Založ si blog

„Mosíme vydržat“- „mosíme šetrit“- boľševická kampaň v televíziách u beží.

Už to začalo. Vraj treba vydržať. Vraj treba šetriť. Vraj sa treba uskromniť. Mediálne prostitútky sa už rozbehli. Lebo tak je to správne, tak to má byť. Lebo taká je direktíva z Bruselu.

A prečo ? Načo ? Kvôli čomu ? – O tom médiá cudne mlčia. Mlčia o tom, prečo Maďarsko nemusí šetriť- lebo má s Ruskom korektné vzťahy a zabezpečené dodávky energií, ktoré ho nebudú zrážať do nedôstojnej polohy bolševickej krajinky. Bielorusko nebude ani vedieť, že je nejaká zima. India, Čina…si budú lebediť …A my ? Súdružka televízna redaktorka spovedá ženičku ako za Husáka-a tá odpovedá „budeme muset utáhnut opásky“. Aj tetuška z Liptovskej Sielnice hovorí, že musíme vydržať. Aj keby sme mali svietiť petrolejkami.

Súdružky redaktorky miesto monitorovania protivládnych demonštrácií spovedajú hlupáčikov „z ľudu“. Ako v relácii „Aj múdry schybí“. Už sa tešíme na kampane typu “ Ani žiarovka nazmar“, „Včerajšia rekordná úspora, dnešná norma“, „Poctivým šetrením porazíme ruských imperialistov“…

Ľudia sa vďaka médiám ocitajú vo svete krivých zrkadiel. Miesto, aby od svojej vlády, ktorú živia a ktorú si zvolili, aby im BOLO LEPŠIE, žiadali také zahraničnopolitické a obchodné aktivity, ktoré im budú garantovať lepšiu životnú úroveň, – súdružky redaktorky im bulíkajú do hlavy, aby šetrili, uťahovali opasky, lebo ak nebudú, bude zima a hlad. A to potom bude vraj len a len ich chyba.

A čo pospolitý ľud ? Čo si odvodzuje pre svoje správanie z takejto boľševickej televíznej výchovy ? Nuž akurát tak to, že sa treba o seba a svoju rodinu postarať. Za každú cenu. Aj za cenu krádeží. A možno aj lúpeží. Lebo štát sa na ľudí vykašle. Lebo sa asi vrátia časy, keď miesto demagogických mediálnych fráz bude platiť jedno jediné heslo z čias nedostatkového socializmu: „Kto nekradne, okráda vlastnú rodinu !“

Takže milé médiá, milé televízne redaktorky – len tak ďalej. Len ďalej vyzývajte k šetreniu, k uspokojeniu sa so životom v tme, chlade a možno aj hlade. Len ďalej propagujte heslá „mosíme utáhnut opásky“, mosíme vydržať“… A jediným výsledkom vašej kampane bude kolektívna letargia a individuálne zbojníčenie.

A sme v tom, na čo boli Slováci po roky zvyknutí. V našej povestnej biede, otrockej pokore a v menších či väčších zlodejinkách.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Najvyšší správny súd, budova

Opozícia žiada zasadnutie výboru ku kontrole rezortu spravodlivosti na Najvyššom súde

26.04.2024 15:28

Predseda výboru Miroslav Čellár reagoval, že zatiaľ podanie opozičných poslancov neeviduje. Ak ho dostane, výbor zvolá.

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2007624x
Priemerná čítanosť článkov: 4412x

Autor blogu

Kategórie