Založ si blog

O kriminalite Ukrajincov na Slovensku: U – krimi…

Nemám čas a ani chuť pátrať vo verejne dostupných informačných zdrojoch po údajoch o kriminalite medzi ukrajinskými migrantmi. A ak by som sa aj dačoho dopátral, je veľmi otázne, či by blog s takýmito údajmi z portálu nezmizol. Preto len niekoľko postrehov z posledných pár týždňov.

  • Prípad ukrajinského študenta, ktorý zavraždil svoju ukrajinskú spolužiačku, lebo mu odmietla dať opísať test, začal už riešiť súd.
  • Na Považí /v okolí Ilavy či Dubnice/ OČTK obvinili z vraždy a napomáhania k vražde dve Ukrajinky, ktoré nožom ukončili život manžela a otca, tiež Ukrajinca. Obeť i útočníci boli vraj dosť opití.
  • Pri Senci OČTK obvinili z vraždy Ukrajinca, ktorý v byte zavraždil svoju partnerku, tiež Ukrajinku.
  • Päť Ukrajincov pred týždňom najprv na jedno miesto v 4.bratislavskom obvode vylákalo a potom železnými tyčami napadlo šoféra osobného auta. Šoférovi, aj keď zranenému sa podarilo ujsť do najbližšieho obchodu a zachrániť si tak život. O národnosti napadnutého a možnom motíve pokusu o vraždu OČTK neinformovali.

Ak by sa tejto témy chytil investigatívny novinár, iste by jeho článok bol podstatne dlhší a podložený presnejšími údajmi. Ja ale nie som investigatívny novinár. Som iba radový občan Slovenskej republiky. Daňový poplatník, z ktorého peňazí sa platí kadečo. Aj sociálna a finančná podpora pre ukrajinských migrantov a študentov. A mám aj rodinu, o ktorú sa starám a snažím sa urobiť všetko aj pokiaľ ide o jej bezpečný život.

-Veď viete, čo mám na mysli. Myslím si, že to isté čo si týchto veciach myslím ja, myslia si aj iní Slováci. Bolo by dobré, keby takéto myšlienky zohľadňovali aj kompetentné inštitúcie a orgány. Veď aj oni sú platení z našich daní. Nie z Bruselu. Z našich slovenských daní.

Pomoc USA Ukrajine je podfuk: odteraz vojna na úver !

20.04.2024

Ukrajinci sa vytešujú. Vojna bude pokračovať. Len trochu v inej podobe: už to nebudú zbrane a munícia zadarmo, ale na pôžičku. Američania do Kyjeva odkazujú – odteraz už budete mať vojnu iba na úver. V americkeh snemovni reprezentantov konečne schválili sumu 60, 84 mld dolárov pre Ukrajinu. Väčšina týchto prostriedkov však zostane v USA. 23,2 mld dolárov použijú [...]

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Rusko, Ukrajina, vojna, konflikt, Donbas

Omilostení zločinci páchajú v Rusku zverstvá. Brutálne vraždy a znásilnenia veteránov z frontu otriasli krajinou

24.04.2024 16:17

Bývalý vojak svoju obeť najskôr uškrtil a potom rozrezal jej telo na menšie časti, ktoré natlačil do dvojice kufrov. Ďalší brutálne zavraždil a znásilnil penzistku.

súdna rada výbor

Výbor odobril odvolanie členov súdnej rady, Mazák a Majerník to odmietajú

24.04.2024 15:20

Koaliční poslanci odvolávanie odôvodňujú stratou dôvery a pochybnosťami o svedomitom výkone právomocí členov.

medveď

V okolí obce Košická Belá sa vodičovi pred autom zjavil medveď

24.04.2024 14:52

Polícia vyzýva na ostražitosť a opatrnosť.

sneh, bratislava, sneženie

SHMÚ upozorňuje na sneženie na severnom Slovensku

24.04.2024 14:21

Meteorológovia vydali výstrahu prvého stupňa.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 455
Celková čítanosť: 2006103x
Priemerná čítanosť článkov: 4409x

Autor blogu

Kategórie