Založ si blog

Soros: Na rade je India

India je neposlušný žiak z triedy, vychovávanej kedysi dobrou koloniálnou učiteľkou kráľovnou Viktóriou. India pod vedením národne orientovaného Nárendra Módího sa stala dôležitou súčasťou združenia nezávislých štátov BRICS. BRICS nie je len tak hocičo. Predstavuje 40% svetovej populácie a 25% celosvetového HDP. Nuž a v tomto združení je India druhým najsilnejším štátom, hneď po Číne. Členom združenia je ale aj Rusko a práve to je pre Západ problém. BRICS v súčasnom konflikte na Ukrajine síce vystupuje neutrálne, no to je pre boľševicky uvažujúci Západ /“kto nejde s nami, ide proti nám“/ to isté, ako keby BRICS podporoval Rusko oficiálne. A podporovať Rusko- to je predsa nehoráznosť, no nie ?

Briti a USA sa viacnásobnými návštevami Indie pokúšali Módího odhovoriť od pozície neutrálnej krajiny. Usilovali sa Indov odhovoriť od kúpy lacnej ruskej ropy a pridať sa ku krajinám, ktoré Rusko sankcionujú. Neúspešne. Inda môžete nahovoriť na všeličo, no na zastavenie veľmi výhodného obchodu nikdy nie. Obchod je pre Inda podstata jeho existencie. Je to jeho duša. A tú mu vziať sa vám ani sľubmi a ani vyhrážkami nikdy nepodarí. Ind Narendra Módí je nezlomný.

A tak sa Západ pokúša rozohrať svoju proti-indickú hru z iného konca. Pokúša sa o starú známu cestu infiltrovania Indie protivládnymi nepokojmi, ktoré by vyústili do svojskej „indickej jari“, „indického majdanu“ či „indickej oranžovej revolúcie“. Portál „Global Research“ /analytik F.W. Engdahl/ sa venuje trom konkrétnym pokusom smerujúcim k „oranžovej revolúcii“, ktoré sa udiali iba v poslednom období.

Prvý pokus uskutočnil Západ prostredníctvom veľmi objektívneho a veľmi nezávislého neštátneho centra aktivistického obchodno-politického výskumu zvaného „Hindenburg Research“. „Analytici“ tohto centra „odhalili“ a široko /pokiaľ možno najmä v Indii/ popísali korupčné schémy medzi vládou N. Módího a jednou veľkou indickou firmou „Gautama Adani“. Cieľom Hindenburgu bolo zasiať semeno zloby a nenávisti do zatiaľ, -aká to smola,- pomerne pokojnej indickej verejnosti.

Druhý pokus sa uskutočnil prostredníctvom filmu BBC. Nevolal sa ani „Únos“ a ani „Sviňa“, ba ani „Kuciak“ či tak podobne. Bol skôr dokumentárny a „popisoval“ pozadie nepokojov spred 20 rokov v spolkovom štáte Gudjarát. Z podnecovania krvavých stretov medzi hinduistami a moslimami filmári obvinili vtedajšieho premiéra štátu Gudjarát , – Narendru Módího. Film „odhaľuje“, že Módího cesta za mocou na najvyšší stupeň indickej vládnej pyramídy viedla cez násilie, cez krv a vraždy. „Odhaľuje“, že na čele najväčšej svetovej demokracie-indickej demokracie, nestojí dobrý a milý liberálny demokrat západného strihu ale anti-demokratický šovinistický a rasistický násilník.

Uzáver z týchto dvoch „odhalení“ poskytol pravdepodobný scenárista „výskumu“ centra Hindenburg a scenárista filmu BBC – pán G. SOROS. Na nedávnej mníchovskej konferencii tento 92-ročný „vizionár“ svetu oznámil, že na čele najväčšej svetovej demokracie nie je demokrat ale diktátor. Diktátor Módí, ktorého minulosť je spojená s krvavým rasistickým násilím a súčasnosť sa opiera o zločinný prepletenec korupcie a profitovania z temných ropných obchodov so satanášom Putinom. Soros na mníchovskej konferencii svetu „jasnovidecky“ oznámil, že v Indii onedlho dôjde ku povstaniu ľudu za slobodu a demokraciu a proti tyranii diktátora Módího. Teda, že v Indii dôjde ku svojho druhu oranžovej revolúcii. A doplnil, že neodvratný pád Módího povedie ku rozpadu BRICS a veľkému oslabeniu obchodnej, politickej a bezpečnostnej pozície Ruska vo svete.

Takže už to vieme. A vieme, že v Indii sú už vyškolené aj tisícky aktivistov. Že sa tam šijú oranžové sárí a turbany, robia zásoby oranžovej farby na bondi či tilaky na čelá demonštrantov. V indickom písme sa na pliešky píšu heslá a maľujú podobizne indických kuciakov, zhotovujú transparenty o slobode, demokracii a konci korupcie.

Starý pán Soros má dostatok ľudí, čo technológiu oranžovej revolúcie dokonale poznajú a čo sa ju pokúsia implementovať v ďalšej krajine. Tentokrát v Indii.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2007741x
Priemerná čítanosť článkov: 4413x

Autor blogu

Kategórie