Založ si blog

Hamran: Mosím vydržat ! Tréger: pomôžeme vláde vydržať.

To, čo predviedol na poslednej TB pán policajný oný Hamran, to bol ohňostroj policajného ostrovtipu. To bola exkluzívna ukážka objektívnosti a nestrannosti našej dnešnej polície. To bol pádny dôvod na to, aby sa polícia premenovala na Úrad na prenasledovanie opozície. Hamran je prekrásna ilustrácia toho, ako sa dá funkcia zneužívať. Napríklad na nátlak na orgány činné v trestnom konaní. A ako sa dá zneužívať právomoc verejného činiteľa.

Ale nechajme pána Hamrana, -on je taký aký je. Je to momentálne ten najlepší Matovičov človek na tom najlepšom mieste. Iné ma šokuje. Celý deň som čakal zdrvujúcu kritiku pána Hamrana a jeho totálnej podriadenosti vládnucej moci. Od koho ? Nuž od médií, od redaktorov, od komentátorov. Od politológov. No dočkal som sa iba správneho vyjadrenia generálneho prokurátora M.Žilinku. Načo chodia novinári na TB, keď informácie, čo na nich odznejú nevedia kriticky spracovať a zhodnotiť ? Veď na opakovanie Hamranových denunciácií opozičného lídra je tu predsa Hamranov hovorca. Alebo,-že by mal Hamran svojho hovorcu v každom „mienkotvornom“ médiu.

Vláde dnes vzorne poslúžili nielen „nezávislé“ médiá, ale aj pán Tréger. To je ten lysý chlapík, čo je t.č. primátorom L.Hrádku a predsedom ZMOSu. Pán Tréger dnes podal pomocnú ruku vláde pána Matoviča, pardon pána Hegera. Vyjadril pochopenie pre ich súčasné ťažkosti so zabezpečením energií a sľúbil, že mestá a obce urobia všetko, aby šetrením a spolufinancovaním škôd, ktoré vyvolala súčasná neschopná vláda, pánom z vládnej koalície pomohli. Počúvajúc servilné vyjadrenia pána Trégera som si pomyslel, že by sa mal volať TRÓGER, teda nosič aktovky pána veľkomožného Igiho Matoviča. Kebyže len aktovky,- tento liptovský tróger by mohol na chrbte nosiť samotného Matoviča.

Mosíme vláde pomáhať. Mosíme šetrit. Mosíme si utáhnut opásky. Na Záhorí, pri Trnave, ale aj na Liptove a iste aj na Šariši. Pán veľkomožný Igi za tie drahé a napriek tomu nedostatkové energie nemôže. To oni,-to tí v Bruseli mu nakázali, aby všade roztrúbil, že za všetko zlé, čo nás v zime bude čakať, môže Putin. On bude zodpovedný za tmavé ulice, za neodhrnuté cesty, za zastavené výrobne a prevádzky v mestách a dedinách. To nie naša vláda a Brusel,-to óóón ten zlý Putin. Kvôli nemu budeme mrznúť. Putin síce ponúkal ešte pred dvoma mesiacmi lacný plyn a ropu a ponúkal jej dosť a dosť -na celé roky, nielen na zimu. – Ibaže on chcel, aby sme mu za to všetko PLATILI ! Predstavte si, tú drzosť. Chcel za svoj plyn a ropu peniaze, dokonca ruble ! A či on nevie, že sme proti tomu prijali múdre sankcie ? Drzáň jeden, ten Putin. Nechce dodávať energie zadarmo, nechce dodržiavať naše nádherné bruselské sankcie, ktoré sme proti nemu na čele s Uršulou von der Layen prijali.

Naša vláda na rozdiel od Putina ale vie, čo prikázal Brusel. A že bruselské sankcie sú pre nás príkazom Božím. My ich budeme dodržiavať. Budeme sedieť v chlade, tme a možno o hlade,-lebo tak to prikázal Brusel. Tak to prikázal Matovič a Heger. Lebo tak je to správne. Tak to mám byť. A pán Tréger s ostatnými starostami dohliadne , aby to tak v každej dedine a meste aj bolo. Aby sa všade šetrilo. Aby sa nikde nekúrilo a nesvietilo. Aby bol na tmavých uliciach pokoj. Žiadne revoltovanie proti vláde. Ešteže čo.

Pár kuvikov bude síce tu a tam kuvikať, že je psou povinnosťou vlády zabezpečiť čo najlacnejšie energie a v maximálnom množstve. Pár psov bude síce zavíjať, že je psou povinnosťou vlády viesť takú zahraničnú a bezpečnostnú politiku, aby sme tie energie mohli dovážať odtiaľ kde ich je dosť a za primeranú cenu. – Ale na to my nič nedáme. To si nebudeme všímať. My spolu s pánom Trégerom BUDEME POMÁHAŤ VLÁDE. Čo cudzím slovom znamená, budeme s vládou KOLABOROVAŤ.

Mosíme vydržat a porádne s vládú kolaboruat ! A basta.

Trikrát Putin

28.03.2024

Prezident RF V.V.Putin mal včera niekoľko zásadných vyhlásení, ktoré rezonovali aj v našich médiách. Bohužiaľ, v neúplnej alebo veľmi skreslenej podobe. Dovoľujem si pre tých, čo chcú byť ucelenejšie informovaní, ponúknuť aspoň tri doplnky. Po prvé, Putin spomenul blížiaci sa termín príletu amerických F-16 na Ukrajinu. Aj naše médiá, napr. aj Pravda citovali [...]

Náhody ako Donbas

27.03.2024

Ruskí trolovia si nedajú pokoj. Konšpirujú svoje uzávery aj z náhod, aké sa najmä na Donbase tak často stávajú. V bojoch o frontové mesto Časov Jar ruská strela /možno Iskander, možno Kindžal/ zasiahla podzemné veliteľstvo OS RF a zahraničných poradcov. Nešlo o hocičo, ale stavbu so 6 podzemnými podlažiami. Je vojna, stalo sa. V ten istý deň „zomrel prirodzenou [...]

Neverte ruským trolom !

26.03.2024

Verte skazkám o ukrajinskom tanku, čo zlikvidoval naraz tri ruské. Neverte autorovi tohto blogu. Neverte ruským trolom, že sa situácia okolo Časov Jaru stáva pre OS UA kritickou a že ich tam OS RF berú do klieští. Neverte, že tam horia lesy, posledný úkryt ukrajinskej pechoty. Neverte ani správam z Kleščevky samotnej, ktorú OS RF včera začali obsadzovať. Verte, že situáciu [...]

Maďarsko polícia pobodanie péter baumann

Obeť a dvoch zranených si vyžiadal výbuchu v bytovke v Budapešti

29.03.2024 13:10

Evakuovať museli 50 ľudí.

Putin

Rutte: Vyšetrovanie ruskej propagandistickej siete je veľmi znepokojujúce

29.03.2024 12:54

Činnosť proruskej špionážnej siete vyšetruje poľská kontrarozviedka a tiež belgické či české spravodajské služby.

forró, fico, galanta

Člen predsedníctva Aliancie: Pellegriniho podporil len Forró, nie celá strana. Inak sa to čítať nedá

29.03.2024 12:00

Szabolcs Mózes pre Pravdu uviedol, že ich rozhodnutie Krisztiána Forróa zaskočilo.

Jaroslav Naď

Naď: Najväčšou výzvou pre NATO bude odolať dezinformačným útokom

29.03.2024 11:47

Podľahnutie premysleným kampaniam, na ktoré je podľa štatistík Slovensko náchylné, môže podľa Naďa oslabiť celkovú dôveru v NATO a Alianciu samotnú.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 447
Celková čítanosť: 1967472x
Priemerná čítanosť článkov: 4402x

Autor blogu

Kategórie