Založ si blog

Hamran, Lipšic sa neboja porušovať zákon-prečo ?

Pučisti ako Hamran, Lipšic, Ďurka, Daňko…a teraz už aj Odor sa zdá sa neboja, že za svoje kroky smerujúce proti základom demokratického ústavného zriadenia v Slovenskej republike budú onedlho niesť osobnú trerstno právnu zodpovednosť. Prečo ?

  • Možno majú plnú podporu nielen sorosovskej centrály ale aj ľudí z ohradenej ambasády na Hviezdoslavovom námestí. Možno dnešný policajný puč nie je ani z ich hlavy, ale z hlavy zámorských špecialistov, postupujúcich podľa svojich manuálov. Týmto špecialistom je jedno, či de o nejaké maličké nie príliš poslušné Slovensko alebo o Ekvador či o Niger. Títo špecialisti nepoznajú zemepis a dejepis. Poznajú však ľudské pudy: túžbu šéfovať aspoň na vlastnom malom smetisku, túžbu machrovať so zlatou reťazou na krku, túžbu udrieť si a zastrašovať.
  • Možno si myslia, že im ich zámorskí tútori zabezpečia miesta v evakuačných vrtuľníkoch. Že potom, čo tu podľa želania svojich pánov narobia poriadnu paseku, ubziknú do sladkého exilu a svoj judášsky groš budú míňať pri bazéne a Bacardi niekde vo vile na Floride.
  • Možno si myslia, že sa ich Slováci už tak boja, že ani po dnešnom bezprecedentnom útoku na demokraciu nič proti nim neurobia. Možno si myslia, že to svinstvo po nich zahladia „naši“ pro-západní novinári, čo im na ich proti-zákonných tlačovkách položia zopár impotentných pro forma otázok a život pôjde ďalej. Možno si myslia, že Slováci sú hlúpy dobytok a im na ich ovládanie netreba nič iné len silno pukať bičom.
  • Možno sú sami natoľko nahlúpli a opití mocou, že stratili zmysel pre mieru. Alebo naopak, možno sú si vedomí, že ich dni sú zrátané a tak chcú so sebou do pekla vziať čo najviac cudzieho utrpenia. Možno si povedali, že po nich musí prísť čo najväčšia najničivejšia potopa.
  • Možno je za týmto všetkým z každého rožka troška. A uslintaný Lipšic a pištolník Hamran dnes kŕmia Slovensko pekelnou zmesou namiešanou podľa americkej receptúry. Chcú, aby sme tu z nej skrotli ako po bróme, čo dávali americkí otrokári otrokom pokorne sa potom lopotiacim na ich bavlníkových plantážach.

Nech je odvaha Lipšica, Hamrana a Odora motivovaná čímkoľvek, dlho im nevydrží. Mení sa situácia na Ukrajine, mení sa situácia v Európe, mení sa vo svete. A zmení sa aj na Slovensku. Lipšic, Hamran, Odor…ešte si to tu chvíľu užívajte. Veď uvidíte dokedy.

Finta ako zo Starého zákona

03.05.2024

Po univerzitách v USA sa rozšírili TICHÉ a MIERUMILOVNÉ protesty proti vyvražďovaniu desaťtisícov palestínskych civilov izraleskou armádou a proti spolupráci amerických vysokých škôl s Izraelom. Protesty sa odohrávali v podobe mítingov v kampusoch a niekde aj v podobe výstavy fotografií zo zákrokov izraelskej armády v Gaze resp. v podobe postavenia mierových stanových [...]

Rusi zlikvidovali celý štáb OS UA v Odesse. Bude Srbsko členom BRICS ?

30.04.2024

Priatelia, zvodky z ukrajinských frontov predbežne nedávam, pretože o situácii začala na moje prekvapenie pomerne rýchlo a pri dostatočnej zhovievavosti aj faktograficky podloženým spôsobom písať napr. aj Pravda. Čakám, až sa vývoj zdynamizuje napr. pokiaľ ide o dobytie Časov Jaru, postup na Charkov, na Slavjansk, Kramatorsk či azda aj Odessu. Jednou z výnimiek je zničenie [...]

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

krym

Do útoku vraj zostávajú dni. Moskva pohrozila Ukrajine a Západu „zničujúcou odvetou“ za Kerčský most

03.05.2024 18:31

Rusko je údajne pripravené zvážiť "seriózne" návrhy o ukončení vojny na Ukrajine, ktoré budú založené na existujúcich skutočnostiach a bezpečnostných obavách Moskvy.

Mihail Kogalniceanu, Constanta, základňa NATO, Rumunsko, Apache, vojaci

Na cvičenie NATO v Česku pricestujú budúci týždeň stovky amerických vojakov

03.05.2024 18:30

Na cvičení sa zúčastní približne 1200 vojakov, z toho asi 850 ich pricestuje zo Spojených štátov.

Každé desiate dieťa v USA žije s rodičom - alkoholikom

Našli fľašu alkoholu a s bratom sa napili. Záchranári ratovali 5-ročného chlapca v bezvedomí

03.05.2024 17:47

Dieťa z dôvodu intoxikácie previezla do Banskobystrickej nemocnice.

Vrbnica, Rómovia, policajný zásah

Zmier po takmer desaťročí. Obete policajnej akcie z Vrbnice sa dočkali odškodnenia

03.05.2024 17:36

Sťažnosť sa týkala policajnej akcie z 2. apríla 2015 v rómskej komunite vo Vrbnici.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 457
Celková čítanosť: 2016338x
Priemerná čítanosť článkov: 4412x

Autor blogu

Kategórie