Založ si blog

Nemecko-ber si svoj bordel !

Migračný tajfún utečencov zo Sýrie odštartovalo onehdy NEMECKO, konkrétne pani Merkelová. Spomeňte si, ako sa vystatovala „Wir schaffen das !“ Keby nebolo doslova pozývacích vyjadrení Nemecka, zo Sýrie odídu možno desaťtisíce utečencov a nie milióny. Títo ľudia potom zaplnili tábory v Libanone a najmä v Turecku a postupne, podľa toho, akú náladu mal Erdogan, začali prenikať do Grécka a na Balkán. Celý ten bohapustý migračný bordel však jednoznačne a dokumentovateľne vyvolalo Nemecko.

Dnes na Slovensku pociťujeme jeho dôsledky. Krajiny V4 sú hlavnými obeťami nemeckého migračného bordelu. Tri krajiny z tohto zoskupenia prežívajú migračnú krízu doslova akútne. Logické by teda bolo očakávať, že sa ČR, SR a Maďarsko zjednotia a spoločne sa obrátia na Nemecko, aby si svoj bordel upratalo. Logické by to bolo, no dnes to nie je realizovateľné. Intrigy /možno aj z Nemecka/ spôsobili, že V4 je v stave rozkladu, je neschopná aktivity a de facto v stave politickej klinickej smrti.

ČR, SR a Maďarsko sa dnes nevedia dohodnúť na rôznych ekonomických a politických témach. Mali by sa však dohodnúť aspoň na akútnych veciach, ktoré ich trápia a strpčujú im každodenný život. A medzi nimi je prílev sýrskych migrantov, smerujúcich do Nemecka asi témou číslo 1. Sýrčania, ktorí pendlujú cez Maďarsko na slovensko-českú hranicu, sú z veľkej časti príbuznými a priateľmi Sýrčanov, ktorí už niekoľko rokov žijú v Nemecku, majú tam zázemie, prácu, bývanie a sú schopní a ochotní prichýliť svojich menej šťastných príbuzných z lágrov v Maďarsku, SR či ČR. Čo teda s nimi ?

Nazdám sa, že sa tu núka jednoznačné riešenie. Riešenie, ktoré už malo v nemeckej histórii svoj precedens. Pamätáte si, ako Maďarsko a čiast. aj ČSSR riešila problém s nemeckými migrantmi v revolučných rokoch tesne pred pádom Berlínskeho múra ? Nuž, po istých rokovaniach sa naložili Nemci do vlakov, do lietadiel a do strážených auto-kolón a takto pekne krásne opustili čs. a maďarské územie a dosiahli vysnívanú NSR….

-Presne takýto istý postup treba od Nemecka požadovať aj dnes. Treba, aby Nemci odviezli svoj migračný bordel z Maďarska, Slovenska a Česka /príp. Poľska/ tam, kam patrí – do Nemecka. V4, minimálne SR, Maďarsko a ČR by mali začať tvrdé rokovania s Nemeckom. Mali by požadovať, aby sýrski migranti, ktorí majú zázemie v Nemecku a majú nasmerované do Nemecka boli naložení do špeciálnych vlakov, lietadiel či do aut strážených kolón a pod dohľadom polície odišli z území krajín V4 do Nemecka. Slováci, Maďari a Česi by to mali žiadať na každom možno stretnutí, na každom bilaterálnom či multilaterálnom fóre. Mali by to žiadať vytrvalo a nepopustiť . Mali by s tým Nemcov doslova otráviť, -tak ako nemecký bordel otravuje nás Slovákov. Nepôjde to ľahko a nebude to zo dňa na deň. Ale ak vytrváme, vec sa napokon podarí. Nemecký bordel bude naspäť tam, kde vznikol. V Nemecku.

Poznámka: Pod bordelom nemyslíme ľudí, úbohých sýrskych utečencov, strádajúcich už roky po rôznych táboroch od Turecka cez Balkán po Slovensko. Myslíme tým nepremyslenú, veľkohubú, pseudohumanistickú politiku Nemecka. Myslíme tým na vyhlásenia a aktivity nemeckých vlád, ktoré svojimi krokmi migračné vlny zo Sýrie vyvolali. Myslíme tým chaotické kroky nemeckej administratívy a jej snahu zahladiť svoje chyby na úkor slabších východoeurópskych členov EU. Predovšetkým Slovenska, Maďarska a Česka.

Nebojme sa do sveta, na fórach EU i v bilaterálnych rokovaniach povedať Nemcom naostro to, o čo si už dávno koledujú. – Nebojme sa im povedať: Nemci, zoberte si váš migračný bordel naspäť do Nemecka ! „Aber blitzschnell“.

Pán minister Káčer,-konečne je tu pre teba práca. Tak sa ukáž !

Ficova finta

07.05.2024

Čo myslíte, kto sú dominantní akcionári v azerbajdžanských ropných a plynárenských firmách ? Čo myslíte, ako sú prepojené ruské a azerbajdžanské trasy s ropou a plynom ? Čo myslíte, akého pôvodu bude značná časť ropay a plynu. ktorá k nám bude prúdiť z Azerbajdžanu cez Ukrajinu ? /-Najmä v čase, keď je sú ruské energonosiče lacnejšie ako [...]

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Volodymyr Zelenskyj

Oligarcha, ktorý podporoval Zelenského, je podozrivý z prípravy vraždy

08.05.2024 22:04

Vlani Kolomojskému urobili domovú prehliadku a vzali do vyšetrovacej väzby pre ekonomickú trestnú činnosť.

Boeing 747

A opäť Boeing. Stroju sa pri pristávaní nevysunul predok podvozku

08.05.2024 21:18

Nikomu sa nič nestalo, nehodu ale vyšetruje turecké ministerstvo dopravy.

plenkovič

Chorvátsku bude vládnuť aj krajná pravica. Plenkovič sa dohodol s Penavom

08.05.2024 20:40

Hnutie za vlasť povedie ministerstvo poľnohospodárstva a aj nové ministerstvo demografie.

petr pavel

Rusko rozpútalo rovnako ničivú vojnu, akou bola druhá svetová, uviedol Pavel a citoval Havla

08.05.2024 19:43

Vojnu na Ukrajine označil český prezident za ťažkú skúšku nielen pre Európu.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 458
Celková čítanosť: 2023377x
Priemerná čítanosť článkov: 4418x

Autor blogu

Kategórie