Založ si blog

Američania vyvíjajú plne ekologický elektrický tank !

KEĎ UŽ ZABÍJAŤ – TAK EKOLOGICKY !

Grinpisákom sa nepáči, že Rusi ostreľujú raketami sami seba v atómovej elektrárni. A že im voľne horí plyn na ich vlastnom ruskom území. Oboje považujú za nezodpovedné a voči životnému prostrediu Zeme za veľmi nebezpečné. Jednoducho hnus a fuj !

Grinpisákov na druhej strane iste poteší, že americkí vedci /veď kto iný, -vedci sú iba v USA-inde im len kradnú vynálezy a kopírujú ich/ vyvinuli čosi nevídané. Čosi, čo vyrieši ekológiu vojny. Čosi, čo prinesie ľuďom na frontoch čistý vzduch. Americkí vedci vyvinuli vysoko ekologický tank na elektrický pohon ! V priebehu bojovej činnosti nebude produkovať žiadne motorové splodiny. Navyše nebude otravovať pechotu, čo pôjde za ním takmer žiadnym hlukom. Americký tank na elektrický pohon /AKU-TANK/ je humánny aj k nepriateľovi. Nebude mu trhať uši revom svojich motorov – pravda až na ten občasný výstrel z palubného kanóna či guľometu…A tak sa vďaka eko-tanku budú nepriatelia do amerického zajatia dostávať svieži a psychicky nepoškodení.

Americká vojenská humanita však ide ešte ďalej. Lietadlá na baterky /drony/ boli prvé lastovičky. Americké lietadlové lode sa už tiež dlhší čas správajú k moriam veľmi priateľsky. Recyklujú vlastné sračky na pitnú a úžitkovú vodu. Americké rakety, ktoré sú vo vývoji budú poháňané iba bioplynom. Napríklad od kráv z amerického Stredozápadu…

Vrcholom všetkého tohto snaženia má byť ekologicky čistá nukleárna zbraň. Jej účinky budú veľmi selektívne. Vďaka vysoko sofistikovaným riešeniam táto eko-atómová bomba zničí iba zbraňové systémy a živú silu nepriateľa, ktorý sa nespráva na Zemi ekologicky. Napríklad konzumuje mäso, budovy nemá certikované podľa najnovších eko-noriem a jeho zbrane boli vyrobené na báze fosílnych palív. Prípadne sa na ich výrobe sa podieľali aj deti. Trebárs tým, že si v škole na výkresy maľovali kadejaké tanky, meče a kanóny.

Vojny budúcnosti, vedené americkými zbraňami, budú jednoducho vysoko ekologické. Ľudia vďaka nim budú umierať akosi ľahšie, radostnejšie. Bude ich do poslednej chvíle tešiť, že tí, čo prežijú, budú sa správať k našej matke Zemi zodpovedne a z láskou. A že zdroje z ich vlasti, budú po dobytí Američanmi slúžiť výhradne na environmentálne vyspelý americký „way of life“.

/Pre menej chápavých US.trolov: ide samozrejme o fikciu/.

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Gabriel Attal / Pcheng Li-jüan / Si Ťin-pching /

Odmena za Taiwan? Si pricestoval na štátnu návštevu Francúzska. Stretne sa s Macronom, budú rokovať aj o Ukrajine

05.05.2024 21:45

To, že si čínsky prezident vybral pre svoju návštevu Francúzsko potvrdzuje postavenie Macrona ako mocenského hráča EÚ.

ťava

V zoo sa narodilo mláďa samičky ťavy dvojhrbej

05.05.2024 21:21

Gravidita ťavy dvojhrbej trvá približne rok a rodí sa väčšinou jedno mláďa.

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Rómske deti / Rómovia / Róm /

Prieskum: Žiaci z marginalizovaných rómskych komunít by sa podľa 60 % Slovákov mali vzdelávať oddelene

05.05.2024 20:02

Prieskum CEEV Živica a Teach bol uskutočnený v spolupráci s prieskumnou agentúrou Focus vo februári 2024 na vzorke 1025 respondentov.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 457
Celková čítanosť: 2018715x
Priemerná čítanosť článkov: 4417x

Autor blogu

Kategórie