Založ si blog

Kennedy: padlo už 350 tis. Ukrajincov

Podľa demokratického prezidentského kandidáta Roberta Kennedyho ml. ukrajinské orgány klamú, keď svoju a americkú verejnosť presviedčajú o nízkych stratách ozbrojených síl Ukrajiny v súčasnom konflikte s Ruskom.

Podľa Kennedyho vojenskí experti z jeho štábu vypočítali, že straty Ukrajiny sú enormné. Ukrajinci mali doposiaľ 350 000 mŕtvych. To by znamenalo, že celkový počet z boja vyradených Ukrajincov, vrátane ranených je takmer 1,1 milióna bojovníkov. Za tieto straty je zodpovedné kyjevské vedenie, ktoré sa za každú cenu snaží získať Rusmi obsadené územia späť vojenskou cestou. USA podľa Kennedyho urobili chybu, keď od Ukrajiny dostatočne nežiadali riešiť mier aj diplomatickou cestou mierových rokovaní. Naopak, už takmer 10 rokov USA Ukrajine v jej krvavom úsilí ešte pomáhali peniazmi, zbraňami, muníciou, výcvikom a špionážnymi a navigačnými prostriedkami.

Kennedy mladší je prvý demokratický prezidentský kandídát, ktorý sa pridáva ku kritike Zelenského a ku mierovej rétorike republikánskych kandidátov Trumpa a De Santisa. Je príznačné, že na svoje výroky pritom Kennedy využíva pro-republikánsku televíziu Fox News.

-Ako vidieť, názor občanov a niektorých politikov Západu na cesty k dosiahnutiu mieru na Ukrajine sa menia. Nielen v USA, ale napr. aj v Nemecku, kde pro-mierová strana Alternatíva pre Nemecko /AfD/, kritická voči vojenskej podpore Ukrajiny, dosiahla v predvolebných preferenciách vyše 20% , mierne predbehla SPD vládnuceho kambelára Scholza. AfD je tak po CDU/CSU druhou najpopulárnejšou stranou v súčasnom Nemecku.

-Takéto informácie musia byť pre naše pro-vojnové strany -teda pre takmer všetky signifikantnejšie slovenské strany okrem Smeru SSD, Republiky, SNS, Aliancie či LSNS nočnou morou.

Svet sa mení. Na obzore je, dúfajme, čo najskorší mier.

Náhody ako Donbas

27.03.2024

Ruskí trolovia si nedajú pokoj. Konšpirujú svoje uzávery aj z náhod, aké sa najmä na Donbase tak často stávajú. V bojoch o frontové mesto Časov Jar ruská strela /možno Iskander, možno Kindžal/ zasiahla podzemné veliteľstvo OS RF a zahraničných poradcov. Nešlo o hocičo, ale stavbu so 6 podzemnými podlažiami. Je vojna, stalo sa. V ten istý deň „zomrel prirodzenou [...]

Neverte ruským trolom !

26.03.2024

Verte skazkám o ukrajinskom tanku, čo zlikvidoval naraz tri ruské. Neverte autorovi tohto blogu. Neverte ruským trolom, že sa situácia okolo Časov Jaru stáva pre OS UA kritickou a že ich tam OS RF berú do klieští. Neverte, že tam horia lesy, posledný úkryt ukrajinskej pechoty. Neverte ani správam z Kleščevky samotnej, ktorú OS RF včera začali obsadzovať. Verte, že situáciu [...]

Nie je pravda, že rakety zasiahli centrum

25.03.2024

Nie je pravda, že rakety zasiahli centrum riadenia tadžických pastierov kôz. Nie je pravda, že okolo Časov Jaru sa uzatvárajú kliešte. Pravda je to, čo povedia hezkí českí analytici, ktorí ako ich krajania s opicami, zázračnými lepidlami, rýchlovarnými panvicami … teraz kočujú po Slovensku, po slovenskom mejnstríme a rozdávajú slováčikom-hlupáčikom zaručené [...]

Illinois, police

Útok nožom v Illinoise si vyžiadal štyroch mŕtvych a päť zranených

28.03.2024 10:46

Podozrivého muža policajti zadržali. Motív útoku nebol bezprostredne známy.

Baltimore most loď nákladná

Po zrútení mosta v Baltimore našli telá dvoch zo šiestich nezvestných osôb

28.03.2024 10:12

Obrovská nákladná loď, ktorú nebolo možné ovládať a následne narazila do mosta, absolvovala predtým v miestnom prístave „bežnú údržbu motora“.

Rakva / Rakvy / Cintorín / Pohreb /

Nadúmrtnosť po troch rokoch klesla takmer na nulu, podpísali sa pod to dva hlavné faktory

28.03.2024 09:50

Počet zomretých vlani klesol v porovnaní s rokom 2022 vo všetkých krajoch Slovenska.

Štefan Harabin

To je nejaká partizánčina. Harabin poprel podporu Pellegrinimu

28.03.2024 09:00, aktualizované: 10:05

V médiách sa ráno objavila správa, že Harabin pôjde voliť v druhom kole šéfa Hlasu.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 446
Celková čítanosť: 1964623x
Priemerná čítanosť článkov: 4405x

Autor blogu

Kategórie