Založ si blog

Hamran, Lipšic sa neboja porušovať zákon-prečo ?

Pučisti ako Hamran, Lipšic, Ďurka, Daňko…a teraz už aj Odor sa zdá sa neboja, že za svoje kroky smerujúce proti základom demokratického ústavného zriadenia v Slovenskej republike budú onedlho niesť osobnú trerstno právnu zodpovednosť. Prečo ?

  • Možno majú plnú podporu nielen sorosovskej centrály ale aj ľudí z ohradenej ambasády na Hviezdoslavovom námestí. Možno dnešný policajný puč nie je ani z ich hlavy, ale z hlavy zámorských špecialistov, postupujúcich podľa svojich manuálov. Týmto špecialistom je jedno, či de o nejaké maličké nie príliš poslušné Slovensko alebo o Ekvador či o Niger. Títo špecialisti nepoznajú zemepis a dejepis. Poznajú však ľudské pudy: túžbu šéfovať aspoň na vlastnom malom smetisku, túžbu machrovať so zlatou reťazou na krku, túžbu udrieť si a zastrašovať.
  • Možno si myslia, že im ich zámorskí tútori zabezpečia miesta v evakuačných vrtuľníkoch. Že potom, čo tu podľa želania svojich pánov narobia poriadnu paseku, ubziknú do sladkého exilu a svoj judášsky groš budú míňať pri bazéne a Bacardi niekde vo vile na Floride.
  • Možno si myslia, že sa ich Slováci už tak boja, že ani po dnešnom bezprecedentnom útoku na demokraciu nič proti nim neurobia. Možno si myslia, že to svinstvo po nich zahladia „naši“ pro-západní novinári, čo im na ich proti-zákonných tlačovkách položia zopár impotentných pro forma otázok a život pôjde ďalej. Možno si myslia, že Slováci sú hlúpy dobytok a im na ich ovládanie netreba nič iné len silno pukať bičom.
  • Možno sú sami natoľko nahlúpli a opití mocou, že stratili zmysel pre mieru. Alebo naopak, možno sú si vedomí, že ich dni sú zrátané a tak chcú so sebou do pekla vziať čo najviac cudzieho utrpenia. Možno si povedali, že po nich musí prísť čo najväčšia najničivejšia potopa.
  • Možno je za týmto všetkým z každého rožka troška. A uslintaný Lipšic a pištolník Hamran dnes kŕmia Slovensko pekelnou zmesou namiešanou podľa americkej receptúry. Chcú, aby sme tu z nej skrotli ako po bróme, čo dávali americkí otrokári otrokom pokorne sa potom lopotiacim na ich bavlníkových plantážach.

Nech je odvaha Lipšica, Hamrana a Odora motivovaná čímkoľvek, dlho im nevydrží. Mení sa situácia na Ukrajine, mení sa situácia v Európe, mení sa vo svete. A zmení sa aj na Slovensku. Lipšic, Hamran, Odor…ešte si to tu chvíľu užívajte. Veď uvidíte dokedy.

O /ne/vylodení Červenej armády na Hokkaido

07.06.2024

O máločom sa na Slovensku vie tak málo, ako o vyloďovacích operáciách Červenej armády na Ďalekom východe-na Sachaline, na Kurilách a na Hokkaido. Blogovanie nie je platforma, aby sa o týchto aktivitách ČA na konci 2.sv.vojny písalo podrobnejšie. Preto tu a teraz poskytnem aspoň pár heslovitých informácií. ZSSR na základe prísľubu z Jalty /i keď v rozpore so [...]

O vylodení v Normandii nás učí už aj akási pani Holubová

06.06.2024

Keď už aj postaršia napudrovaná pani Holubová s bujnými do blond prefarbenými vlasmi dnes na ktorejsi z televízií mudrovala o vylodení Angloameričanov v Normandii, povedal som si, prečo by som aj ja neprispel so svojou trochou do studnice vedomostí pre našu najmladšiu generáciu. Vopred sa ospravedlňujem, -na rozdiel od pani Holubovej ja nie som odborník na diplomatický protokol [...]

Čo nové na ukrajinskom fronte ?

30.05.2024

Chvíľu som sa odmlčal, lebo Pravda začala o vývoji na ukrajinskom fronte prinášať celkom čerstvé a tu a tam aj vecné informácie, bez hrubého ideologického banderovského balastu a dezinformácií ukrajinskej tajnej služby /SBU-CIPsO/. V posledných 2-3 dňoch sa však zase začali množiť staré zlozvyky našich médií /vrátane Pravdy/ : robenie somára z komára, výmysly o [...]

Polícia / Kontrola /

Polícia na dve hodiny totálne uzavrela Krompachy a Čiernu nad Tisou. Akcia cielila na alkohol

17.06.2024 17:44

Policajti obsadili každý vjazd a výjazd a každý jeden vodič bol podrobený dychovej skúške.

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:22

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.

taliansko, horúčavy, pláž

Taliansko zasiahla prvá tohtoročná vlna horúčav. V Sardínii a Sicílii očakávajú až 44 stupňov

17.06.2024 17:02

Teploty presahujúce 40 stupňov sú o desať stupňov vyššie, ako je teplotný priemer pre dané obdobie.

France Obit Delors

Francúzsky exprezident chce zachraňovať Macrona, ktorý ho vytlačil z Elyzejského paláca

17.06.2024 17:00

François Hollande bude kandidovať v predčasných parlamentných voľbách. Zdôrazňuje, že chce zabrániť krajnej pravici v nástupe k moci.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 462
Celková čítanosť: 2054843x
Priemerná čítanosť článkov: 4448x

Autor blogu

Kategórie