reálnych analytikov i od šovinistických extrémistov: ruských i ukrajinských. Na všetkých mapách sa na rozdiel od trepín Borisa Kollára objavuje Slovensko ako samostatný štát. Na východe hraničiaci s Podkarpatskou Rusou, buď ako samostatným štátom alebo ako autonómnou oblasťou Ukrajiny alebo Ma´darska. Nikdy nie Ruska. Len na jednej mape od nebohého Žirinovského sa Slovensko nenachádza-ale len a len preto, lebo sa mapa venuje ukrajinskému teritóriu a ostatné štáty tam sú iba náznakovo alebo vôbec nie. Jednoducho preto, lebo tam kde sú, už mapa nepokračuje. Jednoducho preto, že sa Slovensko z priestorovách dôvodov na mapu už nedostalo.

Kollár svoje nezmysly vyvracia aj sám. Kollár sa bojí, že na východ od nás budú Rusi. Ako však môže byť na hranici Východného Slovenska Rusi, keď tam podľa toho istého Kollára budú Maďari ?

R.Fico sa nezmyslom o ruskej armáde pri Čiernej nad Tisou smeje aj z iného hľadiska. Západná tlač tvrdí, že ruská armáda je neschopná. Že prehráva. Že nie je schopná dobyť križovatku na okresnej ceste. – Akoby takáto neschopná armáda bola potom schopná dobyť celú Ukrajinu ?!

Celé je to nezmysel, ktorému normálny absolvent ZŠ neverí a veriť ani nemôže. Neverí tomu samozrejme, ani Boris Kollár. On tieto nezmysly produkuje iba preto, že nimi chce nakŕmiť svoj pomerne simplexný elektorát. Je to elektorát, o ktorom si veľa nenamýšľam. Ešte menej si však o ňom asi namýšľa samotný Boris Kollár. Ak by si o ňom myslel niečo viac, nemohol by ho kŕmiť absurdnými hlúposťami.

Možno sa ale mýlim. Boris Kollár možno pozná intelektuálnu úroveň svojich voličov lepšie ako ja. Možno práve preto, že ju pozná, produkuje pre ňu jednu trepinu za druhou. – Ak je to pravda, tak potom pardon. Potom pardon, milí Kollárovi voliči. Potom som vám nič nepovedal.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Francois Fillon

Francúzsky súd potvrdil odsúdenie expremiéra Fillona v kauze sprenevery

24.04.2024 19:16

Sprenevery sa dopustil vytvorením fiktívneho pracovného miesta pre svoju manželku Penelope.

Vakcína / Očkovanie /

WHO: Očkovanie zachránilo za uplynulých 50 rokov najmenej 154 miliónov životov

24.04.2024 19:11

V priemere to za toto obdobie predstavuje šesť zachránených životov za minútu.

zuzana čaputová, spišské podhradie, tragédia, nehoda, autobus

Prezidentka Čaputová si v Starej Ľubovni uctila obete nešťastia z Podhradia

24.04.2024 18:47

V stredu navštívila i obec Zborov v okrese Bardejov.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

Progresívci sa pre schválené zmeny v RTVS oblečú do čiernej, avizujú protesty. Podľa SaS urobí vláda z RTVS dezinformačné médium

24.04.2024 17:41

Poslankyňa Zora Jaurová povedala, že upravená verzia zákona je rovnakou hrozbou, ako pôvodná verzia.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2006329x
Priemerná čítanosť článkov: 4410x

Autor blogu

Kategórie