Založ si blog

Krutý vtip na adresu Slovenska

Slovensko je vraj zo všetkých vyše 190 krajín sveta na fantastickom 17.mieste v indexe slobody slova resp. slobody tlače, resp. slobody médií. Všimnite si, ako pekne sa posúva význam slobody slova. To, čo je INDIVIDUÁLNE právo každého občana na odovzdávanie a prijímanie informácií, sa mení najskôr na inštitucionalizovanú „tlač“ a potom na NIEKÝM vlastnené „médiá“.

A sme pri podstate žartu, ktorý nám západní vymývači mozgov nadnes pripravili. Zamenili si individuálnu slobodu človeka za slobodu krútiť tlačené informácie, ako sa to moci, čo za tlačou stojí, zapáči a zarábať na manipulovaní ľudí ako sa len dá.

Rebríček, o ktorom dnes „naše“ nahlúple, bulvarizované, vazalizované médiá toľko spievajú, nie je o slobode človeka prijímať a odovzdávať informácie podľa jeho predstáv. Je to o tom, že napr. na Slovensku je režim, ktorý zatvára šéfredaktorov, lebo píšu proti nemu, ktorý vytvoril cenzúru na všetky nežiadúce názory novinárov, čitateľov, diskutérov, blogerov, užívateľov sociálnych sietí. SR je na 17. mieste na svete, lebo v SR vládne vzorná mediálna diktatúra.

V máloktorom štáte na svete nie je opozičná celoštátna televízia. Ešte aj v USA majú CNN a majú Fox News. Ešte aj v Rusku majú Komsomol.Pravdu a Kommersant. Len v SR nič také ako opozičná celoslovenská televízia a rozhlas neexistujú. /Existujú internetové hry na tv a rádio, ale to nie sú ozajstné médiá, len akési streamy/. Vraj komu sa to nepáči, nech si založí vlastné noviny, vlastnú televíziu či rozhlas. Vraj mu v tom nikdy nebude brániť. Nuž noviny ako Zem a vek či Hlavné správy resp. Slobodný vysielač o tom vedia svoje. Súčasná vláda robila a robí všetko preto, aby žiadne opozičné rádio, žiadna televízia nevznikli. Majú na to svoje mocenské páky: od registrácie, cez dane, finančné kontroly, špicľovanie SIS-kou a NAKAov. Majú na to armádu udavačov, polocenzorov a chrabrých úradníkov.

-Títo všetci sú na pozore, aby sa opozičné slovo a alternatívne myšlienky k občanovi nedostali. A aby ani občan nemohol do existujúcich médií ako RTVS, Markíza, ta3, JOJ povedať, čo si myslí. S odchodom Mečiara postupne z médií zmizli necenzurované diskusie poslucháčov a divákov naživo. A to torzo divákov či poslucháčov, čo sa nedopatrením dostane na nejaké verejné live vysielanie, strážia gestapáci preoblečení za moderátorov a moderátorky. Oni si osobujú právo byť bohmi slobody slova na Slovensku. Oni rozhodujú o tom, koho pozvať, komu skočiť do reči, komu dať minimálny priestor, koho prekričať vhodne zvolenými protidiskutérmi s vládnymi euroatlantickými kóšer názormi. /V presile minimálne 1:3/.

Slovensko je krajina, v ktorej je mnohé pri troche sebatrýznivej irónie na smiech, na rehot. Dnes nás tu rozosmievajú vtipom o tom, aká je v SR sloboda slova. Vraj sa u nás tak zlepšuje, že sme za rok poskočili dopredu o 10 miest. /Len tých Čechov, len tých Čechov v tom eurohujerstve nie a nie dobehnúť…/.

Slovensko je krajina, kde je sloboda slova zmenená na slobodu tlače, jednostranne vychvaľujúcej liberalizmus a Západ a fanaticky kydajúcej na ľavicu v Smere a národniarov v Republike, SNS, LSNS, respektíve na Rusko, Irán a Čínu. Slovensko je krajina, kde slobodne fungujú médiá, ale iba také, čo podporujú USA, UK, NATO a EU. Slovensko je krajina, kde sa k iným ako pro-euroatlantickým informáciám nedostaneš /a ak, tak iba okrajovo, napr. na špicľovanej mediálnej alternatíve/ a kde ti tvoj autentický názor bez cenzúry do centrálnych médií nepustia.

Slovensko je krajina, kde je bohyňou slobody slova moderátorka Jančkárová a bohom slobody médií moderátor Rasťo Iliev…Slovensko je krajina, kde sa nám to ale dobre a slobodne žije – veď sme už na 17, mieste !!! Slobody podľa euronoriem máme až-až….

O /ne/vylodení Červenej armády na Hokkaido

07.06.2024

O máločom sa na Slovensku vie tak málo, ako o vyloďovacích operáciách Červenej armády na Ďalekom východe-na Sachaline, na Kurilách a na Hokkaido. Blogovanie nie je platforma, aby sa o týchto aktivitách ČA na konci 2.sv.vojny písalo podrobnejšie. Preto tu a teraz poskytnem aspoň pár heslovitých informácií. ZSSR na základe prísľubu z Jalty /i keď v rozpore so [...]

O vylodení v Normandii nás učí už aj akási pani Holubová

06.06.2024

Keď už aj postaršia napudrovaná pani Holubová s bujnými do blond prefarbenými vlasmi dnes na ktorejsi z televízií mudrovala o vylodení Angloameričanov v Normandii, povedal som si, prečo by som aj ja neprispel so svojou trochou do studnice vedomostí pre našu najmladšiu generáciu. Vopred sa ospravedlňujem, -na rozdiel od pani Holubovej ja nie som odborník na diplomatický protokol [...]

Čo nové na ukrajinskom fronte ?

30.05.2024

Chvíľu som sa odmlčal, lebo Pravda začala o vývoji na ukrajinskom fronte prinášať celkom čerstvé a tu a tam aj vecné informácie, bez hrubého ideologického banderovského balastu a dezinformácií ukrajinskej tajnej služby /SBU-CIPsO/. V posledných 2-3 dňoch sa však zase začali množiť staré zlozvyky našich médií /vrátane Pravdy/ : robenie somára z komára, výmysly o [...]

Peru, drogy, kokaín

Rekordný nemecký nález kokaínu: na trhu by mal hodnotu 2,6 miliardy eur

17.06.2024 19:38

Nemeckí vyšetrovatelia dostali tip na kontraband od kolumbijských úradov.

fregata,  Admirál Gorškov

Ruské vojnové lode opustili Havanu

17.06.2024 19:21

Žiadne z týchto plavidiel nemalo na palube jadrové zbrane, čo potvrdili aj Spojené štáty.

Pellegrini

Pellegrini v Bruseli: Budeme chcieť ponuku pre Šefčoviča a nie sme nadšení Kallasovou

17.06.2024 18:26

Prezident Peter Pellegrini je na summite Bruseli, kde sa rozhoduje o rozdelení hlavných pozícií v Európskej únii.

anna putina-2

Putin sa postaral o praneter. Vymenoval ju za námestníčku ministra obrany. Jej manžel šéfuje rezortu energetiky

17.06.2024 17:54

Dcéra Putinovho bratranca mesiac po svojom manželovi tiež zasadne v ruskej vláde. Jej prastrýko jej venoval kreslo v ministerstve obrany.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 462
Celková čítanosť: 2054897x
Priemerná čítanosť článkov: 4448x

Autor blogu

Kategórie