Založ si blog

A just je Bachmut ukrajinský-a just a just a just !

Rusi tvrdia, že Arťomovsk /Bachmut/ dobyli. – A just to nie je pravda !

Medzinárodní vojenský pozorovatelia tvrdia, že Arťomovsk/Bachmut/ je už ruský. – A just to nie je pravda !

Zelenskij povedal, že Bachmut už nie je v ukrajinských rukách. – A just to nie je pravda ! Prečo ? Lebo Zelenského hovorca vzápätí poprel to, čo Zelenskij sám verejne pred novinármi povedal. A just to nie je pravda. A just a just a just !

A just a just a just. Pre mnohých novinárov z Pravdy to o tom dobytí Bachmutu Rusmi nie je pravda. Pre redakčných politických komentátorov je to ruská propaganda. Pre policajných a vojenských bojovníkov s „ruskými dezinformáciami“ je to hoax. Tvrdiť, že Arťomovsk /Bachmut/ je obsadený OS RF je hoax. A ešte raz hoax. Je to prejav hybridnej vojny, čo Putin vedie proti SR, aby si získal úbohých sugestibilných, prevažne starých a nevzdelaných občanov SR. – Veriť tomu, že Bachmut padol, je na obvinenie z trestného činu podpory vojny !!!

Nuž a pre našich skalných trolov, čo sa živia „diskusnými“ príspevkami hejtujúcimi vrchnosťou označených blogerov Bachmut bol, je a navždy zostane nedobytý. Prečo ? Pretože banderovský hetman Zelenskij tak povedal. Povedal, že Bachmut navždy zostane v ukrajinských srdciach. A to je skoro to isté, akoby bol Bachmut naďalej ukrajinský aj na exaktných štábnych vojenských mapách.

Takže, netešte sa rusofilovia ! Bachmut je just aj tak v ukrajinskej moci. A just, a just a just !!!

Sankcie proti Rusku trafili „tesne vedľa“…

21.07.2024

Koncom tohtoročnej jari EU výrazne zvýšila nákupy ruskej ocele a železa. Import dosiahol najvyššiu úroveň od roku 2022. RF obnovila svoj status najväčšieho exportéra do EU pre túto komoditu. Iba v mesiaci máji RF exportovala do EU kovy a výrobky z nich do EU v hodnote 373,1 mil. eur. Medziročný nárast je + 1.2% a medzimesačný nárast dokonca + 29%. Polotovary zo železa a [...]

Ako to bolo s nepísanými dohodami Ruska a USA v časoch Jeľcyna

10.07.2024

Americké ministerstvá zahraničia a obrany postupne uvoľňujú niektoré donedávna ešte tajné dokumenty, týkajúce sa udalostí spred 30 rokov. Americký Národný bezpečnostný archív zverejnil v týchto dňoch časť dokumentov týkajúcich sa vzťahov USA a RF vo vtedajších časoch. Medzi nimi sú to i dokumenty, spojené s plánom rozširovania NATO na Východ. Podľa dokumentov v [...]

Rusi zasiahli riadiace centrum GRU susediace s detskou nemocnicou v Kyjeve

08.07.2024

Dnes ráno tri vlny vzdušných raketovo-dronových útokov zasiahli viaceré miesta na UA, vrátane Kyjeva. V Kyjeve sa ruské rakety trafili do rozhodovacieho centra ukrajinských bezpečnostných síl SBU/GRU, nachádzajúce sa v nenápadnej budove a v podzemných bunkroch bezprostredne susediacich s detskou nemocnicou Ochmatdet. Útok na bezpečnostné centrum sa uskutočnil v pondelok ráno, [...]

Boris Susko, minister spravodlivosti

EK dala Suskovi mantinely. Odborníci: Je to štandardný postup, ktorý predchádza žalobe. Pellegrini mohol počkať

27.07.2024 12:00

Či bude nakoniec potrebná ďalšia novela, ukáže až čas. Minister Susko si plánuje výhrady s eurokomisiou vydiskutovať, mimoriadna schôdza podľa neho potrebná nebude.

tanker, filipíny, ropa

Hrozba environmentálnej katastrofy. Ropa z potopeného tankera uniká do Manilskej zátoky

27.07.2024 11:50

Ropná škvrna sa v Manilskej zátoke od štvrtka zväčšila viac ako trojnásobne a tiahne sa po dĺžke 12 až 14 kilometrov.

počasie, teplo, horúčavy, leto, kúpanie

Slovensko opäť potrápia horúčavy, teplota môže počas víkendu vystúpiť až na 36 stupňov

27.07.2024 11:27

Meteorológovia vydali pre viaceré okresy výstrahy druhého stupňa.

Austria Tokyo Olympics Belarus Runner

Stovky Slovákov možno teraz zo Schwechatu neodletia na dovolenku. Čo im hrozí na rakúskom letisku?

27.07.2024 11:00

Rakúska polícia nasadí takmer 700 svojich príslušníkov, ktorí majú úlohu zabrániť narušeniu plynulého fungovania veľkého letiska.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 471
Celková čítanosť: 2101765x
Priemerná čítanosť článkov: 4462x

Autor blogu

Kategórie