Založ si blog

Kennedy: padlo už 350 tis. Ukrajincov

Podľa demokratického prezidentského kandidáta Roberta Kennedyho ml. ukrajinské orgány klamú, keď svoju a americkú verejnosť presviedčajú o nízkych stratách ozbrojených síl Ukrajiny v súčasnom konflikte s Ruskom.

Podľa Kennedyho vojenskí experti z jeho štábu vypočítali, že straty Ukrajiny sú enormné. Ukrajinci mali doposiaľ 350 000 mŕtvych. To by znamenalo, že celkový počet z boja vyradených Ukrajincov, vrátane ranených je takmer 1,1 milióna bojovníkov. Za tieto straty je zodpovedné kyjevské vedenie, ktoré sa za každú cenu snaží získať Rusmi obsadené územia späť vojenskou cestou. USA podľa Kennedyho urobili chybu, keď od Ukrajiny dostatočne nežiadali riešiť mier aj diplomatickou cestou mierových rokovaní. Naopak, už takmer 10 rokov USA Ukrajine v jej krvavom úsilí ešte pomáhali peniazmi, zbraňami, muníciou, výcvikom a špionážnymi a navigačnými prostriedkami.

Kennedy mladší je prvý demokratický prezidentský kandídát, ktorý sa pridáva ku kritike Zelenského a ku mierovej rétorike republikánskych kandidátov Trumpa a De Santisa. Je príznačné, že na svoje výroky pritom Kennedy využíva pro-republikánsku televíziu Fox News.

-Ako vidieť, názor občanov a niektorých politikov Západu na cesty k dosiahnutiu mieru na Ukrajine sa menia. Nielen v USA, ale napr. aj v Nemecku, kde pro-mierová strana Alternatíva pre Nemecko /AfD/, kritická voči vojenskej podpore Ukrajiny, dosiahla v predvolebných preferenciách vyše 20% , mierne predbehla SPD vládnuceho kambelára Scholza. AfD je tak po CDU/CSU druhou najpopulárnejšou stranou v súčasnom Nemecku.

-Takéto informácie musia byť pre naše pro-vojnové strany -teda pre takmer všetky signifikantnejšie slovenské strany okrem Smeru SSD, Republiky, SNS, Aliancie či LSNS nočnou morou.

Svet sa mení. Na obzore je, dúfajme, čo najskorší mier.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

kvet, strom, sneh, úroda, mrazy

Mrazy v Česku boli pre ovocinárov fatálne. Mnohí hlásia stopercentnú škodu

25.04.2024 16:52

Hovorí sa o najhoršej situácii za posledných sto rokov. Odhadom už bolo zničených približne 100 000 ton ovocia.

SIS / Slovenská informačná služba /

Slovensko dostáva už len filtrované informácie od tajných služieb, tvrdí Galko. Gašpar to označil za hoax

25.04.2024 16:16

Poslanec Tibor Gašpar dodal, že výmeny informácií na úrovni spravodajských služieb nie sú verejné veci.

harvey Weinstein

Súd zrušil odsúdenie Weinsteina za sexuálne delikty, začne sa nový proces

25.04.2024 16:02, aktualizované: 16:09

Na slobodu sa 72-ročný Weinstein podľa CNN nedostane.

bielorusko, cvičenia

Minsk bol napadnutý, odrazili sme útok z Litvy, tvrdí Bielorusko. Absolútny nezmysel, hlási Vilnius

25.04.2024 15:58

Takéto vyhlásenia je možné pokladať za neustálu nepriateľskú provokáciu a informačný útok proti nám, ktoré nemajú nič spoločné s realitou, tvrdí Litva.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2007033x
Priemerná čítanosť článkov: 4411x

Autor blogu

Kategórie