Založ si blog

Americký kingkong je najsilnejší, Rusom vyhrať nedovolí

Americký kingkong malého zeleného mužíka z Kyjeva tento týždeň upokojil. Oznámil mu, že USA je najsilnejšia krajina sveta a že americkí kingkongovia nedovolia Rusom vyhrať. Nikde, Ani na Ukrajine.

V bezpečnej vzdialenosti od skutočných bojov budú USA Kyjevu posielať nové a nové zbrane a chrumkavé novovytlačené doláriky, – až dovtedy, dokedy na fronte nepadne posledný Ukrajinec. Nič nové pod slnkom alebo predsa len dajaká zmena ?

Nazdám sa, že áno. Americký kongkong už nesľubuje Ukrajine víťazstvo. On už len proklamuje, že USA nedovolia Rusom na Ukrajine zvíťaziť. Americký kingkong napriek veľkohubosti nehovorí Kyjevu nič iné, len to, že ak nezvíťazí Ukrajina a nezvíťazí ani Rusko, potom bude na „pódiu“ resp. v ringu zrejme možný už iba jeden jediný výsledok: remíza. Čiže pat. O ňu sa teda teraz má a musí malý kyjevský prezident usilovať. Za ňu majú ďalej umierať jeho vojaci.

Americký kingkong špekuleje, že Putin si myslí, že Rusko vydrží viac než USA+NATO+hrdinskí Ukrajinci. Ako si to len Liliputin môže myslieť. Veď americký kingkong je najsilnejší na svete. So žuvačkou v ústach dokáže rukami Izraelcov poraziť aj niekoľko stoviek čiastočne ozbrojených Palestíncov. Ak dokáže poraziť Hamas, potom iste dokáže -tentokrát rukami Ukrajincov, poraziť aj niekoľko tých miliónov ruských vojakov.

Rusi ročne vedia vyrobiť 5 miliónov delostreleckých striel ráže 155 mm. Americký kingkong spolu s krajinami NATO sľúbil Ukrajine dodať ročne jeden milión takýchto striel. Dodal síce zatiaľ /po trištrvte roku/ iba necelých 400 tisíc, ale nech si nikto nemyslí, že to kingkong nedokáže. So žuvačkou v ústach to dokáže.

Rusi dnes údajne dobyli vojenskú pevnosť Rabotino na zaporožskom fronte. Príčinou neúspechu Kyjeva bol nedostatok munície. Generálny tajomník NATO Jens Stolltenberg pre nemeckú televíziu Das Erste priznal, že „Ukrajina je v kritickej situácii, ktorá sa môže len zhoršiť“. Príčinou je vraj najmä nedostatok munície a živej sily OS UA. Americký kingkong však svojou skvelou rétorikou situáciu upokojuje…

Američania sa rétorike učia už od základnej školy. V rétorike vraj viac vynikajú od prírody teatrálnejší Afroameričania. Hocijaký basketbalový, pästiarsky či futbalový kingkong si v USA myslí, že je najsilnejší na svete. Vo veľkohubosti amerických kingkongov nikto neporazí. – Preto nech sa nikto nenádeja, že Rusi na Ukrajine zvíťazia. Nezvíťazia. Nesmú. Lebo aj keby už na východnom fronte padol aj posledný Ukrajinec,-stále je tu dosť Poliakov a ostatných Slovanov, ktorých možno navliecť do vojenských mundúrov a poslať pod guľky nepriateľov USA. Americký kingkong bude statočne aj im plamennou rétorikou dodávať odvahu.

-Nič nie je pre súčasnosť príznačnejšie, ako keď sa ozrutný americký generál Austin ukrýva za útly chrbát „ukrajinského prezidenta“ Zelenského. A sľubuje, keď už nie víťazstvo, tak aspoň grandióznu remízu.

Sankcie proti Rusku trafili „tesne vedľa“…

21.07.2024

Koncom tohtoročnej jari EU výrazne zvýšila nákupy ruskej ocele a železa. Import dosiahol najvyššiu úroveň od roku 2022. RF obnovila svoj status najväčšieho exportéra do EU pre túto komoditu. Iba v mesiaci máji RF exportovala do EU kovy a výrobky z nich do EU v hodnote 373,1 mil. eur. Medziročný nárast je + 1.2% a medzimesačný nárast dokonca + 29%. Polotovary zo železa a [...]

Ako to bolo s nepísanými dohodami Ruska a USA v časoch Jeľcyna

10.07.2024

Americké ministerstvá zahraničia a obrany postupne uvoľňujú niektoré donedávna ešte tajné dokumenty, týkajúce sa udalostí spred 30 rokov. Americký Národný bezpečnostný archív zverejnil v týchto dňoch časť dokumentov týkajúcich sa vzťahov USA a RF vo vtedajších časoch. Medzi nimi sú to i dokumenty, spojené s plánom rozširovania NATO na Východ. Podľa dokumentov v [...]

Rusi zasiahli riadiace centrum GRU susediace s detskou nemocnicou v Kyjeve

08.07.2024

Dnes ráno tri vlny vzdušných raketovo-dronových útokov zasiahli viaceré miesta na UA, vrátane Kyjeva. V Kyjeve sa ruské rakety trafili do rozhodovacieho centra ukrajinských bezpečnostných síl SBU/GRU, nachádzajúce sa v nenápadnej budove a v podzemných bunkroch bezprostredne susediacich s detskou nemocnicou Ochmatdet. Útok na bezpečnostné centrum sa uskutočnil v pondelok ráno, [...]

počasie, teplo, horúčavy, leto, kúpanie

Slovensko opäť potrápia horúčavy, teplota môže počas víkendu vystúpiť až na 36 stupňov

27.07.2024 11:27

Meteorológovia vydali pre viaceré okresy výstrahy druhého stupňa.

Austria Tokyo Olympics Belarus Runner

Stovky Slovákov možno teraz zo Schwechatu neodletia na dovolenku. Čo im hrozí na rakúskom letisku?

27.07.2024 11:00

Rakúska polícia nasadí takmer 700 svojich príslušníkov, ktorí majú úlohu zabrániť narušeniu plynulého fungovania veľkého letiska.

Peter Gregor, ta3

Podplukovník Gregor: Kto lietal na migoch, si do F-16 nesadne. Výcvik sme postavili na nových a mladých ľuďoch

27.07.2024 10:00

Na F-16 sa lieta úžasne. Vieme s nimi robiť veci, ktoré sme doteraz nemohli so žiadnym iným strojom, povedal pre ta3 veliteľ letky F-16 Peter Gregor.

Biden

Biden plánuje justičné zmeny a obmedzenie prezidentskej imunity

27.07.2024 09:35

Americký prezident predstaví verejnosti svoje reformné plány týkajúce sa Najvyššieho súdu.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 471
Celková čítanosť: 2101633x
Priemerná čítanosť článkov: 4462x

Autor blogu

Kategórie