Založ si blog

Hamran, Lipšic sa neboja porušovať zákon-prečo ?

Pučisti ako Hamran, Lipšic, Ďurka, Daňko…a teraz už aj Odor sa zdá sa neboja, že za svoje kroky smerujúce proti základom demokratického ústavného zriadenia v Slovenskej republike budú onedlho niesť osobnú trerstno právnu zodpovednosť. Prečo ?

  • Možno majú plnú podporu nielen sorosovskej centrály ale aj ľudí z ohradenej ambasády na Hviezdoslavovom námestí. Možno dnešný policajný puč nie je ani z ich hlavy, ale z hlavy zámorských špecialistov, postupujúcich podľa svojich manuálov. Týmto špecialistom je jedno, či de o nejaké maličké nie príliš poslušné Slovensko alebo o Ekvador či o Niger. Títo špecialisti nepoznajú zemepis a dejepis. Poznajú však ľudské pudy: túžbu šéfovať aspoň na vlastnom malom smetisku, túžbu machrovať so zlatou reťazou na krku, túžbu udrieť si a zastrašovať.
  • Možno si myslia, že im ich zámorskí tútori zabezpečia miesta v evakuačných vrtuľníkoch. Že potom, čo tu podľa želania svojich pánov narobia poriadnu paseku, ubziknú do sladkého exilu a svoj judášsky groš budú míňať pri bazéne a Bacardi niekde vo vile na Floride.
  • Možno si myslia, že sa ich Slováci už tak boja, že ani po dnešnom bezprecedentnom útoku na demokraciu nič proti nim neurobia. Možno si myslia, že to svinstvo po nich zahladia „naši“ pro-západní novinári, čo im na ich proti-zákonných tlačovkách položia zopár impotentných pro forma otázok a život pôjde ďalej. Možno si myslia, že Slováci sú hlúpy dobytok a im na ich ovládanie netreba nič iné len silno pukať bičom.
  • Možno sú sami natoľko nahlúpli a opití mocou, že stratili zmysel pre mieru. Alebo naopak, možno sú si vedomí, že ich dni sú zrátané a tak chcú so sebou do pekla vziať čo najviac cudzieho utrpenia. Možno si povedali, že po nich musí prísť čo najväčšia najničivejšia potopa.
  • Možno je za týmto všetkým z každého rožka troška. A uslintaný Lipšic a pištolník Hamran dnes kŕmia Slovensko pekelnou zmesou namiešanou podľa americkej receptúry. Chcú, aby sme tu z nej skrotli ako po bróme, čo dávali americkí otrokári otrokom pokorne sa potom lopotiacim na ich bavlníkových plantážach.

Nech je odvaha Lipšica, Hamrana a Odora motivovaná čímkoľvek, dlho im nevydrží. Mení sa situácia na Ukrajine, mení sa situácia v Európe, mení sa vo svete. A zmení sa aj na Slovensku. Lipšic, Hamran, Odor…ešte si to tu chvíľu užívajte. Veď uvidíte dokedy.

Jazykové okienko pre Sme a Denník N

26.06.2024

Upozorňovať na prehrešky redaktorov Sme a Denníka N proti spisovnej slovenčine je asi zakázané. Prečo ? Lebo jeden takýto jazykovedný článok zmizol z ničoho nič z tohto portálu. Ja som ale vytrvalý. Dovoľujem si znovu pripomenúť, že hlavné mesto Ukrajiny po slovensky nie je Kiyiv ani Kijiv, ale Kyjev. Že Charkiv je po slovensky Charkov, že Lviv je Ľvov, že Krivyi Rih je [...]

Útok na plážujúcich Rusov: Aká bude Putinova odpoveď ?

24.06.2024

V nedeľu sa stal bezprecedentný útok amerických rakiet ATACMS na turistické pláže krymských dovolenkových rezortov. Zatiaľ je výsledkom minimálne 5 mŕtvych /z toho 3 deti/ a vyše 120 zranených. Ruská PVO oznámila, že sa jej ešte nad morom podarilo dať dolu 4 z 5 rakiet. Bohužiaľ, tú jednu zneškodnili už až pri pobreží Krymu. Keďže jej hlavicu tvorili kazetové [...]

Chorvátski a albánski fašisti spolubojovníkmi

20.06.2024

Problém niektorých čitateľov blogov je ich percepčná prvoplánovosť. Články otvárajú, ak sa v titulku objavia mená vrcholných politikov alebo ak ide o klebety /napr. kto koho kde nahradí…/. Ak čítajú aj čosi iné, náročnejšie, potom aj tak v diskusii reagujú ako Pavlovove psíky-podmienenými reflexami. Napríklad na slovo „Srbi“ reagujú slovom [...]

Exotické rastliny

Polícia vyšetruje krádež exotických rastlín aj včelích úľov

26.06.2024 15:37

V oboch prípadoch polícia začala trestné stíhanie.

Ľubomír Klištinec / Michal Sedliak /

Štátneho tajomníka Sedliaka a riaditeľa ZVJS Klištinca vymenujú za generálov

26.06.2024 15:25

Podľa ústavy vymenúva a povyšuje generálov slovenský prezident na návrh vlády.

Nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová

Nemecký kabinet schválil zákon o deportáciách za podporu terorizmu na internete

26.06.2024 15:21

Kritici z opozície návrh odsúdili ako snahu potlačiť slobodu prejavu a prirovnali opatrenia k taktike autoritárskych režimov.

Tibor Gašpar

Začala sa diskusia o novom podpredsedovi parlamentu, kandidátom je Gašpar

26.06.2024 15:00

Návrh kandidáta skritizoval poslanec Spišiak. Nominácia nie je podľa jeho slov správna.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 466
Celková čítanosť: 2066947x
Priemerná čítanosť článkov: 4436x

Autor blogu

Kategórie