Založ si blog

Paviány útočili na Káčera! Heger na čele úradníckej vlády! Heger „tajný Demokrat“!

Na Slovensku sa dejú veci. V noci sa uskutočnil TAJNÝ SNEM jednej politickej strany, ktorá sa na ňom označila nálepkou „Demokrati“. Na tomto sneme tajní demokrati zvolili tajne za svojho tajného predsedu tajného demokrata Edka Hegera. Tajnosť snemu Demokratov vzbudzuje spomienky na iný tajný snem resp. tajný zjazd. Bol to tzv. tajný Vysočanský zjazd KSČ v 1968 v Prahe. Musel byť tajný, lebo v čase jeho konania bola ČSSR obsadená ak chcete „okupovaná“ cudzími vojskami a tie by verejný zjazd nedovolili. – Prečo ale musel byť tajným zjazd Demokratov dnes, na súčasnom Slovensku, v krajine kde sloboda a demokracia priam rozkvitá ? Neviem. Schádza mi na um iba jedna vysvetľujúca ale kacírska myšlienka-že by to s tou demokraciou a slobodou na Slovensku nebolo dnes až také rozkvitnuté ? Že by sme boli zase obsadení cudzími vojskami ako v 1968 ? Že by ?

Na Slovensku sa dejú veci: Stádo paviánov napadlo včera v Michalovciach KÁČERA. Kričalo na neho, že je alkoholik a chcelo sa biť. Ešteže bol po ruke Veľký Jaroslav Naď /prezývaný Kičike/. Ten, čo chce po skončení mandátu nastúpiť do aktívnych armádnych rezerv. Naď sa opíc nebojí, ani keď lezú po plote Úradu vlády. Káčer bol zachránený a bez ujmy sa vrátil do svojho kŕdľa.

Na Slovensku sa dejú veci: Od včera večera tu nemáme vládu OĽaNO. Máme konečne VLÁDU ODBORNÍKOV. Nestranícku úradnícku vládu. Na jej čele je úradník, nestraník a odborník na slovo vzatý, národom milovaný Eduard Heger. Vlastne už ani nie tak nestraník, ako skôr veľmi utajený predseda strany Demokrati . No ale formálne stále nestraník. Edurad Heger. Kto to je ? Nuž ten fešák s tou sympatickou dierkou medzi prednými zubami.

Čaputová nám úradnícku vládu nestraníkov sľubovala už dlho. No nie a nie konať. Sľubovala, sľubovala a nič. Preto musel vziať veci do rúk premiér samotný, Razantný človek. Vyhlásil sa za nestraníka. Odvolal sám seba- čo by nominant najsilnejšej parlamentnej strany OĽaNO. Lebo čo si sám neurobíš. to nemáš. A zároveň sa sám prehlásil za premiéra vlády s inou politickou víziou. Odteraz z neho nebude politik OĽaNO realizujúci vládny program OĽaNO ale vizionár. Vládnuť nebude podľa vládneho programu, ale na základe svojich vízií. Samozrejme iných vízií.

Zo straníka Edka Hegera tu máme z večera do rána ODBORNÍKA Edka Hegera. Oddnes to tu všetko budú riadiť naslovovzatí kvalifikovaní úradníci vlády odborníkov: napríklad Naď, Mikulec, Káčer, Remišová, Budaj. Nevojak Naď bude odborne riadiť vojakov, chemickotechnologický inžinier Káčer bude usmerňovať diplomatov, učiteľ ZŠ Budaj ochranársku a stavebnú činnosť, bábkoherečka Remišová bude riešiť problémy IT-technológií a vojenský rozviedčik Mikulec bude prísne v súlade so zákonom huckať do boja proti opozícii smelých hromotĺkov kyselov, repov, šurekov, barčákové a pod.

Slovensko má konečne vládu nestranníkov. Odborníkov. Vraj „iba“ do septembra, ale ktovie. Lebo takých odborníkov by bolo na jeseň škoda odvolať. Odporúčam preto, aby Čaputová svojim prezidentským dekrétom predĺžila pôsobenie úradníckej vlády E.Hegera a spol. na neurčito.

Lebo odborníkov-vizionárov nie je nikdy dosť. Slovenská zem po nich priam prahne. – Nech žijú úradnícki vizionári ! Nech žijú odborníci !

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2006777x
Priemerná čítanosť článkov: 4410x

Autor blogu

Kategórie