Založ si blog

Kennedy: 350 tis.mŕtvych Ukrajincov – Biden bije podriadených ?

Čo sa v súčasnosti píše v USA ? Všeličo. Pristavím sa iba pri tom, čo sa v našich médiách asi nedozviete. Napríklad pri tom, že jeden z demokratických kandidátov na úrad prezidenta USA R.F.Kennedy Jr. podľa svojich dôveryhodných zdrojov odhaduje počet doteraz padlých Ukrajincov v konflikte s ozbrojenými silami Ruskej federácie podstatne vyššie, než ľudia z okolia J.Bidena-no podstatne nižšie než to odhadujú niektorí nezávislí analytici. Kým Bidenova administratíva pripúšťa, že počet padlých Ukrajincov presiahol 100 tis. , nezávislí analytici hovoria o pol milióne až 1,2 mil. padlých. Kennedy Jr. tvrdí, že počet padlých Ukrajincov je za jeden a pol roka bojov približne 350 tisíc. Pripomeňme, že podľa zdrojov, ktoré včera citoval aj denník Pravda dosiahol počet padlých Rusov 47 tis. /čo Pravda zaokrúhlila na takmer 50 tisíc/.

Smutné číslo padlých Ukrajincov vládna administratíva úmyselne bagatelizuje, -aby neznížila Kongresu USA motiváciu k ďalšej podpore Ukrajiny a nevnášala do radov Američanov defetizmus vo viac či menej otvorenom súperení medzi USA a Ruskom.

Pokiaľ ide o prezidenta Joa Bidena, portál Axios /ktorý nedávno s odvolaním sa na zdroje v CIA uverejnil informáciu o nájdení kokainu v interiéri Bieleho domu/ uvádza anonymné výpovede prezidentových asistentov. Aj keď je funkcia asistenta prezidenta USA na pohľad prestížna, nemá medzi potenciálnymi kandidátami dobré meno. Na asistentských pozíciách je značná fluktuácia.

Podľa výpovedí asistentov je na vine zlostná povaha prezidenta Bidena. Tento na verejnosti milý starší pán s leteckými slnečnými okuliarmi na nose je v súkromí nepríjemný hnevlivý starec. Keď sa mu niečo nepodarí, -ani nie tak v politike ale v bežných každodenných činnostiach za pracovným stolom alebo pri starostlivosti o seba a svoj zovňajšok, – zvykne si zlosť uvoľniť na svojich asistentoch. Je voči nim nezdvorilý, veľmi často hrubo nadáva a používa na hodnotenie ich práce vulgarizmy. Jeho výstupy sú neraz vyhrotené do tej miery, že po asistentoch hádže rôzne predmety,- podľa toho, čo má po ruke. Vrcholom sú dokonca aj priame fyzické útoky, ktoré sa asistenti zdráhajú odrážať.

Informácia o odvrátenej tvári prezidenta Bidena môže byť samozrejme zveličená a skreslená – veď USA sú už de facto v predvolebnom boji. No ak si porovnáme výpovede asistentov s tým, čo prakticky na týždňovej báze vidia Američania na obrazovkách svojich televízorov, potom značná časť týchto neúctivých informácií o mentálnom stave a morálnej integrite J.Bidena môže byť pravdivá.

Ešteže naši pani Čaputová nie je až taká stará. Ešteže je to kultivovaná jemná dáma, ktorá vždy a za každých okolností citlivo vníma slovenskú alebo zahraničnú realitu. Tešme sa, že ju máme. Veľmi dlho to už nebude.. Len niečo vyše pol roka….

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

hamburg, kalifát, demonštrácia, protest, islam, moslim

Islamisti v Hamburgu žiadali kalifát, nemeckých politikov to pobúrilo

29.04.2024 10:15

"Chcú zrušiť demokraciu a náboženský štát z doby kamennej označujú za riešenie," napísal denník Bild.

Policajná eskorta / Policajné auto / Polícia /

Polícia preveruje bombovú hrozbu na súdoch

29.04.2024 09:14

Oznamovateľ nešpecifikoval konkrétny súd.

Annalena Baerbocková

Baerbocková vyzýva na rozšírenie EÚ o krajiny západného Balkánu. Ide o šedú zónu využívanú Ruskom, tvrdí

29.04.2024 08:45

Medzi krajiny západného Balkánu sa radí Čierna Hora, Bosna a Hercegovina, Albánsko, Srbsko, Severné Macedónsko a Kosovo.

Kolumbíjska univerzita

Biely dom vyzval na pokojné protesty na amerických univerzitách

29.04.2024 08:25

Vlna demonštrácií sa začala na Kolumbijskej univerzite v New Yorku, rýchlo sa však rozšírila po celej krajine.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2010336x
Priemerná čítanosť článkov: 4418x

Autor blogu

Kategórie