Založ si blog

Čaputová má zase príležitosť rečniť davu na námestí-a nikto nepíska…

Dnešnú kuciakiádu číslo 2 využil nielen skrachovaný pseudo-premiér Heger a ešte skrachovanejší ex-revolucionár auser dienst Jano Budaj ale aj zlatovlasá Čaputová. Čo mnohí avizovali, čoho sa normálni ľudia obávali, to sa stalo skutočnosťou. V tzv. hlavnom meste Slovákov – v Bratislave sa našlo dosť jedincov, ktorí prišli na námestie SNP a spolitizovali smutnú, tragickú, hroznú udalosť. Kritický počet takýchto jedincov-okrem prirodzenej prítomnosti LGBTI komunity, ja cca 3 tisíc. Príslušníci LGBTI komunity dnes majú právo smútiť a stretávať sa, Aj na námestí SNP. Je im bolestne a chápem ich.

Čo však na námestí SNP robia predstavitelia štátu, ktorý v prípade vraždy na Zámockej TOTÁLNE ZLYHAL ? Čo tam robí predseda vlády a prezidentka, ktorí majú politickú zodpovednosť za zlyhanie OČTK a SIS ? Veď vrah zo Zámockej svoj zámer vraždiť nijako neskrýval a verejne ho prezentoval pod ľahko dešifrovateľnými nickami niekoľko týždňov ?! Darmo sa teraz Heger a Čuputová budú vyhovárať na opozičných politikov, ktorí vraj šíria nenávisť. – Vraha nevytvorili politici-to by ich na Slovensku museli byť milióny. Vraha vytvorilo nekonanie policajných a informačných orgánov. A samozrejme jeho vážna duševná choroba.

Čaputová odvčera obieha rôzne miesta a kuje už takmer chladné železo svojej popularity, aby sa znovu vnútila do myslí obyčajných ľudí. Pro-vládne médiá pracujú pod vedením jej marketingových poradcov na plný plyn. Čaputová si dnes večer zastala pred tisícový dav – a zázrak nad zázrak, -nikto ju po dlhom čase nevypískal. No ve´d je tam medzi svojimi. Medzi tou čudnou zmesou ľudí z kaviarní a ľahkomanipulovateľnými malomestskými Bratislavčanmi. A keby aj niekto náhodne zatúlaný na toto divadlo chcel zapískať, neurobil by to, lebo by mu to slušnosť z úcty k nevinným obetiam zločinu nedovolila.

Nechcem konšpirovať čo sa stalo, ako sa stalo, prečo sa stalo a prečo práve v tomto čase. Iba sa pýtam sám seba aj v prípade tejto smutnej a odsúdeniahodnej udalosti – cui bono ? V čí prospech ? Lebo politika je taká hnusná vec, že aj tie najsmutnejšie udalosti dokážu majstri politického remesla využiť. A ešte sa pýtam, – dokedy ? Dokedy bude trvať táto nechutná politizácia strašnej smrti dvoch mladých chlapcov ? Dokedy -miesto dôstojnej piety, budú médiá ukazovať kadejaké politické mítingy a na nich rečniacich predstaviteľov nášho zlyhávajúceho štátu, ktorí si miesto priznania viny vládou riadenie polície a SIS, prihrievajú na celej tragédii svoju polievočku ?

Čaputová na SNP rečnila, ako je tu po 4 rokoch ďalšia príležitosť „spojiť sily slušných ľudí“. Teda jej ľudí. Ako je tu zase ďalší míľnik. Ako je zase všetko v tom správnom sorosovskom slniečkárskom tvare. Ako zase na SR vyšlo krvavé slniečko, pod ktorým ale normálnym Slovákom nič dobré nekuká. Len pokračovanie toho temna aké tu panuje od 2018. Bohužiaľ.

-Aby nedošlo k nedorozumeniu-členom komunity LGBTI a pozostalým po zavraždených vyslovujem svoj súcit a svoju spolupatričnosť. Na to, čo od včera robí Čaputová a spol. však nemám slov. To je naozaj sila.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Polícia odstránila propalestínske tábory na troch amerických univerzitách

28.04.2024 10:58

Polícia v sobotu zadržala takmer 200 ľudí na troch amerických univerzitách, kde sa konali protesty proti vojenskej operácii Izraela v Pásme Gazy.

Joe Biden, kampaň 2024

Biden vtipkoval na Trumpov účet, exprezident mu adresoval štipľavú poznámku

28.04.2024 09:57

Americký prezident Joe Biden na sobotňajšej večeri organizovanej združením spravodajcov v Bielom dome vtipkoval na adresu Donalda Trumpa.

Vzácny desaťdukát, zbierka Václava Brunu

Zbierka mincí českého zubára vyniesla milióny. Kôň doktora Brunu vyhral trikrát Veľkú Pardubickú

28.04.2024 08:30

Draží sa zbierka mincí českého zubára, významného zberateľa aj chovateľa koní Václava Brunu. Už počas prvého dňa vyniesla milióny eur.

mrož, ryba

Poľský turista dostal vysokú pokutu za to, že sa na Špicbergoch príliš priblížil k mrožovi

28.04.2024 07:24

Turista z Poľska pri návšteve nórskeho arktického súostrovia Špicberky dostal pokutu za to, že sa až veľmi priblížil k mrožovi.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2009579x
Priemerná čítanosť článkov: 4417x

Autor blogu

Kategórie