Založ si blog

Užite si poslednú dovolenku pred termonukleárnou vojnou !

Cestovné kancelárie na Západe, pracujúce na princípe tzv. Midjourney Tourism, prichádzajú tohto roku s konceptom poslednej letnej dovolenky pred predpokladanou 3.sv.vojnou, -vojnou termonukleárnou. Posledná vojna v histórii súčasnej ľudskej civilizácie by sa podľa expertov mala odohrať v 2023-2024, najneskôr v 2025. Počas vzájomného ostreľovania sa termonukleárnymi zbraňami má zomrieť 90 mil. ľudí a za pár týždňov potom asi pol miliardy ľudí. Ostatní budú umierať postupne, v dôsledku degradácie planéty.

Cestovky v duchu hesla „Carpe diem“ preto ponúkajú svojim klientom, aby si počas tohtoročného leta ešte aspoň posledný raz užili. Itinerár zájazdov pred „armagedonom“ obsahuje viacero atrakcií. Napríklad:

  • Najkrajšie klenoty prírody Zeme pred tým, než ich spáli termonukleárne žiarenie alebo nedostatok svetla po jadrových výbuchoch.
  • Najkrajšie stavebné pamiatky predtým, ako ich tlakové vlny a požiare po jadrových výbuchoch zmenia na ruiny a zhoreniská.
  • Na zážitky najbohatšie destinácie neviazanej sexuálnej, gurmánskej a závisláckej zábavy.
  • Návšteva najväčších svätýň, v ktorej by ľudia mali nájsť spásu svojej duše pred blížiacim sa ukončením života.
  • Návšteva vzdialených častí sveta napr. v Himalájach /s dostatkom kyslíka na aspoň dvoj-trojročné prežitie/.
  • Návšteva izolovaných kmeňov v džungli, ktoré by mohli predstavovať po jadrovej vojne akési prírodné refugiá.

Cestovky ponúkajú na posledné dovolenky v živote rôzne lietadlá a lode, ktoré by klientom umožnili vyhýbať sa vojnou zdevastovaným lokalitám a pružne reagovať na vývoj situácie. Na posledné užitie si života na planéte Zem resp. na predĺženie života o pár mesiacov postačí záujemcom jediné: peniaze, peneži, peníze…

O /ne/vylodení Červenej armády na Hokkaido

07.06.2024

O máločom sa na Slovensku vie tak málo, ako o vyloďovacích operáciách Červenej armády na Ďalekom východe-na Sachaline, na Kurilách a na Hokkaido. Blogovanie nie je platforma, aby sa o týchto aktivitách ČA na konci 2.sv.vojny písalo podrobnejšie. Preto tu a teraz poskytnem aspoň pár heslovitých informácií. ZSSR na základe prísľubu z Jalty /i keď v rozpore so [...]

O vylodení v Normandii nás učí už aj akási pani Holubová

06.06.2024

Keď už aj postaršia napudrovaná pani Holubová s bujnými do blond prefarbenými vlasmi dnes na ktorejsi z televízií mudrovala o vylodení Angloameričanov v Normandii, povedal som si, prečo by som aj ja neprispel so svojou trochou do studnice vedomostí pre našu najmladšiu generáciu. Vopred sa ospravedlňujem, -na rozdiel od pani Holubovej ja nie som odborník na diplomatický protokol [...]

Čo nové na ukrajinskom fronte ?

30.05.2024

Chvíľu som sa odmlčal, lebo Pravda začala o vývoji na ukrajinskom fronte prinášať celkom čerstvé a tu a tam aj vecné informácie, bez hrubého ideologického banderovského balastu a dezinformácií ukrajinskej tajnej služby /SBU-CIPsO/. V posledných 2-3 dňoch sa však zase začali množiť staré zlozvyky našich médií /vrátane Pravdy/ : robenie somára z komára, výmysly o [...]

vojna na Ukrajine, Rusko

BBC: Ruská armáda má kavalériu 21. storočia. Z motoriek

16.06.2024 08:55

Ruská armáda na ukrajinskom bojisku čoraz častejšie používa ľahkú techniku - motocykle a terénne vozidlá rôznej konštrukcie.

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Taliansko, Ukrajina, vojna na Ukrajine, Rishi Sunak, Volodymyr Zelenskyj

ONLINE: Zelenskyj je odhodlaný vzdorovať roky, podľa New York Times to povedal európskemu kolegovi

16.06.2024 07:00, aktualizované: 08:32

Ak nepostúpime teraz, tak to skúsime o rok, aj ďalší a ďalší. Podľa The New York Times to povedal Zelenskyj súkromne európskemu politikovi.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 462
Celková čítanosť: 2054166x
Priemerná čítanosť článkov: 4446x

Autor blogu

Kategórie