Založ si blog

Korunovácia: Mojsejovci, Geissenovci, Windsorovci: A jedna korunovaná od nás…

Kiska dal v 2018 prednosť lyžovačke v Alpách pred riešením kuciakiády. Doplatil na to. Nemal ani len šancu byť druhýkrát zvolený. Čaputovej sa rozpadajú štátne inštitúcie no ona dala prednosť korunovačnému „candrbálu“ v Londýne. Doplatí na to. Druhýkrát už nebude zvolená ani náhodou.

V Londýne sa zišlo mnoho korunovaných šľachticov i korunovaných „oných“, čo si chcú zlepšiť svoj úbohý politický a osobný imidž odleskom z krvavej koruny anglických kolonizátorov. Je smutné, koľko jednoduchých ľudí sa z biedy svojej ničotnej existencie utieka ku Mojsejovcom, ku Geissenovcom alebo ku Windsorovcom a slzí pri „lampe blbejch“ hľadiac na live prenosy z Londýna. Našťastie, počet týchto úbožiakov sa znižuje. Od anglického kráľovského gýča sa oslobodzujú v poslednom čase celé štáty. Vlani vystúpil spod britskej windsorskej koruny BARBADOS. V tomto roku dá poddanstvu Charlesa zbohom JAMAIKA. V rámci druhého kola de-kolonizácie. Tentokrát duchovnej.

Krajiny v Južnej a Strednej Amerike, v Afrike a Ázii duchovne napredujú. Ľudia v Západnej Európe degenerujú. Symbolizuje to dokonca aj slovakizácia Charlesovho mena. Asi aby títo naši jednoduchí ľudkovia, čo sa hanbia za svoju zdravú slovenskú plebejskosť a stále túžia po spráchnivelých kráľoch a kráľovnách, mali pocit, že ten britský kráľ je aj ich. Iste si odzajtra dajú v obývačke na stenu jeho pestrofarebne vyretušovaný potrét. – „Aha, toto je Karol III., náš kráľ“.

Nechápem ich. Veď aj u nás máme dosť korunovaných. Korunovaných oných i korunované oné. A ako pekne oblečených…- Načo teda naťahovať krk cez Kanál ? Načo sa teda trepať cez La Manche ?!

Ficova finta

07.05.2024

Čo myslíte, kto sú dominantní akcionári v azerbajdžanských ropných a plynárenských firmách ? Čo myslíte, ako sú prepojené ruské a azerbajdžanské trasy s ropou a plynom ? Čo myslíte, akého pôvodu bude značná časť ropay a plynu. ktorá k nám bude prúdiť z Azerbajdžanu cez Ukrajinu ? /-Najmä v čase, keď je sú ruské energonosiče lacnejšie ako [...]

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 458
Celková čítanosť: 2028761x
Priemerná čítanosť článkov: 4430x

Autor blogu

Kategórie