Založ si blog

Prečo Rómovia podporujú Hegera ?

Na túto otázku je jednoduchá odpoveď. Rómovia podporujú vládu prezidenta Hegera, lebo je to konečne ich vláda. MENŠINOVÁ vláda. Vybavili im ju otec a syn Pollákovci.

Hegera podporujú aj iné menšiny. Napríklad maďarská. Maďarský poslanec Gyímesi jej robí medzi maďarskou menšinou PR. Otázka je, či pozitívny alebo negatívny.

Dala by sa spomenúť aj židovská menšina. Ibaže vymenovať tých , ktorí sa menšinovej vláde Hegera medzi slovenskými židmi najviac tešia, by znamenalo zahrávať sa s ohňom. Takže nič.

Iba tá 4%-ná menšina sa zjavne neteší. Svoje nádeje vkladá do skryto „hlasného“ P.P. Teda do opozície. – Mimochodom, – naozaj do OPOZÍCIE ?

Slováci sú na Slovensku väčšina. A tak nečudo, že odkedy dostala u nás demokracia prívlastok „liberálna“, Slováci už nikdy svoju slovenskú väčšinovú vládu mať nebudú. Zato tlsté handicapované feministky aramejskej národnosti – po zmene pohlavia a bez -ová, s podporou Nadácie Pontis, inovačnej firmy Eset a Denníka N – istú nádej majú…

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Russia Ukraine War Struggling Farmer

Zelenskyj umožňuje stíhať veľkých gaunerov. Ministra podozrievajú, že okradol štát o hektáre pôdy

23.04.2024 12:18

Skupina organizovaného zločinu na čele so šéfom vládneho agrorezortu podľa vyšetrovateľov ukradla pozemky v celkovej hodnote 6,85 milióna eur.

Súdna rada

Súdna rada je aktuálne v kompletnom zložení, budúce nominácie nebude komentovať

23.04.2024 12:01

Dvaja z aktuálnych členov súdnej rady, ktorých v minulosti zvolila do funkcie NR SR, však budú túto stredu vypočutí pred ústavnoprávnym výborom.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2005075x
Priemerná čítanosť článkov: 4407x

Autor blogu

Kategórie