Založ si blog

Je Sulík obzvlášť závažný zločinec ?

Podľa kriminálnej polície Policajného zboru asi áno. Pri zabezpečovaní automobilky Volvo vo Valalikoch nedodržal vraj Sulík akési formálne stanovisko vlády. Bum bác – a škoda takmer 100 /presnejšie 85/ miliónov eur. Sulík zo sumy síce nemá ani cent, peniaze nikam zo SR nezmizli, sú vo Valalikoch, – ale tá suma je i tak bombastická ! Typická typicky matovičovská atómová bomba.

Nie som priaznivec Sulíka. Ba práve naopak. Považujem ho za rovnakého politického lotra akým je aj Matovič. Obaja nás tu dva a pol roka obťažovali a šikanovali, ničili nám normálne vzťahy s tradične priateľskými krajinami, lifrovali zbrane, použité potom na bratovražedný boj medzi východnými Slovanmi – klamali a možno aj okrádali. Sulíka a jeho SaS by som neodporúčal voliť ani z tej najväčšej proti-slovenskej škodoradosti. – No napriek tomu, – páni z OČTK, čo je veľa, to je veľa.

Sulík nestačil ani len poriadne sadnúť do opozičných parlamentných lavíc a už ho stihol osud takmer všetkých opozičných politikov. Začala sa jeho masívna kriminalizácia. Bez snahy o aké-také maskovanie, o aspoň minimálnu policajno-vyšetrovaciu kultúrnosť si OČTK udrela do Sulíka. Arogantne, sedlácky, primitívne.

Matovič, Lipšic, Mikulec a Hamran s krvavými pomstichtivými očami sa rozhodli využiť posledné dni svojho bačovania na to, aby sa pomstili „zradcovi“. Aby dali po papuli človeku, čo s nimi donedávna držal basu. Rozhodli sa Sulíkovi pomstiť za to, že ich chce ukrátiť ešte o ďalších sladučkých 15 mesiacov vládnutia. OK. V podsvetí sa takéto veci dejú. Zločinci reagujú na zradcov na úrovni prvej signálnej. Živočíšne, prézentne, bez uvažovania o budúcnosti. – To je podsvetie. Prečo však Matovič a spol. používajú takúto simplexnú techniku revanšu ?

Matovič, -nech je aký je, donedávna používal trochu tvorivejšie, rafinovanejšie metódy. A teraz toľká jednoduchosť. – Žeby mu rozum zatemnili mraky negatívnych afektov ? Že by Matovič zabudol na politický marketing ? – Veď sa po tomto obvinení Sulík stane u časti slovenských voličov hrdinom ! Veď si pri nepríliš vysokých preferenciách nemohol želať nič iné, -ako takúto „nespravodlivosť“ a šikanu. Po obvinení Sulíkovi preferencie porastú aspoň o dva body. Človek by si pri troche nadsádzky pomyslel, že za takýmto absurdným a dvojsečným obvinením Sulíka stojí sám Sulík !

Zdá sa, že rozhodnutím o trestnom stíhaní Sulíka z dvoch obzvlášť závažných trestných činov Matovič, Lipšic, Mikulec a Hamran stiekli z nervov. Zdá sa, že skupinka okolo Matoviča je v amoku. Zdá sa, že sa v tomto stave stali verejným ohrozením.

Zdá sa všeličo. Isté je len jedno, – táto de facto Matovičova vláda sa naozaj zapísala do slovenských učebníc histórie. Akými písmenami – to je dnes už naozaj iba rečnícka otázka.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

France Macron

ONLINE: Za dva mesiace poslala Európa Kyjevu 6 miliárd eur, dieru po pomoci USA to nezacelilo

26.04.2024 06:25, aktualizované: 06:51

Od leta 2023 európske príspevky na pomoc Ukrajine trvalo prevyšovali tie od Spojených štátov.

Rusko, Ukrajina, vojna na Ukrajine

Ficove reči o mieri vyvracia samotné Rusko. Trump môže byť v boji proti Putinovi tvrdší ako Biden, tvrdí generál Macko

26.04.2024 06:05

Peniaze na muníciu nepodporujú vojnu, ale prežitie Ukrajiny, hovorí generál Pavel Macko.

Kongres, USA

Pre CIA hodnotil politické riziká. Expert z Harvardu pre Pravdu vysvetlil, či USA hrozí občianska vojna

26.04.2024 06:00

Občianska vojna – Civil War (na Slovensku je v kinách pod názvom Kolaps) je už dva týždne na čele rebríčka najúspešnejších filmov v USA.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2007365x
Priemerná čítanosť článkov: 4412x

Autor blogu

Kategórie