Založ si blog

Americký kingkong je najsilnejší, Rusom vyhrať nedovolí

Americký kingkong malého zeleného mužíka z Kyjeva tento týždeň upokojil. Oznámil mu, že USA je najsilnejšia krajina sveta a že americkí kingkongovia nedovolia Rusom vyhrať. Nikde, Ani na Ukrajine.

V bezpečnej vzdialenosti od skutočných bojov budú USA Kyjevu posielať nové a nové zbrane a chrumkavé novovytlačené doláriky, – až dovtedy, dokedy na fronte nepadne posledný Ukrajinec. Nič nové pod slnkom alebo predsa len dajaká zmena ?

Nazdám sa, že áno. Americký kongkong už nesľubuje Ukrajine víťazstvo. On už len proklamuje, že USA nedovolia Rusom na Ukrajine zvíťaziť. Americký kingkong napriek veľkohubosti nehovorí Kyjevu nič iné, len to, že ak nezvíťazí Ukrajina a nezvíťazí ani Rusko, potom bude na „pódiu“ resp. v ringu zrejme možný už iba jeden jediný výsledok: remíza. Čiže pat. O ňu sa teda teraz má a musí malý kyjevský prezident usilovať. Za ňu majú ďalej umierať jeho vojaci.

Americký kingkong špekuleje, že Putin si myslí, že Rusko vydrží viac než USA+NATO+hrdinskí Ukrajinci. Ako si to len Liliputin môže myslieť. Veď americký kingkong je najsilnejší na svete. So žuvačkou v ústach dokáže rukami Izraelcov poraziť aj niekoľko stoviek čiastočne ozbrojených Palestíncov. Ak dokáže poraziť Hamas, potom iste dokáže -tentokrát rukami Ukrajincov, poraziť aj niekoľko tých miliónov ruských vojakov.

Rusi ročne vedia vyrobiť 5 miliónov delostreleckých striel ráže 155 mm. Americký kingkong spolu s krajinami NATO sľúbil Ukrajine dodať ročne jeden milión takýchto striel. Dodal síce zatiaľ /po trištrvte roku/ iba necelých 400 tisíc, ale nech si nikto nemyslí, že to kingkong nedokáže. So žuvačkou v ústach to dokáže.

Rusi dnes údajne dobyli vojenskú pevnosť Rabotino na zaporožskom fronte. Príčinou neúspechu Kyjeva bol nedostatok munície. Generálny tajomník NATO Jens Stolltenberg pre nemeckú televíziu Das Erste priznal, že „Ukrajina je v kritickej situácii, ktorá sa môže len zhoršiť“. Príčinou je vraj najmä nedostatok munície a živej sily OS UA. Americký kingkong však svojou skvelou rétorikou situáciu upokojuje…

Američania sa rétorike učia už od základnej školy. V rétorike vraj viac vynikajú od prírody teatrálnejší Afroameričania. Hocijaký basketbalový, pästiarsky či futbalový kingkong si v USA myslí, že je najsilnejší na svete. Vo veľkohubosti amerických kingkongov nikto neporazí. – Preto nech sa nikto nenádeja, že Rusi na Ukrajine zvíťazia. Nezvíťazia. Nesmú. Lebo aj keby už na východnom fronte padol aj posledný Ukrajinec,-stále je tu dosť Poliakov a ostatných Slovanov, ktorých možno navliecť do vojenských mundúrov a poslať pod guľky nepriateľov USA. Americký kingkong bude statočne aj im plamennou rétorikou dodávať odvahu.

-Nič nie je pre súčasnosť príznačnejšie, ako keď sa ozrutný americký generál Austin ukrýva za útly chrbát „ukrajinského prezidenta“ Zelenského. A sľubuje, keď už nie víťazstvo, tak aspoň grandióznu remízu.

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

gobbels

Aj zadarmo. Berlín sa nevie zbaviť vily po Goebbelsovi, uvažuje o zbúraní

03.05.2024 23:03

Berlín sa snaží zbaviť vily, ktorú kedysi vlastnil šéf propagandy nacistickej Tretej ríše Joseph Goebbels.

nemecko požiar

V Berlíne vzbĺkla hala firmy zo skupiny Diehl. Vyrába aj systém Iris-T dodaný Ukrajine

03.05.2024 21:45

S plameňmi v berlínskej časti Lichterfelde bojovalo 180 hasičov, ale požiar do večera pod kontrolou ešte nemali, napísala DPA.

Rusko / Špehovanie / Kyberkontrola /

Spojené štáty odsúdili ruské kyberútoky na Európu vrátane Slovenska, je za nimi známy aktér

03.05.2024 21:17

USA skupinu spojili napríklad aj so zasahovaním do amerických prezidentských volieb, ktoré vyhral Donald Trump.

brazília, priehrada, pretrhnutie, voda, záplava

Juh Brazílie sužujú najhoršie povodne za 80 rokov, 37 ľudí zomrelo

03.05.2024 20:37

Je to už štvrtá takáto ekologická katastrofa za rok, v júli, septembri a novembri 2023 udreli záplavy, pri ktorých zahynulo celkovo 75 ľudí.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 457
Celková čítanosť: 2016896x
Priemerná čítanosť článkov: 4413x

Autor blogu

Kategórie