Založ si blog

Heger v Prahe totále prehral- alebo prečo nás derešujú ?

Derešujú nás, lebo sme zbabelí. Heger išiel do Prahy dohodnúť ukončenie potupných českých kontrol na slovensko-moravskej hranici. V Prahe mu povedali, že kontroly nezrušia ani náhodou. Aj keď sú proti pravidlám Schengenu. A aby tej potupy nebolo málo, Heger sľúbil Čechom, že schengenskú hranicu-ktorá nemá čo byť strážená,- budú slovenskí policajti strážiť na pokyn Prahy s ešte väčšou /ničím nepodloženou/ úctivosťou ako doposiaľ. A to ešte za prítomnosti dohliadajúcich českých policajtov. Čo teda Heger v Prahe vyrokoval ? Ešte väčšiu dávku poddanstva, ešte silnejšie derešovanie ako doposiaľ.

Dalo sa aj inak. Hamran to naznačoval. Dalo sa aj naopak. – Pokiaľ budú na moravsko-slovenskej hranici české kontroly, dôsledne v súlade so schengenskými pravidlami mali slovenskí policajti odstrániť akékoľvek policajné kontroly. A slovenskí autodopravcovia mali nepriedušne zablokovať cestné hraničné priechody. Ktovie, dokedy by potom Česi svoje kontroly na našich hraniciach uplatňovali…Lenže na to by bola treba odvaha. Čosi, čo Heger a spol. nikdy nemali a mať nebudú.

Cudzí páni veľkomožní nás derešujú. lebo sa bojíme ozvať. Budeme radšej trpieť pod záľahou českých alebo západniarskych nátlakov, sankcií, škrtov, podvodných pseudo-investorov, kadejakých demarší a vyšetrovacích komisií arogantnej pani Jourovej…a nič na to nepovieme. Ešte aj zakvílime od bolesti potichu, aby sme pánov Čechov či pánov Nemcov a ostatných keltsko-germánskych pánov veľkomožných svojim kvílením nevyrušovali.

A prečo tak robíme ? Prečo sa bojíme ozvať ? Lebo sme zbabelí zvoliť si skutočne smelú slovenskú vládu. Bojíme sa zvoliť si na čelo tých, čo sa neboja bremena suverenity, nezávislosti a samostatnosti. Miesto toho sa stále motáme v kruhu s tými istými euro-atlantickými poskokami. Vyberáme si „umiernené“, či skôr smerom do západného zahraničia zbabelé vlády. O čo viac sú tieto vlády navonok zbabelé, o to viac utláčajú dovnútra a šikanujú tých, čo sú skutočnou alternatívou pre Slovensko. Na príkaz zo Západu sa ku skutočným Slovákom správajú ako drábi ku odbojným poddaným.

Servilnosť a posluhovanie voči Západu sa týka v súčasnosti nielen politikov /najmä MZV a MO/ ale aj médií a kadejakých kontrolných orgánov. Chcete ilustráciu ? Je v mojom predchádzajúcom článku, ktorý zmizol za pár minút. Bol vraj totiž neslušný voči migrantom. – Pritom si stačilo prečítať posledný odsek, kde sa jasne hovorí, že nejde o chudákov migrantov. Bol jasne zacielený na nemeckú chaotickú migračnú politiku, ktorá dnešné problémy na moravskej hranici vyvolala. Žiadal len to, aby Nemci poslali pre svojich sýrskych migrantov vlaky, lietadlá a autobusy. Tak ako to kedysi Nemci urobili pre svojich nemeckých utečencov z NDR. Nič neúctivé a ani prevratne nové. . Iba to, čo sa už objavilo aj tu, v dvoch troch blogoch od rôznych blogerov.

Nuž, ak budeme ustráchaní, ak sa neohlásime, budú nás cudzí páni biť naďalej. Niektorým slovenským masochistom sa to však asi páči.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2007313x
Priemerná čítanosť článkov: 4412x

Autor blogu

Kategórie