Založ si blog

Medvedev varuje aj Slovákov

Podpredseda Bezpečnostnej rady Ruska a ex-prezident Ruskej federácie Dmitrij Medvedev dnes Západ varoval pred ruskou odvetou za útok na jadrové elektrárne Ruska. O čo ide ? Dnes popoludní sa banderovci pomocou britských okrídlených rakiet Storm Shadow pokúsili zaútočiť na vojenské letisko v ruskom tyle /v Kaluge/. Čo je extrémne nebezpečné, je ale útok na ruskú jadrovú elektráreň pri Smolensku /v Desnogorsku/, hlboko na medzinárodne uznanom teritóriu RF. Ruská protivzdušná obrana z Ukrajiny vystrelené rakety NATO všetky zničila ešte v Brjanskej oblasti- bez toho, aby zasiahli cieľ.

Medvedev oznámil, že príslušné orgány RF začali prísne vyšetrovanie tohto incidentu. Ak vyšetrovanie potvrdí, že zbrane Západu boli naozaj použité na zničenie či poškodenie ruských jadrových zariadení, bude Rusko oprávnené k odvetným úderom. Cieľom odvetných úderov budú tri ukrajinské jadrové zariadenia: v južnej časti krajiny, v Rovne a v Chmelnickom. No nielen to, – Medvedev varoval. že odvetný útok ruských vzdušných a raketových síl bude smerovať aj na jadrové elektrárne vo východných členských krajinách NATO. Na krajiny, odkiaľ na Ukrajinu prúdia zbrane ohrozujúce Rusko. Odveta bude teda smerovať aj na jadrové zariadenia na Slovensku.

Z takýchto prehlásení D.Medvedeva mrazí. – Nie je najvyšší čas, aby vláda SR a prezidentka SR intervenovali u šéfa kyjevského režimu Zelenského ? Nie je najvyšší čas zastaviť jeho hazardovanie s budúcnosťou Európanov ? Zelenskyj dnes vyjadril názor, že neverí v použitie jadrových zbraní zo strany RF.-Nuž to je ale hazardér ! Strašné, že osudy Európanov a teda osudy Slovákov sú v rukách takýchto jedincov.

Je strašné, že šéfa banderovcov lídri NATO nechcú zastaviť. Naopak, sú na schôdzke vo Vilne pripravení podporiť jeho riskantné kroky. Je strašné, kto momentálne rozhoduje o našich životoch.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Zuzana Dolinková

PS, KDH a hnutie Slovensko zbierajú podpisy na odvolanie Dolinkovej

29.04.2024 15:42

Na odchod ministerky vidia viacero dôvodov, najmä ohrozovanie eurofondov a "netransparentné" rozhodnutie v súvislosti s výstavbou nemocnice na Rázsochách.

Vladimír Pčolinský

Súdny proces v kauze exšéfa SIS Pčolinského by sa mal začať 30. mája

29.04.2024 15:20

Pôvodné obvinenie Pčolinského zrušila Generálna prokuratúra SR

polícia, nehoda, motorka, kuriér

Namiesto brzdy šliapol na plyn. Motocyklista v Bratislave vpálil do pizzerie, zranil dve ženy

29.04.2024 15:06

K udalosti došlo v pondelok pred 11.30 h na Povrazníckej ulici.

Si Ťin-pching

Čínsky prezident Si Ťin-pching pricestuje 8. mája na štátnu návštevu Maďarska

29.04.2024 14:49

Čínska hlava štátu bude rokovať so Sulyokom a Orbánom o bilaterálnych politických, ekonomických a medzinárodných otázkach.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2010551x
Priemerná čítanosť článkov: 4419x

Autor blogu

Kategórie