Založ si blog

RTVS sa pod novým vedením mení na údernú päsť protislovenskej propagandy

Tak je to tu. Nový riaditeľ RTVS začal plniť, čo svojim pánom sľúbil. Začal meniť verejnoprávnu publicistiku na nástroj tvrdej proti-slovenskej propagandy.. Extrémistickí, do krajnej miery jednostranne prot-národne orientovaní moderátori a komentátori začnú v RTVS rozoštvávať ľudí, robiť z nich proti sebe stojace militantné tábory. Proti-ľavicový, proti -národniarsky a proti ruský hejt sa stane nosnou emóciou takejto publicistickej produkcie.

Onedlho sa na obrazovkách STV objaví prvý proti-slovenský extrémista. Dejepisár, ktorý sa za svoje „správne“ pro-atlanické, brutálne proti-ľavicové a proti-ficovské názory stal miláčikom „Nadácie otvorenej spoločnosti“. – Marek Vagovič. Vagovič bude na STV robiť medajlónky vynikajúcich osobností. Bude im raz do týždňa zlepšovať medzi Slovákmi riadne pošramotený imidž. Vagovič začne 17.novembra človekom, ktorý sa stal revolucionárom až, keď už Nežná revolúcia vyhrala: Fedrom Gálom. /Dovtedy boli na čele VPN Kňažko, Budaj a Bútora/. Fedro Gál si medajlón vraj zaslúži, lebo je to osobnosť, ktorá „hýbe súčasným Slovenskom“.

Vagovič plánuje venovať televízny čas lešteniu povesti ďalších veľkých osobností dnešnej SR: novinárom, vyšetrovateľom, prokurátorom, sudcom, známym kajúcnikom a pod. Slovenský divák sa má na čo tešiť: uvidí dojímavé príbehy intelektovo takých brilantných ľudí, ako sú novinárka Todová, sudkyňa Pamela Záleská, vyšetrovateľov, prokurátorov a sudcov ako sú Šurek, Repa, Kliment, špeciálny prokurátor Lipšic, kajúcnici Makó, Slobodník, Suchoba, Imrecze…Jedna intelektuálna perla za druhou.

Vagovičova relácia zatiaľ vraj bude iba raz do týždňa a aj to až po 22.00. To sú však len začiatky. Len čo sa projekt rozbehne nakŕmi nás nový GR Ľuboš Machaj možno aj produktami ďalších ťažkých kalibrov extrémistickej publicistiky: svoje relácie vraj dostanú nielen Vagovič, ale aj Schutz, Todová, Leško, vráti sa Hríb, Kovačič-Hanzelová,- ktorí spolu s Havranom doplnia údernú jednotku proti-slovenských propagandistov do silnej pištolníckej sedmičky. Priestor na svoje invenčné kresbičky možno dostane aj maestro Šútovec-Shooty ! Machaj sa postará o to, aby sme bez farbistého protislovenského hejtovania nestrávili ani jeden televízny večer.

Machaj a spol. sa takto rozhodli napomôcť obnove pokoja, tolerancie a porozumenia medzi rôznymi názorovými a politickými štruktúrami na Slovensku. Ale Machajov projekt bude mať aj iný vedľajší efekt. Prispeje ku zníženiu sledovanosti RTVS a tým aj k zníženiu spotreby elektriny. Bravó, pán Machaj, máte to dôkladne premyslené. Bravó.

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Časov Jar či Charkov ? Čo skôr, či oboje naraz ?

07.04.2024

Veľká časť čitateľov blogov na blogovisku Pravdy iste od včera večera sedela pri televízoroch a počítačoch a sledovala prezidentské voľby. V SR sa diali na naše pomery veľké veci – ktoré pre mnohých z nás dobre dopadli. Dianie na Slovensku bolo dôležité, no vývoj okolo nás sa nezastavil. Predovšetkým – nezastavila sa vojna, ktorá sa odohráva na Ukrajine. [...]

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Italy Politics

Skrachované vzťahy šéfov vlád. Expremiér Babiš nie je jediný. Talianska líderka odkopla muža, keď sa zaliečal inej žene

20.04.2024 10:49

Rozvodom sa skončilo manželstvo už viacerých niekdajších predsedov vlád Českej republiky. A ktoré rozchody známych politikov vlani zvlášť rezonovali?

trump. súd

Muž, ktorý sa zapálil pri súdnej sieni počas procesu s Trumpom, zomrel

20.04.2024 10:37

Muž, údajne zo štátu Florida, rozdával podľa svedkov v parku letáky obsahujúce konšpiračné teórie.

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 454
Celková čítanosť: 1999281x
Priemerná čítanosť článkov: 4404x

Autor blogu

Kategórie