Založ si blog

Je Sulík obzvlášť závažný zločinec ?

Podľa kriminálnej polície Policajného zboru asi áno. Pri zabezpečovaní automobilky Volvo vo Valalikoch nedodržal vraj Sulík akési formálne stanovisko vlády. Bum bác – a škoda takmer 100 /presnejšie 85/ miliónov eur. Sulík zo sumy síce nemá ani cent, peniaze nikam zo SR nezmizli, sú vo Valalikoch, – ale tá suma je i tak bombastická ! Typická typicky matovičovská atómová bomba.

Nie som priaznivec Sulíka. Ba práve naopak. Považujem ho za rovnakého politického lotra akým je aj Matovič. Obaja nás tu dva a pol roka obťažovali a šikanovali, ničili nám normálne vzťahy s tradične priateľskými krajinami, lifrovali zbrane, použité potom na bratovražedný boj medzi východnými Slovanmi – klamali a možno aj okrádali. Sulíka a jeho SaS by som neodporúčal voliť ani z tej najväčšej proti-slovenskej škodoradosti. – No napriek tomu, – páni z OČTK, čo je veľa, to je veľa.

Sulík nestačil ani len poriadne sadnúť do opozičných parlamentných lavíc a už ho stihol osud takmer všetkých opozičných politikov. Začala sa jeho masívna kriminalizácia. Bez snahy o aké-také maskovanie, o aspoň minimálnu policajno-vyšetrovaciu kultúrnosť si OČTK udrela do Sulíka. Arogantne, sedlácky, primitívne.

Matovič, Lipšic, Mikulec a Hamran s krvavými pomstichtivými očami sa rozhodli využiť posledné dni svojho bačovania na to, aby sa pomstili „zradcovi“. Aby dali po papuli človeku, čo s nimi donedávna držal basu. Rozhodli sa Sulíkovi pomstiť za to, že ich chce ukrátiť ešte o ďalších sladučkých 15 mesiacov vládnutia. OK. V podsvetí sa takéto veci dejú. Zločinci reagujú na zradcov na úrovni prvej signálnej. Živočíšne, prézentne, bez uvažovania o budúcnosti. – To je podsvetie. Prečo však Matovič a spol. používajú takúto simplexnú techniku revanšu ?

Matovič, -nech je aký je, donedávna používal trochu tvorivejšie, rafinovanejšie metódy. A teraz toľká jednoduchosť. – Žeby mu rozum zatemnili mraky negatívnych afektov ? Že by Matovič zabudol na politický marketing ? – Veď sa po tomto obvinení Sulík stane u časti slovenských voličov hrdinom ! Veď si pri nepríliš vysokých preferenciách nemohol želať nič iné, -ako takúto „nespravodlivosť“ a šikanu. Po obvinení Sulíkovi preferencie porastú aspoň o dva body. Človek by si pri troche nadsádzky pomyslel, že za takýmto absurdným a dvojsečným obvinením Sulíka stojí sám Sulík !

Zdá sa, že rozhodnutím o trestnom stíhaní Sulíka z dvoch obzvlášť závažných trestných činov Matovič, Lipšic, Mikulec a Hamran stiekli z nervov. Zdá sa, že skupinka okolo Matoviča je v amoku. Zdá sa, že sa v tomto stave stali verejným ohrozením.

Zdá sa všeličo. Isté je len jedno, – táto de facto Matovičova vláda sa naozaj zapísala do slovenských učebníc histórie. Akými písmenami – to je dnes už naozaj iba rečnícka otázka.

O /ne/vylodení Červenej armády na Hokkaido

07.06.2024

O máločom sa na Slovensku vie tak málo, ako o vyloďovacích operáciách Červenej armády na Ďalekom východe-na Sachaline, na Kurilách a na Hokkaido. Blogovanie nie je platforma, aby sa o týchto aktivitách ČA na konci 2.sv.vojny písalo podrobnejšie. Preto tu a teraz poskytnem aspoň pár heslovitých informácií. ZSSR na základe prísľubu z Jalty /i keď v rozpore so [...]

O vylodení v Normandii nás učí už aj akási pani Holubová

06.06.2024

Keď už aj postaršia napudrovaná pani Holubová s bujnými do blond prefarbenými vlasmi dnes na ktorejsi z televízií mudrovala o vylodení Angloameričanov v Normandii, povedal som si, prečo by som aj ja neprispel so svojou trochou do studnice vedomostí pre našu najmladšiu generáciu. Vopred sa ospravedlňujem, -na rozdiel od pani Holubovej ja nie som odborník na diplomatický protokol [...]

Čo nové na ukrajinskom fronte ?

30.05.2024

Chvíľu som sa odmlčal, lebo Pravda začala o vývoji na ukrajinskom fronte prinášať celkom čerstvé a tu a tam aj vecné informácie, bez hrubého ideologického banderovského balastu a dezinformácií ukrajinskej tajnej služby /SBU-CIPsO/. V posledných 2-3 dňoch sa však zase začali množiť staré zlozvyky našich médií /vrátane Pravdy/ : robenie somára z komára, výmysly o [...]

zelenskyj, summit, švajčiarsko, ukrajina,

Zelenskyj: Keby Rusko malo záujem o mier, nebola by žiadna vojna

15.06.2024 20:45, aktualizované: 21:35

Na mierovom summite o Ukrajine vo Švajčiarsku sa zúčastňuje viac ako 90 krajín a osem medzinárodných organizácií.

francúzsko, Protest, krajná pravica

Desaťtisíce Francúzov protestovali proti krajnej pravici, môže vyhrať predčasné voľby

15.06.2024 19:53

Francúzsky prezident Macron vyhlásil predčasné voľby po neúspechu svojho centristického tábora v minulotýždňových eurovoľbách.

žilina, polícia,

Otrasný nález. V meste Rajec našli bezvládne telo novorodenca

15.06.2024 19:14, aktualizované: 20:20

Stať sa tak malo vedľa materskej škôlky.

Peter Pellegrini, inaugurácia

Bude Pellegrini nadstranícky? Bude z neho skôr Gašparovič než Kováč, hovoria odborníci. Podporu koalície ešte bude potrebovať

15.06.2024 19:00

Politológovia nepredpokladajú, že sa Pellegrini voči vláde bude vymedzovať. Podporu koalície ešte bude potrebovať pri prípadnej opätovnej kandidatúre. Môže však prekvapiť.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 462
Celková čítanosť: 2054098x
Priemerná čítanosť článkov: 4446x

Autor blogu

Kategórie