Založ si blog

Lipšic sa Fica „nebojí“.

Lipšic sa Fica nebojí a ťažkú hlavu si z neho nerobí. Na fotke vidíme nervóznu tvár a z pozície hlavy krku a rúk by každý, kto čo len trochu číta reč tela usúdil pravý opak toho, čo Lipšic o sebe tvrdí. Je to jasný sebaobranný postoj. Šerm rukami, trup trochu otiahnutý, učebnicový príklad diskomfortu.

Lipšic sa Fica nebojí. Jeho len trochu znervózňuje jeho nadriadený, pán doktor Žilinka. Ktorý mu neche pomôcť. A tak si Lipšic musí pomôcť sám. Po dvoch početne navštívených mítingoch /Zvolen, Košice/ a po zverejnení prieskumu agentúry Polis, podľa ktorého Smer SSD už vo volebných preferenciách predbehol Hlas SD a Fico by mal v spolupráci s Hlasom a Republikou teoretickú možnosť zostaviť novú vládu, potom čo sa pôvodná Matovičova vládna koalícia rozpadla a inovovaná sa zliepa iba ťažko, sa nám matovičovsko-lipšicovský kriminalizačný tím otriasol v základoch. Doteraz poslušní výkonní práporčíci akosi zneisteli. Stratili istotu v kolenách. Treba im rýchlo a presvedčivo vrátiť sebavedomie a dodať „chuť do ďalšej práce“. Treba ísť na nich čímsi motivačným.

A tak -ako vždy keď je zle, Lipšic využil svoju tajnú zbraň-kontakty na bratislavskú proti-národnú kaviareň a cez svojich a Grendelových ľudí v médiách začal proti-ofenzívu. Najprv poslal do prieskumu bojom pána adjutanta Hamrana. Ten však na tlačovej besede napriek zjavnej náklonnosti médií neoslnil. Skôr naopak. A tak sa veci zase musel musí chopiť Lipšic samotný. Dnešné Lipšicovo vystúpenie v Pravde,-to je asi iba súčasť väčšej šnúry mediálnych prezentácií. V krízových situáciách sme na ne u D.L. zvyknutí. Lipšic má na aranžovanie takejto kampane svojho Grendela. No keď treba, siahne i po vlastných osobných emergency kontaktoch v novinách, internete, tv a rádiu.

Uvidíme, koľko takýchto predstavení jedného herca ešte bude. Koľko smelých Lipšicov s vôbec nie ťažkou hlavou sa ešte v najbližšom čase v médiách objaví. Akokoľvek, držme Lipšicovi palce. Nech sa nebojí. – Veď čo by to bolo za štát, keď by sa jeho špeciálny prokurátor bál a to aj takého prepytujem Fica. Azda aj budúceho premiéra.

– No je tam toho. Lipšic sa ani tak Fica nebojí. On sa ani myši nebojí. A aha,- on má v najhoršom prípade aj „nožík“… Ako ten Kubo, v klasickej vianočnej rozprávke s nezabudnuteľným J.Kronerom, E.Vašaryovou a J.Adamovičom.

Pán Lipšic, len to presviedčanie, že sa Fica nebojíte, trochu trošičku zmiernite. Lebo ak to preženiete, budeme sa musieť o vás báť. Strach, čo len pomyslieť, ako by sme sa o vás báli.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2007137x
Priemerná čítanosť článkov: 4411x

Autor blogu

Kategórie