Založ si blog

Slováci si zvolili poddanstvo-rešpektujeme, ale bojujeme ďalej

Slováci radi chodia na panské, Radi pracujú pod bičom pandúrov z OLaNO, SAS, PS, Zaľudí. KDH a Sme rodina. Radi sú, keď ich predstavitelia tejto hrôzovlády derešujú. Zauškujú. Kopú do zadku. Testujú. Vakcinujú. Sú radi, keď im nad hlavami lietajú bombardéri NATO s tými najstrašnejšími zbraňami na palube. Sú nadšení, že im strojnásobnia ceny energií a potravín, znehodnotia úspory v bankách, keď im klamú o ich ruských bratoch a vymýšľajú hrdinské historky o ich amerických osloboditeľoch.

Slováci sú radi bití. Najmä tí v Bratislave, Trnave, Žiline, Košiciach prípadne v Prešove a čiastočne aj v Bystrici. Najviac sa na derešovanie tešia obyvatelia Žilinského kraja. Tí sú s Matovičom a Remišovou spokojní. V Žiline, Martine, čiastočne na Liptove, na Kysuciach a Orave je asi blahobyt. Alebo tam žijú masochisti….

Výnimkou sú iba ľudia z mestečiek na Kysuciach a Orave a potomkovia starých Slovákov pri Nitre a Váhu: Trenčania, Nitrania a čiastočne Bystričania. To sú Slováci s odbojnou zbojníckou krvou. Ostatok sú sluhovia, čeladníci, staré baby s hrachom v miske, dievky obsluhujúce zemepánov…,

Treba to rešpektovať. Hlas ľudu, hlas boží. Hlas, tentokrát Hlas SD vyhral voľby , no najmä vyhral nad Smerom. Nečinnosť a komprosmisnáctvo voči vláde vyhrala nad aktivitou a nad odporom proti vláde-hrôzovláde. Smutné.

Smutné. No to neznamená, že sa s tým treba zmieriť. Nie Naopak. Boj musí pokračovať. Dovtedy, dokedy bude v žilinskom kraji šafáriť Matovič v sukni, na trnavskej, nitrianskej, bratislavskej a žilinskej radnici hipsteri, slniečkári, liberálni poskokovia Západu. Dovtedy, kým si šaleni vihodňari neupracú vo svojich hlavičkách-makovičkách. Dovtedy, pokým hore Dunajom neodpláva posledný sluha ohradenej ambasády z bratislavských úradov. Dovtedy, dokedy svetlá moci nezhasnú nad posledným slniečkárom zo Západu.

Formálne výsledky volieb potvrdili starú známu vec. Niečo nad 2 milióny voličov volilo kandidátov s podporou ľavicových a národne orientovaných strán. Takmer dva milióny ľudí volilo kandidátov s podporou vládnych strán alebo strán pravicových a pro-západných. Dva milióny voličov volilo nezávislých kandidátov a pol milióna slovenských Ma´darov volilo pro-maďarských kandidátov. Ako z čísiel vyplýva, jednotlivé tábory sa prelínajú -čo je pre komunálne voľby príznačné. Takže mnohí voliči bodovali v prospech vládnych i opozičných táborov súčasne. Podstatné je, že pro-vládni a protivládni voliči sú takmer v rovnováhe /s miernou prevahou opozičných/. O osude Slovenska rozhodovali, rozhodujú a budú rozhodovať tzv. nezávisle orientovaní t.j. nerozhodnutí voliči a „naši Maďari“. Číselne nič nové. Dojmovo však -aj vzhľadom na ekonomickú a sociálnu totálnu krízu v SR- voľby de facto vyhrali pro-západné strany /vládne i tie, čo vládu podporujú z opozície či z mimo parlamentu/.

Výsledky volieb treba rešpektovať, lebo tak to káže zákon. Ľudia tu chcú matovičov, sulíkov, remišové, majerských, šimečkov ,- aj keď na nižšej krajskej či okresnej úrovni. V poriadku. To ale neznamená, že rezignujeme v boji s hrôzovládou, čo nás obkolesuje. Naopak. Boj pritvrdíme. Zákonným spôsobom. Korektne ale neúprosne. V záujme zdravého jadra Slovákov na strednom Považí a Ponitrí, V záujme ostrovčekov statočných Slovákov na ostatných častiach Slovenska.

Boj za Slovensko sa našťastie dnes odohráva inde. Aj to by sa tu na Slovensku malo rešpektovať. Zápas nekončí, lebo protivník nekončí. Naopak, zápas pokračuje s novou silou. Preto pokračujeme aj my. Bojujeme ďalej. A veríme v lepšie rána, ako je to dnešné. Hmly sa skôr-neskôr rozplynú. Slzy dažďa oschnú. A nad Slovenskom zase zasvieti belasá, priezračná slovenská obloha.

Izrael nezostrelil ani jednu zo 7 iránskych hyperzvukových rakiet „Fattah“

14.04.2024

Izraelská Železná kopula nie je spôsobilá likvidovať najnovšie hyperzvukové iránske rakety „Fattah“. Toto je hlavný vojenskostrategický výsledok konfliktu Izrael-Irán, ktorý nezačal dnes v noci /ako to uvádzajú naši nasprostastí opoziční politici a novinári/ ale pred dvoma týždňami. Vtedy Izrael zničil iránsky konzulát v sýrskom Damasku a zavraždil 12 [...]

Ukrajinci sa hádajú, či je ešte Rabotino ich alebo už ruské

10.04.2024

Na ukrajinských frontoch nič nové: ľudia tam umierajú, útoky striedajú protiútoky, posuny striedajú ústupy a naopak. Zmeny v prospech OS RF sú ale nie je to nič pre netrpezlivých. Hlavným bojiskom je momentálne stále Časov Jar. Rusi tu používajú taktiku čistenia opevnení pomocou kĺzavých bômb a solncepjokov /salvových raketometov/. Po nich nastupujú do šturmu malé [...]

Časov Jar či Charkov ? Čo skôr, či oboje naraz ?

07.04.2024

Veľká časť čitateľov blogov na blogovisku Pravdy iste od včera večera sedela pri televízoroch a počítačoch a sledovala prezidentské voľby. V SR sa diali na naše pomery veľké veci – ktoré pre mnohých z nás dobre dopadli. Dianie na Slovensku bolo dôležité, no vývoj okolo nás sa nezastavil. Predovšetkým – nezastavila sa vojna, ktorá sa odohráva na Ukrajine. [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

trikopce

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 454
Celková čítanosť: 1997884x
Priemerná čítanosť článkov: 4401x

Autor blogu

Kategórie