Založ si blog

Mediálne hlúposti: zlý Fico, Rusi bez tankov, Čaputovej láska k USA je prirodzená…

Letmý pohľad na titulky našich médií ponúka dnes doslova hitparádu mediálnych hlúpostí.

V zahraničnej oblasti je superhlúposťou vypisovanie kadejakých komentátorov a analytikov, podľa ktorých je Rusko na kraji porážky, lebo na vojenských prehliadkach 9. mája nemalo žiadne tanky, s výnimkou muzeálnych T-34. To si novinári naozaj myslia, že Rusi, ktorí mesačne vyrábajú 200-300 tankov, už nemajú žiadne tanky ? To fakt, to sú ešte pracovníci našich médií pri zmysloch ? Len tak mimochodom, v zahraničí je to predsa len trochu inak. Včerajšie Le Figaro napísalo, že Rusi už do bojov nasadili najmodernejší tank súčasnosti . Armatu … Ak teda naši páni novinári nevideli tanky na Červenom námestí, nech si naklikajú Le Figaro a tam tie nexistujúce ruské tanky uvidia.

V domácej oblasti nás naše médiá chcú presvedčiť, že existuje príčinná súvislosť medzi anonymnými vyhrážkami Čaputovej a tým ,že ju R.Fico /podľa mňa oprávnene/ označil za dlhodobú agentku amerického vplyvu na Slovensku ? To fakt, -to kto a kedy rigorózne dokázal existenciu tohto príčinného spojenia ? To si fakt médiá nevšimli, že podľa najnovšieho prieskumu dôveryhodnosti Čaputovej nedôveruje 60% občanov SR ? To si fakt niektorí novinári myslia, že aj táto masová väčšinová nedôvera voči Čaputovej je výsledkom Ficovho ohovárania ? To si fakt niekto príčetný myslí, že označiť Čaputovú za agentku amerického vplyvu v SR je invektíva a osočovanie ? – Ale veď si to o nej dávno myslí veľká časť Slovákov – aj bez Fica a jeho našepkávania.

-Mimochodo ,- čo je potom nepretržité označovanie R.Fica za Putinovho agenta, za agenta Moskvy, za proruského vojnového štváča ? Ako je možné, že onálepkovanie R.Fica nálepkou ruského agenta je korektné a označenie Čaputovej za agenta USA nie je korektné, ba že je to hodné súdnej žaloby ? ˇČo by tak asi robila Čaputová a spol. keby jej pod oknami ľudia revali, že ju treba zabiť /ako to robili onehdy pod oknami bytu R.Fica/ ? ˇČo by asi tak robila Čaputová, keby jej dav na ulici mával šibenicou s hompáľajúcou sa figurínou s jej fotkou ?

No a nakoniec ešte jedna príkladná mediálna hlúposť. Vraj u nás onedlho nastúpi vláda nestranníkov, ne-politikov, odborníkov bez politických ambícií ? To fakt ? To je Ódor, ktorý radil pravicovým politikom minulých vlád, pracoval pre sorosovské mimovládky a prednáša na sorosovskej Stredoeurópskej univerzite vo Viedni nestranný apolitický odborník ? To je nestranný apolitický odborník aj Šimko /človek, čo predvčerom pozastavil svoje členstvo v KDH/ alebo s KDH pupočnou šnúrou spojená Dubovcová ? To sú štátni tajomníci menovaní vládou OLaNO, SaS,Sme rodina a Za ľudí a teraz povýšení na ministrov -apolitickými odborníkmi ? Toto si naozaj , milé naše médiá myslíte a tvrdíte, že ste inak v poriadku ? Áno, Čaputovej vláda nie je úplne progresívna, teda liberálna. Sú v nej aj „konzervatívci“ z KDH. Jedných i druhých ale spája, že ide o pravicovo orientovaných „úradníkov“. V nestranníckej vláde sú samí prozápadní pravičiari, – aj keď z prieskumov verejnej mienky vyplýva aktuálna dominancia ľavicových a národniarskych strán.

Pri pohľade na tieto a podobné mediálne hlúposti má normálny Slovák dilemu či sa smiať alebo či plakať. Pri sledovaní aktuálnej proti-ficovskej mediálnej štvanice nevie, či sa svet vrátil do obdobia despotickej tyranie alebo sa v ňom tzv. demokrati úplne zbláznili a začali sa správať ako krvilační barbari.

Cítia sa pracovníci médií komfortne v krajine, v ktorej si väčšina ľudí myslí čosi úplne iné, než oni a ich zamestnávatelia ? Sú šťastní alebo je opovrhovanie mienkou prostých ľudí a písanie proti nim ich každodennou drogou a adrenalínom, bez ktorého už nevedia fungovať ?

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Bohuš Garbár

Vyzvedačstvo pre Rusko a branie úplatkov. Súd poslal Garbára do väzenia, nezaplatil totiž pokutu

29.04.2024 13:22

Garbár podľa polície zbieral informácie pre príslušníkov ruskej vojenskej rozviedky GRU od apríla 2021.

Komunisti oslávili 1. máj

V prípade minuloročného zjazdu KSS polícia zastavila trestné stíhanie

29.04.2024 13:15

Na zjazde mali byť vystavené nielen tradičné komunistické symboly, ale aj portrét Stalina.

Blinken

Blinken žiada vyššiu súčinnosť v oblasti obrany s krajinami Perzského zálivu

29.04.2024 13:10

Blinken chce svoju cestu po krajinách Blízkeho východu využiť aj na to, aby v tejto záležitosti vyvinul tlak na vedúcich predstaviteľov Izraela.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2010455x
Priemerná čítanosť článkov: 4419x

Autor blogu

Kategórie