Založ si blog

Mediálne hlúposti: zlý Fico, Rusi bez tankov, Čaputovej láska k USA je prirodzená…

Letmý pohľad na titulky našich médií ponúka dnes doslova hitparádu mediálnych hlúpostí.

V zahraničnej oblasti je superhlúposťou vypisovanie kadejakých komentátorov a analytikov, podľa ktorých je Rusko na kraji porážky, lebo na vojenských prehliadkach 9. mája nemalo žiadne tanky, s výnimkou muzeálnych T-34. To si novinári naozaj myslia, že Rusi, ktorí mesačne vyrábajú 200-300 tankov, už nemajú žiadne tanky ? To fakt, to sú ešte pracovníci našich médií pri zmysloch ? Len tak mimochodom, v zahraničí je to predsa len trochu inak. Včerajšie Le Figaro napísalo, že Rusi už do bojov nasadili najmodernejší tank súčasnosti . Armatu … Ak teda naši páni novinári nevideli tanky na Červenom námestí, nech si naklikajú Le Figaro a tam tie nexistujúce ruské tanky uvidia.

V domácej oblasti nás naše médiá chcú presvedčiť, že existuje príčinná súvislosť medzi anonymnými vyhrážkami Čaputovej a tým ,že ju R.Fico /podľa mňa oprávnene/ označil za dlhodobú agentku amerického vplyvu na Slovensku ? To fakt, -to kto a kedy rigorózne dokázal existenciu tohto príčinného spojenia ? To si fakt médiá nevšimli, že podľa najnovšieho prieskumu dôveryhodnosti Čaputovej nedôveruje 60% občanov SR ? To si fakt niektorí novinári myslia, že aj táto masová väčšinová nedôvera voči Čaputovej je výsledkom Ficovho ohovárania ? To si fakt niekto príčetný myslí, že označiť Čaputovú za agentku amerického vplyvu v SR je invektíva a osočovanie ? – Ale veď si to o nej dávno myslí veľká časť Slovákov – aj bez Fica a jeho našepkávania.

-Mimochodo ,- čo je potom nepretržité označovanie R.Fica za Putinovho agenta, za agenta Moskvy, za proruského vojnového štváča ? Ako je možné, že onálepkovanie R.Fica nálepkou ruského agenta je korektné a označenie Čaputovej za agenta USA nie je korektné, ba že je to hodné súdnej žaloby ? ˇČo by tak asi robila Čaputová a spol. keby jej pod oknami ľudia revali, že ju treba zabiť /ako to robili onehdy pod oknami bytu R.Fica/ ? ˇČo by asi tak robila Čaputová, keby jej dav na ulici mával šibenicou s hompáľajúcou sa figurínou s jej fotkou ?

No a nakoniec ešte jedna príkladná mediálna hlúposť. Vraj u nás onedlho nastúpi vláda nestranníkov, ne-politikov, odborníkov bez politických ambícií ? To fakt ? To je Ódor, ktorý radil pravicovým politikom minulých vlád, pracoval pre sorosovské mimovládky a prednáša na sorosovskej Stredoeurópskej univerzite vo Viedni nestranný apolitický odborník ? To je nestranný apolitický odborník aj Šimko /človek, čo predvčerom pozastavil svoje členstvo v KDH/ alebo s KDH pupočnou šnúrou spojená Dubovcová ? To sú štátni tajomníci menovaní vládou OLaNO, SaS,Sme rodina a Za ľudí a teraz povýšení na ministrov -apolitickými odborníkmi ? Toto si naozaj , milé naše médiá myslíte a tvrdíte, že ste inak v poriadku ? Áno, Čaputovej vláda nie je úplne progresívna, teda liberálna. Sú v nej aj „konzervatívci“ z KDH. Jedných i druhých ale spája, že ide o pravicovo orientovaných „úradníkov“. V nestranníckej vláde sú samí prozápadní pravičiari, – aj keď z prieskumov verejnej mienky vyplýva aktuálna dominancia ľavicových a národniarskych strán.

Pri pohľade na tieto a podobné mediálne hlúposti má normálny Slovák dilemu či sa smiať alebo či plakať. Pri sledovaní aktuálnej proti-ficovskej mediálnej štvanice nevie, či sa svet vrátil do obdobia despotickej tyranie alebo sa v ňom tzv. demokrati úplne zbláznili a začali sa správať ako krvilační barbari.

Cítia sa pracovníci médií komfortne v krajine, v ktorej si väčšina ľudí myslí čosi úplne iné, než oni a ich zamestnávatelia ? Sú šťastní alebo je opovrhovanie mienkou prostých ľudí a písanie proti nim ich každodennou drogou a adrenalínom, bez ktorého už nevedia fungovať ?

Ficova finta

07.05.2024

Čo myslíte, kto sú dominantní akcionári v azerbajdžanských ropných a plynárenských firmách ? Čo myslíte, ako sú prepojené ruské a azerbajdžanské trasy s ropou a plynom ? Čo myslíte, akého pôvodu bude značná časť ropay a plynu. ktorá k nám bude prúdiť z Azerbajdžanu cez Ukrajinu ? /-Najmä v čase, keď je sú ruské energonosiče lacnejšie ako [...]

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Meta Verified, Facebook, Instagram

Eurokomisia začala vyšetrovanie spoločnosti Meta pre návykové algoritmy škodiace deťom

16.05.2024 16:48

Meta prevádzkuje napríklad sociálne siete Facebook a Instagram či komunikačnú platformu WhatsApp.

lieky, tabletky

Ústav pre kontrolu liečiv sťahuje z trhu jednu šaržu lieku používaného pri cukrovke 2. typu

16.05.2024 16:45

Štátny ústav pre kontrolu liečiv sťahuje z trhu jednu šaržu lieku Metfogamma 500.

handlová, fico, atentát

Prečo mu dovolili strieľať na Fica opakovane? 7 zaváhaní ochranky podľa expertov v infografike

16.05.2024 16:45

Zosumarizovali sme, kde mohla ochrana premiéra zlyhať.

pellegrini

Fica od smrti delili centimetre. Čakajú ho najťažšie hodiny a dni, povedal po návšteve premiéra v nemocnici Pellegrini

16.05.2024 15:56, aktualizované: 17:05

Nakrátko spolu podľa Pellegriniho slov komunikovali.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 458
Celková čítanosť: 2028474x
Priemerná čítanosť článkov: 4429x

Autor blogu

Kategórie