Založ si blog

Nemecko-ber si svoj bordel !

Migračný tajfún utečencov zo Sýrie odštartovalo onehdy NEMECKO, konkrétne pani Merkelová. Spomeňte si, ako sa vystatovala „Wir schaffen das !“ Keby nebolo doslova pozývacích vyjadrení Nemecka, zo Sýrie odídu možno desaťtisíce utečencov a nie milióny. Títo ľudia potom zaplnili tábory v Libanone a najmä v Turecku a postupne, podľa toho, akú náladu mal Erdogan, začali prenikať do Grécka a na Balkán. Celý ten bohapustý migračný bordel však jednoznačne a dokumentovateľne vyvolalo Nemecko.

Dnes na Slovensku pociťujeme jeho dôsledky. Krajiny V4 sú hlavnými obeťami nemeckého migračného bordelu. Tri krajiny z tohto zoskupenia prežívajú migračnú krízu doslova akútne. Logické by teda bolo očakávať, že sa ČR, SR a Maďarsko zjednotia a spoločne sa obrátia na Nemecko, aby si svoj bordel upratalo. Logické by to bolo, no dnes to nie je realizovateľné. Intrigy /možno aj z Nemecka/ spôsobili, že V4 je v stave rozkladu, je neschopná aktivity a de facto v stave politickej klinickej smrti.

ČR, SR a Maďarsko sa dnes nevedia dohodnúť na rôznych ekonomických a politických témach. Mali by sa však dohodnúť aspoň na akútnych veciach, ktoré ich trápia a strpčujú im každodenný život. A medzi nimi je prílev sýrskych migrantov, smerujúcich do Nemecka asi témou číslo 1. Sýrčania, ktorí pendlujú cez Maďarsko na slovensko-českú hranicu, sú z veľkej časti príbuznými a priateľmi Sýrčanov, ktorí už niekoľko rokov žijú v Nemecku, majú tam zázemie, prácu, bývanie a sú schopní a ochotní prichýliť svojich menej šťastných príbuzných z lágrov v Maďarsku, SR či ČR. Čo teda s nimi ?

Nazdám sa, že sa tu núka jednoznačné riešenie. Riešenie, ktoré už malo v nemeckej histórii svoj precedens. Pamätáte si, ako Maďarsko a čiast. aj ČSSR riešila problém s nemeckými migrantmi v revolučných rokoch tesne pred pádom Berlínskeho múra ? Nuž, po istých rokovaniach sa naložili Nemci do vlakov, do lietadiel a do strážených auto-kolón a takto pekne krásne opustili čs. a maďarské územie a dosiahli vysnívanú NSR….

-Presne takýto istý postup treba od Nemecka požadovať aj dnes. Treba, aby Nemci odviezli svoj migračný bordel z Maďarska, Slovenska a Česka /príp. Poľska/ tam, kam patrí – do Nemecka. V4, minimálne SR, Maďarsko a ČR by mali začať tvrdé rokovania s Nemeckom. Mali by požadovať, aby sýrski migranti, ktorí majú zázemie v Nemecku a majú nasmerované do Nemecka boli naložení do špeciálnych vlakov, lietadiel či do aut strážených kolón a pod dohľadom polície odišli z území krajín V4 do Nemecka. Slováci, Maďari a Česi by to mali žiadať na každom možno stretnutí, na každom bilaterálnom či multilaterálnom fóre. Mali by to žiadať vytrvalo a nepopustiť . Mali by s tým Nemcov doslova otráviť, -tak ako nemecký bordel otravuje nás Slovákov. Nepôjde to ľahko a nebude to zo dňa na deň. Ale ak vytrváme, vec sa napokon podarí. Nemecký bordel bude naspäť tam, kde vznikol. V Nemecku.

Poznámka: Pod bordelom nemyslíme ľudí, úbohých sýrskych utečencov, strádajúcich už roky po rôznych táboroch od Turecka cez Balkán po Slovensko. Myslíme tým nepremyslenú, veľkohubú, pseudohumanistickú politiku Nemecka. Myslíme tým na vyhlásenia a aktivity nemeckých vlád, ktoré svojimi krokmi migračné vlny zo Sýrie vyvolali. Myslíme tým chaotické kroky nemeckej administratívy a jej snahu zahladiť svoje chyby na úkor slabších východoeurópskych členov EU. Predovšetkým Slovenska, Maďarska a Česka.

Nebojme sa do sveta, na fórach EU i v bilaterálnych rokovaniach povedať Nemcom naostro to, o čo si už dávno koledujú. – Nebojme sa im povedať: Nemci, zoberte si váš migračný bordel naspäť do Nemecka ! „Aber blitzschnell“.

Pán minister Káčer,-konečne je tu pre teba práca. Tak sa ukáž !

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

koľajnice, zmena

V Nemecku horel vlak, dvaja cestujúci sú zranení

27.04.2024 06:08

Dvaja ľudia utrpeli zranenia po tom, čo regionálny vlak v južnom Nemecku zastavil použitím rýchlobrzdy a následne začal horieť.

Russia Putin

Prepych a pád Putinovho generála. Aký luxus si užíval a ohrozí jeho škandál ministra obrany?

27.04.2024 06:00

Timur Ivanov protekčne prideľoval zákazky podnikateľovi, ktorý mu na revanš bezplatne postavil vilu a zadarmo obnovil nehnuteľnosť z 19. storočia.

Ondrej Lunter, župan, Michal Urda, primár, Martin Caudt

„Pľúciarov“ je zúfalo málo: Pacienti čakajú mesiace a čoraz viac ich zostáva úplne bez lekára

27.04.2024 06:00

Podľa posledných údajov NCZI na Slovensku 163 pneumologických a ftizeologických ambulancií, teda 303 lekárov a sestier, vybavilo za rok 763 709 návštev pacientov.

koláž, fotky, mReportér

Známe kúpeľné mesto je pýchou Slovenska, ale aj ikonický vodopád, pri ktorom nakrúcali seriál, ktorý milujú milióny ľudí

27.04.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2008124x
Priemerná čítanosť článkov: 4413x

Autor blogu

Kategórie