Založ si blog

Páni sionisti, dnes ste to s tým podvádzaním „trochu“ prehnali

Tunajší sionistický troll aj dnes publikuje na tomto blogovisku jeden zo svojich stupídnych materiálov. Nič proti tomu, ľudia si zarábajú na živobytie všelijako, -aj prostredníctvom istej orientálnej ambasády. Nemám nič proti tomu, aby tak robili aj naďalej-lebo jednostranné sionistické texty sú celkom zábavné a ich propagandistický účinok je kontraproduktívny.

Čo ma dnes ale mimoriadne zaujalo, to je podpora, akej sa sionistickej kampani dostáva z pozadia tohto portálu. Konkrétne od toho, kto má na starosti počítadlo čítanosti. Tento „ktosi“ v posledných dňoch sústavne manipuluje s počítadlom tak, aby sionistické články mali vysokú čítanosť a iné články, ktoré sú voči zločinnej vojne Izraela proti palestínskemu ľudu kritické, naopak. Manipulátori im DOKÁZATEĽNE počítadlo pribrzďujú alebo úplne zablokujú.

No dobre, aj s takouto manipuláciou by sa dalo zmieriť. Koniec koncov nie je v posledných 2 rokoch neobvyklá. Vyskytli sa podľa mojej evidencie minimálne 4 podobné prípady. Nikdy ale neboli motivované politicky. /Skôr išlo o grafomanov…/. Prípad sionistického trolovania je prvý tohto druhu.

Páni manipulátori, keď už teda musíte trolovať za Izrael, robte to aspoň uveriteľne, realisticky, nie tak do očí bijúcim nahlúplym spôsobom. Príkladom je dnešná sionistická trolovačka, ktorá tu bola publikovaná okolo 13.00 hod. Robím istý prieskum blogovania a tak som si nemohol nevšimnúť, ako raketovo, priam zázračne pár sekúnd po zverejnení tohto „blogu“ rástla jej čítanosť. Za pár minút presiahla číslo 2000 a presiahla tak asi aj celkovú návštevnosť tohto portálu za daný čas.

Páni izraelskí propagandisti, prečo to robíte takto okato, takto amatérsky ? Majte aspoň trochu chochmesu . Švindlujte, manipulujte trochu sofistikovanejšie. Lebo výsledok vašej práce nielenže nie je kóšer, ale smrdí na míle ďaleko ako dajaká obetná mrcina z oltára starého Abraháma.

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

minister obrany Robert Kalinak

Minister obrany Kaliňák poďakoval za príspevok Španielska do jednotky NATO na Slovensku

03.05.2024 15:23

Od júla bude na Slovensku pôsobiť do 780 španielskych vojakov aj s technikou.

Nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová

Rusi pripravovali útok v Nemecku, chceli odpáliť vojenskú pomoc Ukrajine. Boli odhalení

03.05.2024 14:50

Nórsko tiež podozrieva Moskvu z prípravy sabotáže proti infraštruktúre krajiny.

Tomáš Drucker, minister školstva, výskumu, vývoja a mládeže SR

Drucker: Reedukačné centrá v Bystričanoch a Trstíne sa zatvoria

03.05.2024 14:40

Deti by mali byť do konca júna premiestené do iných zariadení.

parlament, fico

Fico sa zúčastní na mierovom summite. Eštok: Ukrajina potrebuje nepretržitú podporu

03.05.2024 14:14, aktualizované: 14:32

Rusko sa na mierovom summite nezúčastní.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 456
Celková čítanosť: 2015288x
Priemerná čítanosť článkov: 4419x

Autor blogu

Kategórie